אני הייתי בפרקטי בשבועיים שלוש האחרונים,מישהו יכול לומר לי מידיעה, כמה עולה בפרקטי נכון להיום מצלמה G-7 או SX740 ?
המחיר של G9 נע שם בערך בין 2600 ל2900 משהו כזה
אני הייתי בפרקטי בשבועיים שלוש האחרונים,מישהו יכול לומר לי מידיעה, כמה עולה בפרקטי נכון להיום מצלמה G-7 או SX740 ?
אשמח לקבל הסבר יותר מפורט על ה M50.לכל השואלים
ההבדלים בין ה740 ל7 G נידונו כבר באשכולות דומים
הM50 היא מצלמה גדולה יותר וקרובה יותר למקצועית ממש ועובדת בטכנלוגיה שונה
במצלמות הרגילות גם המקצועיות יש מראה שמקבלת את התמונה ומשקפת את התמונה לכיוון הלוכד והמעבדאשמח לקבל הסבר יותר מפורט על ה M50.
מה מיוחד בה ? במה היא שונה מה 740 וה G7 והאם מתאימה למצלמה ביתי ברמה
ויכולה להפיק תוצאות מעולות על מצב אוטומטי.
תודה רבה על המידע.במצלמות הרגילות גם המקצועיות יש מראה שמקבלת את התמונה ומשקפת את התמונה לכיוון הלוכד והמעבד
במצלמות ללא מראה המעבד נמצא ישירות מאחורי העדשה מה שמאפשר להקטין מצלמה מקצועית יותר
איכות התמונה מפוצה באמצעים אלקטרוניים שהולכים ומשתכללים לכן M50 היא מצלמת בסיס מקצועית ללא מראה
עם זום חיצוני קטן ולכן היא כבדה עם אף של הזום לעומת הG7 שהזום נכנס פנימה
ה740 היא מצלמה ביתית ואיכותית מספיק לרוב המשתמשים, שיש לה זום ארוך X40,
אבל החיישן והמעבד שלה קטנים יותר מהG7 והמקצועיות ולכן יהי' הבדל בעומק הצבעים וחדות התמונה
אגב הציבור החרדי נעול על קנון ומשלם יקר בגלל שיש עברית מובנה
יש גם מצלמות אחרות במחירים שפויים כמו פנסוניק TZ80 מקביל ל740
TZ100-TZ200 מקבילות לG7 ובעיני עדיפות עליו
אשמח לדעת אם הצלחת להזמין?תודה על המידע!
מה הכוונה ID של מצלמה? פשוט מספר דגם?
אשמח לדעת אם הצלחת להזמין?
אם אפשר להמשיך להתכתב
במייל mb <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נ.ב. כתובת המייל זה אם רווח בגלל שזה נמחק ע"י פרוג במידה ותרצה/י לשלוח מייל, לא להעתיק רק לרשום מחדש.
תודה.mb761999 שטרודל ג'ימל נקודה קאם
אני מעוניינת לקנות מצלמה... האם רלוונטי?0527127080
ברור G7 האיכות היא פי 10אשמח להבין מה ההבדל בינו הG7 לSX720 .
האם זה ככ משמעותי שההבדל במחיר הוא 1000 ש"ח ?
אני בדרך, אבל אין לי אישיאם אתם בדרך לקנות מצלמה..
יש לי הצעה שווה בשבילכם
באישי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: