מפקח בניה, מה העלות, ומה השירות.

בן המלאך

משתמש פעיל
בהמשך להמלצות לקיחת מפקח, ללא קשר לקבלן.

אשמח למידע:

מה העלות ללקיחת מפקח בניה ?

מה השירות שהוא אמור לתת ?

באם לקחתם מפקח, ממה נהניתם ממנו, ומה היה חסר בשירות שלו.
ואיך מוודאים שלוקחים מפקח שאכן הוא ייתן את התמורה המבוקשת.

רות וליס

מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הי
אנחנו עכשיו ברוך השם לקראת הסוף
כל מי שמבקר ב"אתר" (בעלי המקצוע. מזגנים,תקשורת ,וכו...) מתפעל מאיכות העבודה ושימת הלב לפרטים.
אני יודעת שעל זה אחראי מפקח הבניה
שפשוט לא ויתר על כלום,
מצד שני צריך לבדוק כשלוקחים שיש לו אופי טוב והוא לא 'ישגע' את הקבלן, והכל יעשה ברוח טובה.
אני לא מבינה איך אפשר להסתדר בלי מפקח בכל נושא האינסטלציה , החשמל.
שזה הכי חשוב
כמובן שיש חשיבות אדירה גם לבדיקות שערך , שהקירות ישרים שהחומרים איכותיים , איטומים שקיבלו דגש מיוחד.
ממליצה מאדדד לקחת!!

משפחת לוי...

משתמש מקצוען
הי
כל מי שמבקר ב"אתר" (בעלי המקצוע. מזגנים,תקשורת ,וכו...) מתפעל מאיכות העבודה ושימת הלב לפרטים.
שפשוט לא ויתר על כלום,
מצד שני צריך לבדוק כשלוקחים שיש לו אופי טוב והוא לא 'ישגע' את הקבלן, והכל יעשה ברוח טובה.
שזה הכי חשוב
כמובן שיש חשיבות אדירה גם לבדיקות שערך , שהקירות ישרים שהחומרים איכותיים , איטומים שקיבלו דגש מיוחד.
ממליצה מאדדד לקחת!!
שמח בשבילכם,
שימו לב תקחו רק מפקחים עם המלצות ברורות כמו כאן ,
אבל תדעו שיש מפקחים שעובדים יד ביד עם הקבלנים עם כל המשתמע, מגיעים לבקורת פעם ב...וכן מתווכים לך קבלנים ומרויחים בדרך עוד כמה אלפים ועוד
צריך הרבה זהירות בתחום זה של הבניה.

להודות ולהלל!

משתמש מקצוען
הי
שפשוט לא ויתר על כלום,
שזה הכי חשוב
ממליצה מאדדד לקחת!!
מה העלות?

רחלה.

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
4000 לחודש,
תלוי מי ומה.

ממליצה על מילכה בינדר

רחלה.

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
3/4/5 חודשים ויותר
לפי הענין.

אינסוף

משתמש מקצוען
אנחנו לקחנו מפקח בניה אחרי ברורים (3 המליצו ואחד לא כ"כ...) שלמנו 12,000 ש"ח (שיפוץ משמעותי) ובתחילה היינו בטוחים שעשינו החלטה חכמה כמו שכתבת, קירות ישרים פקוח על אנסטלציה ועוד. רק אחרי חצי שנה בערך, גלינו את הברוך.... איטום בקיר של אחד החדרים שהוא אמר שבדק , התברר שלא נעשה בכלל, בקיר אחר חלקית, בעיות באנסטלציה ועוד פרטים שאם לא היינו סומכים על מפקח כנראה שהיינו בודקים טוב טוב בעצמנו.... המפקח כמובן מפיל הכל על הקבלן והקבלן בתורו זורק על המפקח... בקיצור מתחרטת על כל שקל ששלמנו!
נראה לי שגם אם לוקחים מפקח חייבים לקחת אחריות אישית, בסופו של דבר בכסף שלכם והבית שלכם....

שימחי1

משתמש חדש
מפקח בנין, הוא לא במקום בעל הדירה,
אבל זה עוזר ברמה מסוימת.
מנסיון אישי- על מה ששמנו דגש, והתעקשנו- המפקח שם לב כמו שצריך,
בשאר הדברים הרבה פחות.

מומלץ מאוד מנסיון אישי, וגם מדברים ששמענו מאנשים לאחר מעשה:
*לקחת חברת איטום, או בדיעבד, יועץ איטום חיצוני שיעקוב אחרי העבודה
*שעוד משהו- חוץ מהמפקח יראה שורת בלוקים ראשונה- יש אדריכליות שנותנות את זה כחלק מהשרות
*שיהיה חשמלאי מוסמך- שיאשר את העבודה תוך כדי תהליך, לנו היו הוצאות של אלפי שקלים אח"כ לתקן נזקים.
שלא לדבר על זה שכל שינוי אח"כ פוגע באסטטיקה
*שיהיה אנסטלטור - שיבדוק היכן מתוכננים הניקוזים, כמה פתחי ניקוז, שיעקוב אחרי החיבורים.
אם שמים לכם את הניקוז באמצע הסלון, או תוקעים לכם פתח ניקוז כל 2 מטר
אין לכם הרבה מה לעשות אחרי מעשה.

אינסוף

משתמש מקצוען
מפקח בנין, הוא לא במקום בעל הדירה,
אבל זה עוזר ברמה מסוימת.
מנסיון אישי- על מה ששמנו דגש, והתעקשנו- המפקח שם לב כמו שצריך,
בשאר הדברים הרבה פחות.

מומלץ מאוד מנסיון אישי, וגם מדברים ששמענו מאנשים לאחר מעשה:
*לקחת חברת איטום, או בדיעבד, יועץ איטום חיצוני שיעקוב אחרי העבודה
*שעוד משהו- חוץ מהמפקח יראה שורת בלוקים ראשונה- יש אדריכליות שנותנות את זה כחלק מהשרות
*שיהיה חשמלאי מוסמך- שיאשר את העבודה תוך כדי תהליך, לנו היו הוצאות של אלפי שקלים אח"כ לתקן נזקים.
שלא לדבר על זה שכל שינוי אח"כ פוגע באסטטיקה
*שיהיה אנסטלטור - שיבדוק היכן מתוכננים הניקוזים, כמה פתחי ניקוז, שיעקוב אחרי החיבורים.
אם שמים לכם את הניקוז באמצע הסלון, או תוקעים לכם פתח ניקוז כל 2 מטר
אין לכם הרבה מה לעשות אחרי מעשה.
המסקנה שלנו היתה דומה עדיףלשלם לאנשי מקצוע שיבדקו כל אחד בתחומו:
אדריכלית- שורת עמודים ראשונה,
חברת איטום
אינסטלטור
חשמלאי
חשוב גם חברת אלומיניום- שתבדוק שהכל מקורי ומותקן היטב
בהצלחה!

שומר ישראל

משתמש חדש
ממש א"א להכליל יש מפקחים ששווים כל שקל בדיוק כמו קבלנים יש טובים ויש הרבה פחות...
כמו בכל ענף יש הרבה נוכלים וצריך דבר ראשון "סייעתא דשמיא" דבר שני צריך לברר על עבודות שעשה בעבר.
מקרה מעניין שמעתי לאחרונה, בן אדם לקח קבלן זול לעבודה ומול זה לקח קבלן מקצועי לעבודת "פיקוח" על הקבלן הזול,
סיפר שיצא לו יותר זול ועבודה מצוינת וגם היה רגוע במשך התקופה כי היה פיקוח מקצועי.
בקיצור אפשר לדבר בלי סוף וממש לא נכון לסכם בחצי שורה ככה או ככה.

שומר ישראל

משתמש חדש
דבר נוסף, יש קבלנים שהם עצמם לוקחים בעלי מקצוע שיאשרו את העבודה לדוגמא כשגומרים אינסטלציה לוקחים אינסטלטור חיצוני משלמים את הכמה מאות שקלים שיבדוק את העבודה, דיברתי אם קבלן כזה הוא אומר ששווה כל שקל בעיניו, כשאצלו זה הדבר הכי חשוב להוציא עבודה 100 אחוז.
כנ"ל חשמל וכן הלאה.
"בהצלחה"

להודות ולהלל!

משתמש מקצוען
המסקנה שלנו היתה דומה עדיףלשלם לאנשי מקצוע שיבדקו כל אחד בתחומו:
אדריכלית- שורת עמודים ראשונה,
חברת איטום
אינסטלטור
חשמלאי
חשוב גם חברת אלומיניום- שתבדוק שהכל מקורי ומותקן היטב
בהצלחה!
זה לא כ"כ נכון בגלל שמפקח צריך להבין בהרבה דברים כמו תפסנות ברזל בלוק טיח אינסטלציה חשמל ריצוף חיפוי ועוד ועוד
ואין שום סיבה באם מדובר במפקח טוב להביא תמיכה חיצונית,
חברת איטום זה מעולה אבל לא כל השאר?

שומר ישראל

משתמש חדש
הי
שפשוט לא ויתר על כלום,
שזה הכי חשוב
ממליצה מאדדד לקחת!!
את מי לקחתם?

להודות ולהלל!

משתמש מקצוען
דבר נוסף, יש קבלנים שהם עצמם לוקחים בעלי מקצוע שיאשרו את העבודה לדוגמא כשגומרים אינסטלציה לוקחים אינסטלטור חיצוני משלמים את הכמה מאות שקלים שיבדוק את העבודה, דיברתי אם קבלן כזה הוא אומר ששווה כל שקל בעיניו, כשאצלו זה הדבר הכי חשוב להוציא עבודה 100 אחוז.
כנ"ל חשמל וכן הלאה.
"בהצלחה"
זה נראה טוב אבל לא מדוייק בגלל שאחרי שגמרו אינסטליה בכל הבית אני לא מאמין שאם יועץ יאמר שלא טוב, יפרקו עבודה של 15000 שח
רק זה אומר שהוא בודק שאין קטסטרופה אבל יש הרבה רמות אינסטלציה שבזה היועץ לא יעזור הרבה וכן לחשמל לכן המסקנה שצריך להיות באתר כל שלב התכנון והביצוע,

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה