אין סיכוי לפתיחת סכר דגניה.יחד עם זרימת הנחלים והגשמים והשלגים הצפויים במהלך השבוע, פתיחת סכר דגניה נראת קרובה מתמיד...
שנה שעברה במצב יותר מצומצם לא פתחו.
אין סיכוי לפתיחת סכר דגניה.יחד עם זרימת הנחלים והגשמים והשלגים הצפויים במהלך השבוע, פתיחת סכר דגניה נראת קרובה מתמיד...
אנחנו נמצאים ב-13 ס"מ פחות מהשיא של שנה שעברה (-209.10) ואחרי כחצי מטר שלג בחרמון בשבוע האחרון, מה שאומר - הפשרת שלגים לטווח זמן ארוך יותר.אין סיכוי לפתיחת סכר דגניה.
שנה שעברה במצב יותר מצומצם לא פתחו.
שבזמן הזה יש כ"כ אופציות לעשות, בכדי לא לפתוח את הסכר...אנחנו נמצאים ב-13 ס"מ פחות מהשיא של שנה שעברה (-209.10) ואחרי כחצי מטר שלג בחרמון בשבוע האחרון, מה שאומר - הפשרת שלגים לטווח זמן ארוך יותר.
שנה שעברה השיא היתה בערך -208.89 בתאריך 15 לחודש מאי בערךאנחנו נמצאים ב-13 ס"מ פחות מהשיא של שנה שעברה (-209.10) ואחרי כחצי מטר שלג בחרמון בשבוע האחרון, מה שאומר - הפשרת שלגים לטווח זמן ארוך יותר.
לאחר חורף 2019-2020:שנה שעברה השיא היתה בערך -208.89 בתאריך 15 לחודש מאי בערך
סתם למען העידכון אין שום קשר בין מפלס הכינרת למים שאתה ואני שותים היום רוב המים שלנו לא מגיעים מהכינרת
מי הכינרת הולכים בחלקם למדינת ירדן השכנה לפי ההסכמים
היום יש התפלות שאיבות וכו' וכו'
מפלס הכינרת הוא סה"כ מדד מצב רוח הישראלי אם הכינרת מלאה יש מצב רוח ואם לא זה דיכאון
ואני תמיד במצב רוח מרומם ומפלס הכינרת לא מעניין אותי שווה לך גם!
מגרה ללכת עכשיו ליםלא יודע אם נהוג לשים פה סרטונים
הייתי חייב
תיעוד משמח: הכנרת עולה גדותיה ונשפכת ליבשה - כל רגע
תיעוד שצילם תושב העיר טבריה מציג את הכנרת כשהיא מלאה על גדותיה ונשפכת לעבר הטיילת והחופים סביב. בחודשים האחרונים ירדו גשמי ברכה וכעת כל הנחלים זורמים. צפוwww.kore.co.il
ולהשאיר לגמדים את העבודות לפסחמגרה ללכת עכשיו לים
אצלנו מגרים את הילדים והאשה - אם מסיימים את הבית עד יום ראשון הבא...ולהשאיר לגמדים את העבודות לפסח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: