א גוטא מנט'ש
משתמש פעיל
@שלמה ברנד כמה עולה אצלך מולטימדיה לקאמרי במיידי?
תתקשר אלי 0527661381@שלמה ברנד כמה עולה אצלך מולטימדיה לקאמרי במיידי?
שלום שלמה
אפשר גם קישור מומלץ למאזדה 5 2006 ?
רזולוציה גבוהה יתרון
תודה רבה
אם אתה מזמין את הדגם עם ה8 ליבות אז זה כולל מצלמת רוורסתודה רבה
זה כולל מצלמת רוורס או שצריך להזמין בנפרד?
שלום שלמה ברנד,פה יש לך מסגרת לפריוס. מסגרת תזמין פלוס כבל
וזה מולטימדיה אוניברסלית מאוד מומלצת אם אתה צריך לוייז אז תזמין לפחות את צפה בקובץ המצורף 1520151
וזה פאנל למזגן שנשבר כשנוגעים בו בשביל התקנה תזמין את 2 הצדדים
תפתח סכסוך ותעלה תמונות של הפלסטיק שבורשלום שלמה ברנד,
הזמנתי את הפנלים למזגן שהמלצת עליהם כאן,
הגיע שבור
כתבתי למוכר שישלח לי חדש או משהו
בתגובה הוא קילל אותי...
יש עוד מה לעשות?
תודה ענקית על הכל
תזמין מהקישור הזה באמת לא מצאתי כמעט מולטימדיות וזה הכי טוב@שלמה ברנד אני צריך מערכת ללקסוס שנת 2016 דגם NX300H [רכב לא שלי]
מצאתי הפרשים מידי קיצוניים במחיר בין שני המערכות האלו:
1
2
מה אתה אומר?
או תמצא לי משהו אחר יותר טוב וזול
ההבדלים במחיר לא מלחיצים קצת? כולם רוצים עוד 500-700 ש"ח יותר ממנו, ומשום מה הוא לא מכר אפילו אחד, בעוד שהשני מכר כבר עשרות מערכותתזמין מהקישור הזה באמת לא מצאתי כמעט מולטימדיות וזה הכי טוב
רק תבדוק עם המוכר אם זה מגיע עם קנבס?
ק'ש https://s.click.aliexpress.com/e/_Dczie1n
ההבדל במחיר זה בגלל שהמסך היקר או משהו יחודי ללקסוס והשני הוא אוניברסליההבדלים במחיר לא מלחיצים קצת? כולם רוצים עוד 500-700 ש"ח יותר ממנו, ומשום מה הוא לא מכר אפילו אחד, בעוד שהשני מכר כבר עשרות מערכות
הנה דוגמה לעוד מערכת במחיר אמצע:
1
יש לך פה אבל תבדוק איזה דגם מתאים לך יש A וB זה הסוג הישן החדש אז תסתכל לפי התמונות@שלמה ברנד יש מצב לקישור למולטימדיה עם מצלמת דרך ורוורס ווויז לאוריס סטיישן 2015?
שלמה אשמח לעזרתך טיוטה פריוס 2009 רוצה להתקין מצלמת רוורס פלוס דרך וגם מולטמדיה ביחד במוצר אחד@שלמה ברנד יש מצב לקישור למולטימדיה עם מצלמת דרך ורוורס ווויז לאוריס סטיישן 2015?
פה יש לך מולטימדיה https://s.click.aliexpress.com/e/_DDAkGyzשלמה אשמח לעזרתך טיוטה פריוס 2009 רוצה להתקין מצלמת רוורס פלוס דרך וגם מולטמדיה ביחד במוצר אחד
איפה להזמין וכמה אתה לוקח התקנה
פה יש לך מסגרת עם כבל בלי קנבסשלום אני מחפש מערכת מולטימדיה ליונדאי ולוסטר 2013 ראיתי כמה מכל מיני מוכרים אולי תוכל להמליץ על מערכת עם מוכר מוכר
בדר'כ כןוזה יתחבר לי לקיים בלי לחתוך חוטים?.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: