איך אפשר להוציא את הבטריה שלו?המטען מעולה, מתאים את כל סוגי הבטריות
אני אישית משתמשת בו לגמבוי DS שנהרס לו שקע ההטענה...
איך אפשר להוציא את הבטריה שלו?המטען מעולה, מתאים את כל סוגי הבטריות
אני אישית משתמשת בו לגמבוי DS שנהרס לו שקע ההטענה...
בטוח?
אבל שמו תמונה של מצלמה גדולה
אבל שמו תמונה של מצלמה גדולה
זה לא זום אמיתי אלא דיגיטליהזום במצלמה הוא פנימי - ז"א גם כשעושים זום, ה"'אף" של המצלמה לא יוצא.
אלא הוא נמצא שם כסוג של קישוט.
דבר טוב - מפחית סיכונים לשבירה של הזום.
קניתי בדיוק כזה באלי אקספרסמצורפת תמונה של המטען למי שלא עלה לו.
אני גם קניתי כזה באלי אקספרס, יש לו רק שני שיני הטענה ולא שלוש כמו שיש בבטריות של נוקיה וקנון.קניתי בדיוק כזה באלי אקספרס
1.94€ 25% OFF|Universal Mobile Batterie Ladegerät LCD Anzeige Bildschirm Für Handys Mit USB Port Ladegerät Für Die Meisten Lithium Ionen batterien Heißer| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
באמת לא הצלחתי להטעין בו בטריות של קנון. אבל בגלל הגודל משהו לא הסתדר.אני גם קניתי כזה באלי אקספרס, יש לו רק שני שיני הטענה ולא שלוש כמו שיש בבטריות של נוקיה וקנון.
לא ברור לי אם זה מטעין חלקית או בכלל לא.
פותחים את הברגים מאחורה...איך אפשר להוציא את הבטריה שלו?
שאלה או תשובה?החצובה טובה למצלמת sx620
אז את לא יודעת אם זה מטעין מצלמת קנון?באמת לא הצלחתי להטעין בו בטריות של קנון. אבל בגלל הגודל משהו לא הסתדר.
השאלה אם זה של משנת יוסף זהה לזה או משהו שונה.
באופן כללי מטענים מקוריים הם מותאמים באופן יעודי לסוללה שלהם וכל שינוי גורם לסוללה לא לפעול במלא תפוקתה.אז את לא יודעת אם זה מטעין מצלמת קנון?
טוב מחקתי מסל הקניות ת'חצובה. תודהלגבי המצלמה, מוכר בחנות בביתר המליץ לי עליה. הוא טוען שאמא שלו קונה את המצלמה הזאת לכל הנכדות
ניסיתי לחפש בגוגל המלצות, לא מצאתי כלום!
לדעתי זה מוזר שאין שום המלצות על המוצר.
והחצובה, הזמנתי בדיוק כזאת מעליאקספרס [ק"ש], הגובה שלו זה רק מטר.
כשהחצובה במצב הכי גבוה זה מרגיש די חלש. הוא עשוי ממתכת ממש דקה. לדעתי מתאים מאוד לשימוש בייתי.
[קניתי שיהיה לי למסיבות של הבנות]
מתחבר לכל מצלמה, וגם לסמארטפון. יש לו שלט לצילום מרחוק - בסמארטפון.
אני משתמשת איתו למצלמת קנון G7. שוב, לשימוש בייתי - זה טוב. לא יודעת עד כמה זה יהיה חזק בשימוש בחוץ [על דשא/משטח לא ישר וכדו']
שאלהשאלה או תשובה?
זה מצלמה קומפקטיתשאלה
בסיעתא דשמיאהאם החצובה טובה למצלמת sx620 ?
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: