ועל העדשה את יודעת להגיד לי?לא נכנסתי לפרטים
לפי המחיר בעיקר
ולפי שאני מכירה את הR50 ויודעת שהיא מצלמה טובה
והסדרה של הR היא סדרה מקצועית
+18-150MM
ועל העדשה את יודעת להגיד לי?לא נכנסתי לפרטים
לפי המחיר בעיקר
ולפי שאני מכירה את הR50 ויודעת שהיא מצלמה טובה
והסדרה של הR היא סדרה מקצועית
למה את רוצה את המצלמה?ועל העדשה את יודעת להגיד לי?
+18-150MM
קרובת משפחה למדה צילום וקנתה אותה חדשה ב4200 לפני כמה חוד' ולא השתמשה בכלל..למה את רוצה את המצלמה?
אם לצילומי חוץ את צריכה צמצם פתוח עדשה קבועה
העדשות הקיט לרוב מאד פשוטות בלי טיפת חדות
בקיצור חבל על הכסף
זו לא השוואה של תכונות ואיכות אלא השוואה של סתם פרמטרים טכניים שהמוכרים מפרסמים.הנה ההשוואה
ככה בדיוק אפשר לבדוק הבדלים בין מצלמותסתם פרמטרים טכניים
מה אתה אומר על המצלמה m50?כך נראת השוואה מקצועית בין מצלמות שונות, שלא לדבר על השוואת עדשות שהיא הרבה יותר מורכבת.
Best Cameras under $59,200 | DXOMARK
www.dxomark.com
DXOMARK
www.dxomark.com
DXOMARK
www.dxomark.com
לא מכיר לעומק את הציוד של קנון (אישית לא ממש אוהב את החברה הזו) לכן מה שאני כותב זה לא התרשמות אישית אלא מידע מאתרים שעוסקים בניתוח טכני של הציוד.מה אתה אומר על המצלמה m50
תודה על התשובה המפורטת.לא מכיר לעומק את הציוד של קנון (אישית לא ממש אוהב את החברה הזו) לכן מה שאני כותב זה לא התרשמות אישית אלא מידע מאתרים שעוסקים בניתוח טכני של הציוד.
המצלמה אינה חדשה אלא יצאה לפני שש שנים, מה שאומר שהטכנולוגיה של המעבד של המצלמה אינה חדשה.
כאשר המצלמה יצאה, ב 2018 בבדיקה שנעשתה באתר dpreview המצלמה קיבלה ציוד 80 ומוגדרת כ״מצלמה כניסה״, לתחום הצילום, טובה עם איכות תמונה טובה. עיקר הדברים השליליים שנמצאו הם בתחום צילום הוידאו עם הערה שהסוללה קצת חלשה, קצב צילום נמוך במעט ומגוון עדשות מוגבל.
המסקנה בגדול היא: ״בסך הכל, ה-M50 הוא תוצאה של הקשבה של Canon למשתמשים שלה ולצרכים של מתחילים בכלל. יתר על כן, זה נראה כמו מצלמה סופר מהנה לשימוש. המגבלות הן קצת מאכזבות, אבל בסך הכל זה סימן ברור למצלמות מסדרת M מגוונות יותר שיגיעו״.
בשמחה, אני חושב שכך תשובה באמת צריכה להיות.... (זו לא ביקורת על אחרים, זו תפיסת עולמי המקצועי).תודה על התשובה המפורטת.
זה כן ביקורת על אחריםבשמחה, אני חושב שכך תשובה באמת צריכה להיות.... (זו לא ביקורת על אחרים, זו תפיסת עולמי המקצועי).
התגובות של שניכם עזרו לי מאד.זה כן ביקורת על אחרים
אני לא עובדת אצל אף אחד
וכולה נתתי מידע בסיסי
כמובן שאתה הבאת מידע מקיף עמוק ומקצועי (בא נראה את הניקית יודעת להבין שם משהו)
זה לא מוריד מהשוואה ראשונית שנתתי שמבחינתך היא אפס מאופס
שוב. מנסיון. (לא אישי, אבל חברים וסקירות מקצועיות ביוטיוב)באמת הR50 עדיפה כמו שכתבת
אפשר מייל שלך או משהו?? יש לי כמה שאלות בבקשהשוב. מנסיון. (לא אישי, אבל חברים וסקירות מקצועיות ביוטיוב)
הR50 מתחממת מאוד מהר, אפילו בתוך הבית ואפילו בצילום סטילס.
זה לא מתחמם ברמה שפריעה לצלם, אבל בטוח שזה הורס את המצלמה.
לגבי הM50ii, אני אישית משתמש בה, אם יש שאלות או בירור ספציפי, אפשר לשאול...
rptkhubv219 בג'ימיילאפשר מייל שלך או משהו?? יש לי כמה שאלות בבקשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: