ראיתי פרסומת בעיתון ושמעתי מבת דודה שלי שקנתה שם.\תעשי חיפוש בגוגל על החנותB&M מחשבים בשטראוס (אולי יש סניפים בעוד מקומות)אשמח לקבל פרטים להתקשרות לגבי זה
ראיתי פרסומת בעיתון ושמעתי מבת דודה שלי שקנתה שם.\תעשי חיפוש בגוגל על החנותB&M מחשבים בשטראוס (אולי יש סניפים בעוד מקומות)אשמח לקבל פרטים להתקשרות לגבי זה
תצלם את הפלאש של המצלמה כתוב שם מספרים ואותיות באנגלית ואני יגיד לך איזה מצלמה זואיזה מצלמה זו?
צפה בקובץ המצורף 1690902
זה תמונה ממודעהתצלם את הפלאש של המצלמה כתוב שם מספרים ואותיות באנגלית ואני יגיד לך איזה מצלמה זו
זה מיד 2?זה תמונה ממודעה
אין לי מושג....
כן, כמה זה שווה?זה מיד 2?
למכירה מצלמה קנון sx720 רק ב1000!!! (יש שבר במסך אך רואים את התמונה מצוין לכן המחיר הנמוך..)
לפרטים y706691 שטרודל גימייל...
כמה זמן היתה בשימוש או כמה קליקים?למכירה מצלמה קנון sx720 רק ב1500!!! (יש שבר במסך אך רואים את התמונה מצוין לכן המחיר הנמוך..)
לפרטים y706691 שטרודל גימייל...
כמה זמן היתה בשימוש או כמה קליקים?
תודה.אי אפשר לבדוק קליקים במצלמות הביתיות
תודה.
לא ידעתי שזה קטגורי.
עכ"פ לא כדאי לברר את כמות השימוש?
לפי הבנתי הדלה כמות הקליקים (אף שאינה ידועה במדויק) משמעותית לאיכות התמונות בכל מצלמה שהיא.
אנא תקן אותי אם אני טועה.
באתר אין להם מצלמותראיתי פרסומת בעיתון ושמעתי מבת דודה שלי שקנתה שם.\תעשי חיפוש בגוגל על החנותB&M מחשבים בשטראוס (אולי יש סניפים בעוד מקומות)
ובמצלמה ביתית, לא חשוב לברר את כמות השימוש?מתקן אותך
כמות הקליקים במצלמות ה'מקצועיות' ידועה
יש אתרים וגם תוכנות שיודעים להציג את מספר הקליקים באמצעות תמונה שהמצלמה צילמה באותו הזמן של הבדיקה
לא קשור לאיכות התמונה
קשור לבלאי של התריס
החלפת תריס עולה הרבה כסף
לכן לא כדאי לקנות מצלמה ממי שהוא למשל צלם אירועים
גם בלאי של התריס וגם חוטפת מכות פה ושם כי הצלם כל הזמן נדחף לצלם בין רוקדים ובכלל
לכן שאלה למישהו כמה זמן המצלמה אצלך לא תתן אינדיקציה על מצב המצלמה
כי נניח יש 2 בעלי מצלמה שלשניהם המצלמה ברשותם שנתיים
אחד יוצא לצלם כל יום ומצלם לא מעט תמונות בכל יום בשנתיים האלה
ואילו השני יוצא לצלם פעם בחודש אז מה זה משנה שיש לו את המצלמה שנתיים ?
המצלמה שלו היא במצב כמעט חדש לעומת הקודם
ובמצלמה ביתית, לא חשוב לברר את כמות השימוש?
במצלמה ביתית כמות הצילומים והשימוש לא רלוונטית לאיכות התמונות?
@moti!a
מה אומר על מצלמה
מצלמה ללא מראה עם עדשה Canon EOS R100 18-45mm
לשימוש נערה חובבת צילום שרוצה להתמקצע
(צילום מקצועי כתחביב)
ואם לא- על איזה דגם אתה ממליץ ואילו עדשות ?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: