יש לך הוראות שלה בעברית?730- היתה איכותית מאוד בקניה, אחרי שימוש של שנה היא ממש ירדה בתפקוד
קניתי בהמלצה עכשיו 740, היא קצת בתפריט מקצועי, אבל שווה כל שקל, תמונות איכותיות בטירוף!!!
אם תרצו אוכל להעלות כמה תמונות להדגמה
יש לך הוראות שלה בעברית?730- היתה איכותית מאוד בקניה, אחרי שימוש של שנה היא ממש ירדה בתפקוד
קניתי בהמלצה עכשיו 740, היא קצת בתפריט מקצועי, אבל שווה כל שקל, תמונות איכותיות בטירוף!!!
אם תרצו אוכל להעלות כמה תמונות להדגמה
תפריט? כן את הדף הוראות זרקתייש לך הוראות שלה בעברית?
אני מורה לצילום ממצלמות ביתיות, ובנות הוציאו לי מזה דברים מדהימיםזאת תמונה שצילמתי ב-SX730 (מצב M, בלי עריכה):
סליחה על הסטיה מהנושא של האשכול, אבל איך אתם פותרים את הבעיה של הרעש בתמונות?אני מורה לצילום ממצלמות ביתיות, ובנות הוציאו לי מזה דברים מדהימים
אני מתכוונת להוראות של הפונקציות השונות והתפריט? כי במצלמה מגיע הוראות בסיסיות באנגלית.תפריט? כן את הדף הוראות זרקתי
ומה תאמר על זה ?? (תמונה טריה מעכשיו)יש מצלמה ביתית שאפשר להוציא ממנה תמונות באיכות הזו, בלי להתאמץ כל כך?
מה אני אומר?
מצאאת חנות שמוכרת עכשיו 720? (לא ראיתי במלאי בשום מקום)מה למעשה האם יש הבדל משמעותי באיכות התמונות בין 720 ל 740 ?
מצאאת חנות שמוכרת עכשיו 720? (לא ראיתי במלאי בשום מקום)
וכן אשמח לשמוע כמה ההבדל משמעותי ביןה720\140 ל620?
המחסור הוא כללי, לא רק בארץ.המחירים גם קפצו במאות קלים...יש מחסור במלאי של מצלמות קנון בכל הארץ
המחסור הוא כללי, לא רק בארץ.המחירים גם קפצו במאות קלים...
אני מחפשת בנרות 720/730/740.
אם משהו מוצא אשמח לדעת איפה.
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: