שמח בשבילכם,הי
אנחנו עכשיו ברוך השם לקראת הסוף
כל מי שמבקר ב"אתר" (בעלי המקצוע. מזגנים,תקשורת ,וכו...) מתפעל מאיכות העבודה ושימת הלב לפרטים.
אני יודעת שעל זה אחראי מפקח הבניה
שפשוט לא ויתר על כלום,
מצד שני צריך לבדוק כשלוקחים שיש לו אופי טוב והוא לא 'ישגע' את הקבלן, והכל יעשה ברוח טובה.
אני לא מבינה איך אפשר להסתדר בלי מפקח בכל נושא האינסטלציה , החשמל.
שזה הכי חשוב
כמובן שיש חשיבות אדירה גם לבדיקות שערך , שהקירות ישרים שהחומרים איכותיים , איטומים שקיבלו דגש מיוחד.
ממליצה מאדדד לקחת!!
מה העלות?הי
כל מי שמבקר ב"אתר" (בעלי המקצוע. מזגנים,תקשורת ,וכו...) מתפעל מאיכות העבודה ושימת הלב לפרטים.
שפשוט לא ויתר על כלום,
מצד שני צריך לבדוק כשלוקחים שיש לו אופי טוב והוא לא 'ישגע' את הקבלן, והכל יעשה ברוח טובה.
שזה הכי חשוב
כמובן שיש חשיבות אדירה גם לבדיקות שערך , שהקירות ישרים שהחומרים איכותיים , איטומים שקיבלו דגש מיוחד.
ממליצה מאדדד לקחת!!
4000 לחודש,
4000 רק ממכם? לחודש?4000 לחודש,
תלוי מי ומה.
ממליצה על מילכה בינדר
המסקנה שלנו היתה דומה עדיףלשלם לאנשי מקצוע שיבדקו כל אחד בתחומו:מפקח בנין, הוא לא במקום בעל הדירה,
אבל זה עוזר ברמה מסוימת.
מנסיון אישי- על מה ששמנו דגש, והתעקשנו- המפקח שם לב כמו שצריך,
בשאר הדברים הרבה פחות.
מומלץ מאוד מנסיון אישי, וגם מדברים ששמענו מאנשים לאחר מעשה:
*לקחת חברת איטום, או בדיעבד, יועץ איטום חיצוני שיעקוב אחרי העבודה
*שעוד משהו- חוץ מהמפקח יראה שורת בלוקים ראשונה- יש אדריכליות שנותנות את זה כחלק מהשרות
*שיהיה חשמלאי מוסמך- שיאשר את העבודה תוך כדי תהליך, לנו היו הוצאות של אלפי שקלים אח"כ לתקן נזקים.
שלא לדבר על זה שכל שינוי אח"כ פוגע באסטטיקה
*שיהיה אנסטלטור - שיבדוק היכן מתוכננים הניקוזים, כמה פתחי ניקוז, שיעקוב אחרי החיבורים.
אם שמים לכם את הניקוז באמצע הסלון, או תוקעים לכם פתח ניקוז כל 2 מטר
אין לכם הרבה מה לעשות אחרי מעשה.
זה לא כ"כ נכון בגלל שמפקח צריך להבין בהרבה דברים כמו תפסנות ברזל בלוק טיח אינסטלציה חשמל ריצוף חיפוי ועוד ועודהמסקנה שלנו היתה דומה עדיףלשלם לאנשי מקצוע שיבדקו כל אחד בתחומו:
אדריכלית- שורת עמודים ראשונה,
חברת איטום
אינסטלטור
חשמלאי
חשוב גם חברת אלומיניום- שתבדוק שהכל מקורי ומותקן היטב
בהצלחה!
את מי לקחתם?הי
שפשוט לא ויתר על כלום,
שזה הכי חשוב
ממליצה מאדדד לקחת!!
זה נראה טוב אבל לא מדוייק בגלל שאחרי שגמרו אינסטליה בכל הבית אני לא מאמין שאם יועץ יאמר שלא טוב, יפרקו עבודה של 15000 שחדבר נוסף, יש קבלנים שהם עצמם לוקחים בעלי מקצוע שיאשרו את העבודה לדוגמא כשגומרים אינסטלציה לוקחים אינסטלטור חיצוני משלמים את הכמה מאות שקלים שיבדוק את העבודה, דיברתי אם קבלן כזה הוא אומר ששווה כל שקל בעיניו, כשאצלו זה הדבר הכי חשוב להוציא עבודה 100 אחוז.
כנ"ל חשמל וכן הלאה.
"בהצלחה"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: