איזה מחיר הזוי, הבן שלי קנה אותה לפני שנתיים ב400 שקל פחות באותו מקום.יש ברפאלי רבי עקיבא בבני ברק דגם 740 ב 1750 שח
איזה מחיר הזוי, הבן שלי קנה אותה לפני שנתיים ב400 שקל פחות באותו מקום.יש ברפאלי רבי עקיבא בבני ברק דגם 740 ב 1750 שח
לפי השמועות, הם מפסיקים את היצור של המצלמות הללו בגין חוסר התעניינות.המחסור הוא כללי, לא רק בארץ.המחירים גם קפצו במאות קלים...
אני מחפשת בנרות 720/730/740.
אם משהו מוצא אשמח לדעת איפה.
תודה
איזה מחיר הזוי, הבן שלי קנה אותה לפני שנתיים ב400 שקל פחות באותו מקום.
לפי השמועות, הם מפסיקים את היצור של המצלמות הללו בגין חוסר התעניינות.
לציבור הכללי יש מצלמות איכותיות מאד במכשירי הפלאפון
ולא מתעניינים ברכישת מצלמות כאלו
למה עצובה ?איזה מחיר הזוי, הבן שלי קנה אותה לפני שנתיים ב400 שקל פחות באותו מקום.
עצובה בשביל הבת שלי שכבר שנה אוספת כסף בנאמנות,למה עצובה ?
או שאת עצובה בשבילנו שלא קנינו ??
כבר התקשרתי אליהם היום, אזל, ולא אמור להגיע יותר...עצובה בשביל הבת שלי שכבר שנה אוספת כסף בנאמנות,
וכבר סיכמנו שנממן לה חלק מהמצלמה....
אבל לא מוצאת 720 בשום מקום...
מישהו מכיר את האתר הזה? אמין? www.digiman.co.il
לא היה נשמע שהן חדשות.עכשיו ראיתי באמזון
מצלמת sx720 כמו שאת מחפשת
נשארו להם 2 יחידות במלאי
שולחת לך קישור
מצלמת קנון 720 - מצלמת דיגיטלית קנון Canon PowerShot SX720 HS - צ'ק איט Checkit
חופשות, מסיבות ורגעים מיוחדים - מצלמת קנון 720 ובהרחבה PowerShot SX720 HS מוכנה לכל זה. זום אופטי רב-תכליתי של 40X זום אופטי (24–960 מ"מ) פירושו שתוכל לצלם דיוקנאות מקרוב של משפחתך, נקודות ציון מרחוק וכמעט כל מה שביניהם. כשאתה בחוץ, הקפד לעדכן את אלה בבית במסעותיך על ידי שיתוף הצילומים שלך עם...www.checkit.co.il
כעת רואה.נכון אבל קבלו מלא תלונות שלו שהסלפי נהרס בשימוש יומיומי ואז המצלמה יוצאת מכלל שימוש .
לתקן אותו עולה המון ....(כמעט כמו חצי מצלמה ...)
וגם שהיא מצלמה פחות פרקטית ונוחה
יש ב100 דולר משומש.נכון אבל גם המשומשות מצוינות !
730. כשנתיים. לא בשימוש מסיבי... בקטנה...איזה דגם ? וכמה זמן בשימוש ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: