אני שואל בעניין אסטרונומיה האם באמת רואים שם דברים יפיםלא הייתי שם, אבל המקום עם הראות הכי טובה שיש לשמיים. רואים כוכבים.
מי שאוהב כוכבים מומלץ לו לבוא.
(אולי יש שם עוד דברים לעשות, לא יודעת)
לפי מה שידוע לי, זה המקום הכי טוב בארץ לאסטרונומיה.אני שואל בעניין אסטרונומיה האם באמת רואים שם דברים יפים
זה בהחלט חזיון מרהיבאני שואל בעניין אסטרונומיה האם באמת רואים שם דברים יפים
זה בהחלט חזיון מרהיב
אפילו למי שלא מתעניין
אל תחסכו על תצפית מודרכת !!
אני הייתי שמה ואני גם ממליץאשמח לשמוע ממי שהיה שם על המקום, האם יש שם ראות טובה לראות את השמים בלילה מה רואים ומתי שווה לבוא
והאם זה מקום כדאי להגיע אליו,
1. אין דומה לו, מקום ללא ים לכן הלבוש לא לבוש ים
2.האזור בכניסה לעיר (שופרסל יילו והפיצות) יכול ליהיות בעייתי כי משמש לתחנת עצירה בדרך לאילת
3. יש קהילה דתית ענקית כך שיש תפילות וכשרות טובה
4. נופשים בעיקר יוצאים בערב ולילה בצהוריים חם מאוד מאוד מאוד מאוד
5.יש טלסקופ ענק בשימוש חינמי בחניון של רשות הטבע והגנבים עם כיסאות קטנות לתצפית מקום משגע ביותר אבל ללא הסבר אז רק למי שקצת מכיר
6. הזמנים הטובים ביותר לשביל החלב זה בסוף חודש שאין ירח, ומהמכתש למטה (ללא זיהום אור) או רהט"הג (להצטייד באור קטן וחלש ככל שאפשר)
7. תקופת המטאורים השנה יוצא ערב ט באב מאמינה שאחרי ט באב עדיין יהיה ניתן לראות
8. יש מקום נחמד דרך אבנים הזוהרות בלילה יכול ליהיות חוויה נחמדה וגם לצפיה בכוכבים
9. וכמובן החוויה המרכזית ה=זה האילים שמטיילים ביישוב במהלך היום סור להאכיל אותן אבל הן מאוד אוהבות פירות העונה כגון אבטיח וכדו
10. יש בירוחם הדרכות במחיר מצחיק של 10 שקלים כולל טלסקופים וכאלה פרטים באתר אשכולות ( מדריכים דתיים לאומיים)
11. כדאי לתפוס מקום באנא בחדרים באגף החדש בכל החדרים (פשוטים יפים וזולים) נוף מטורף למצפה
12. יש שם מלון כשר שלא ידוע מה הרמה שלו
13.קשה מאוד להשיג מוצרים בכשרות גבוהה יש שם רק שופרסל
14. צבעי מכתש רמון לצאת סביב השעה 17:00 וליהנות מההרים הצבעוניים המהממים( בנתיים חינמי)
15. אוהלים מסודרים יש בסלינה עם מזגנים או עצמאי בחניון לילה של רשות הטבע והגנים( בארות)( מגיעים גם תיירים הצניעות בהתאם)
16. מנגל בחורשה בכניסה מצד שמאל
17. טיול בערב במכתש אנחנו עשינו שם קבלת שבת היה מטורף, לקראת בין הארבעים כל האילים מגיעים לשם לרדת למקום מושבם, ואפשר לבקר במוזאון ע"ש רמון, לא ככ ממליצה
בגדול מספיק יום אחד יומיים זה כבר הרבה...
בהצלחה
באיזה חניון מדובר? יכולה לתת יותר פירוט?5.יש טלסקופ ענק בשימוש חינמי בחניון של רשות הטבע והגנבים עם כיסאות קטנות לתצפית מקום משגע ביותר אבל ללא הסבר אז רק למי שקצת מכיר
קישור לחניון חניון בארות רשות הטבע והגנים, נמצא ממול לחניון מבחוץ כך שזה חינמי בנתיים@SHILATI
באיזה חניון מדובר? יכולה לתת יותר פירוט?
ואיזה סיור מומלץ לילדים בגילאי 3-15? יש סיורים ברכבי שטח?
תודה רבה רבה מראש!
איך מגיעים לשם?5.יש טלסקופ ענק בשימוש חינמי בחניון של רשות הטבע והגנבים עם כיסאות קטנות לתצפית מקום משגע ביותר אבל ללא הסבר אז רק למי שקצת מכיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: