תוכנות "מצב בטוח עם שורת פקודה" Windows 11 - איך יוצאים מזה?

מתן מאור

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
לא שיש לי מושג איך נכנסים, אבל מישהו שיחק עם המחשב והפעיל אותו על מצב בטוח עם שורת פקודה. הוא טוען שהוא קיבל את המסך השחור של שורת הפקודה עם הרשאות מנהל. אבל אז הוא לחץ על האיקס למעלה והמסך נסגר. נשאר מסך ריק.

ניסיתי לכבות ולהדליק שוב ושוב, כנראה שהוא שוב ושוב מאותחל למצב בטוח והוא אפילו לא מעלה לי שוב את הקומנד ליין, אני מקבל מסך ריק בצבע שחור. איך יוצאים מזה?

יאן

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
כתבתי מלמעלה תשובה אבל אני רואה שזה לא הבעיה.

מתן מאור

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אי אפשר לכתוב כלום, הייתה שם שורת פקודה ואז היה אפשר לכתוב מה שרוצים (זה כנראה מיועד לטיפול בכל מיני תקלות של Windows) אבל הוא סגר את שורת הפקודה, ועכשיו המחשב מתעקש לא לפתוח שום דבר, רק להשאיר את המסך ריק.

גם כיבוי והפעלה לא עוזרים, המחשב מאותחל שוב למצב בטוח, ושוב לא מביא לי את שורת הפקודה.

עריכה:
במקרה ששורת הפקודה עולה, אפשר לכתוב את הפקודה msconfig ולהגיע למסך ההגדרות שמאפשר לי לבטל את האתחול למצב בטוח. הבעיה היא שאין לי אפילו שורת פקודה.

יאיר נהרי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הפעל (סמל וינדוס +R) > msconfig > אתחול נורמלי.
או תנסה בשורת הפקודה להקליד "C:\Windows\System32\msconfig.exe"
אם אין שורת הפקודה, בדקת אם ctrl+alt+delete עובד? ctrl+shift+esc עובד?
עדכן.

מתן מאור

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
הפעל (סמל וינדוס +R) > msconfig > אתחול נורמלי.
או תנסה בשורת הפקודה להקליד "C:\Windows\System32\msconfig.exe"
אם אין שורת הפקודה, בדקת אם ctrl+alt+delete עובד? ctrl+shift+esc עובד?
עדכן.
תודה, שורת הפקודה עלתה לי בסופו של דבר, אני לא יודע אילו מקשים גרמו לכך, ניסיתי את כל המקשים האפשריים במקלדת. נכנסתי ל msconfig.exe החזרתי לאתחול נורמלי. הפעלה מחדש. עובד. תודה רבה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה