ובכן, אנשים טובים, עזרתכם!
שבוע אחרי שבוע אני מכינה קוגל תפוחי אדמה שמתפשל לי!
המתכון מצוין: תפוחי האדמה סחוטים מנוזלים, המרקם מצוין והתיבול מעולה. אבל מה? כשמנסים לנעוץ סכין ביצירה הזו, החלק העליון קשה ולא נחתך, ולמטה הכל מתמוסס, מתפרק, לא ניתן לחיתוך!
ניסיתי הכל. עם ובלי נייר כסף, עם נייר כסף בהתחלה ובסוף ולהסיר באמצע... שום עיצה לא הועילה. עדיין הקוגל של השכנים ירוק (אה, ז'תומרת חום-) יותר..
יש כאן מלומדים/ות שיודעים אולי להחכימני בענין? לפני שאני מתייאשת...
תודה!
שבוע אחרי שבוע אני מכינה קוגל תפוחי אדמה שמתפשל לי!
המתכון מצוין: תפוחי האדמה סחוטים מנוזלים, המרקם מצוין והתיבול מעולה. אבל מה? כשמנסים לנעוץ סכין ביצירה הזו, החלק העליון קשה ולא נחתך, ולמטה הכל מתמוסס, מתפרק, לא ניתן לחיתוך!
ניסיתי הכל. עם ובלי נייר כסף, עם נייר כסף בהתחלה ובסוף ולהסיר באמצע... שום עיצה לא הועילה. עדיין הקוגל של השכנים ירוק (אה, ז'תומרת חום-) יותר..
יש כאן מלומדים/ות שיודעים אולי להחכימני בענין? לפני שאני מתייאשת...
תודה!