אני יודעת שבראש השנה יש בבני ברק באזור ויזניץ וגם בביהס זכרון מאירבראש השנה? איפה?
מתאים לגיל הנ"ל?
סליחה על התקפת השאלות...
אם את אוהבת ילדים- תבררי בערכים/ הידברות אם הם עושים סמינרים בר"ה.מצטרפת לבקשות.
מבררת בשביל בחורה בת קצת פחות מ17. יש משהו מתאים (לא בית פרטי)?
שמירה על ילדים, עזרה.
אני לא חושבת שזה רלוונטי להתקשר למוקד של הידברות ולשאול כזה דבר,אם את אוהבת ילדים- תבררי בערכים/ הידברות אם הם עושים סמינרים בר"ה.
בד"כ צריכים שם שמרטפיות בהתנדבות כדי שההורים יוכלו להשתתף בתפילות/ הרצאות וכיו"צ.
את מקבלת חדר במלון וארוחות כמובן.
קחי בחשבון שאם חשוב לך להופיע בכלל התפילות- זה לא רלוונטי.
זה בדיוק הזמן שצריכים אותך שם.
מה המייל שלך?אני לא חושבת שזה רלוונטי להתקשר למוקד של הידברות ולשאול כזה דבר,
צריך לשאול ישירות את מארגני הסמינרים, ואני לא יודעת איך ליצור איתם קשר, אם מישהי מכיר ויודע שצריכים אשמח שיפנה אותי.
בכל מקרה אני לא מחפשת דווקא במלון וכאלה!!
אם מישהו יודע על ארגון שצריכים מתנדבות, אשמח לשמוע פרטי יצירת קשר.
מוכנה לעבוד גם בזמני התפילות.
תודה רבה.
הם ידעו למי להפנות אותך בתוך הארגון.אני לא חושבת שזה רלוונטי להתקשר למוקד של הידברות ולשאול כזה דבר,
צריך לשאול ישירות את מארגני הסמינרים, ואני לא יודעת איך ליצור איתם קשר, אם מישהי מכיר ויודע שצריכים אשמח שיפנה אותי.
בכל מקרה אני לא מחפשת דווקא במלון וכאלה!!
אם מישהו יודע על ארגון שצריכים מתנדבות, אשמח לשמוע פרטי יצירת קשר.
מוכנה לעבוד גם בזמני התפילות.
תודה רבה.
אני יכולה לשלוח לך הודעה פרטית, רק שחסמת את האפשרות לשלוח לך הודעות.מה המייל שלך?
הייהיי בנות, אני יודעת שזו בקשה גדולה מידי... אבל- כמידי שנה אנחנו רוצים לעשות נופשון בראש השנה. על מנץ להקל על ההורים ולעזור להם במקום הכי קריטי אבל בשביל זה אנחנו צריכים אתכן בנות המצב נואש וחסרות לנו המון מתנדבותת! הנופשון יערך בע"ה בבית חלקיה וכל אחת שכולה להגיע זה חסד עצום ואין סוף זכויות! בבקשה תעבירי הלאה מי שיכולה אשמח שתיצור איתי קשר 0527102937
יש לך פרטים על הנופשים של הידברות?מה המייל שלך?
אשמח לשמוע יותר פרטיםמעניין אתכן להתארח אצל מישהי שבעלה נוסע?
איך משיגים פרטים?אפשר בנופשון של רפואה וחיים או רחשי לי
לאהיי
אתם עושים גם שבת שבת?
יש לך פרטים על הנופשים של הידברות?
כי הייתי רוצה רוצה לבוא להתנדב על ילדים בשבתות
לא יודעת איך פותחיםאני יכולה לשלוח לך הודעה פרטית, רק שחסמת את האפשרות לשלוח לך הודעות.
אשמח שתפתח את האפשרות הזאת שאוכל ליצור איתך קשר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: