בעיקרון אפשר צור איתי קשר במייל 2086841 @ gmail.COMיש לי רכב מאזדה 2 2010 עם מערכת אנדרואיד ללא מצלמות רוורס
רציתי לדעת האם אפשר להוסיף מצלמת רוורס וכמה זה עולה?
תודה רבה
בעיקרון אפשר צור איתי קשר במייל 2086841 @ gmail.COMיש לי רכב מאזדה 2 2010 עם מערכת אנדרואיד ללא מצלמות רוורס
רציתי לדעת האם אפשר להוסיף מצלמת רוורס וכמה זה עולה?
תודה רבה
תזמין לפחות את דגם S18@שלמה ברנד אשמח למערכת מולטימדיה ליונדאי i30 2014 תואמת לעברית + וויז וכניסה לסים.
וכן היכן אוכל להתקין אותה?
מה העלויות?אפשר להתקין את המערכת אצלי בביתר
ןאפשר גם להזמין דרכי בארץ כולל אחריות לשנה במחירים די סבירים
מהארץ כולל התקנה ואחריות לשנה ב1300מה העלויות?
חסום אצלי בנטפרי,תזמין לפחות את דגם S18
הי שבוע טוב
אז לא להשקיע, לקחת את השני, הבנתי נכון?S18-ADAS DVR
תנסה לעשות גלוי בבלוטוס ואם זה לא עובד תכתוב למוכר בעלי אקספרסהי שבוע טוב
יש לך תשובה בשבילי?
מה שאתה חושב זה דווקא די נחמד בשביל 60 שקל בערךאז לא להשקיע, לקחת את השני, הבנתי נכון?
בבלוטוס שלי או של המערכת?תנסה לעשות גלוי בבלוטוס ואם זה לא עובד תכתוב למוכר בעלי אקספרס
בפלאפוןבבלוטוס שלי או של המערכת?
יש לך פה כולל הפאנל למעלה של המזגן שנוטה להישבר בדר'כהיי אני מחפש מערכת מולטימדיה טובה לקורולה 2009 שתכלול גם מצלמת רוורס אמינה
מישהו מכיר אולי?
כן בטח יש חסימה של אאוטנט למולטימדיה ויש גם סים של נטפרי של וייז ופנגו בלבדיש אופציה של חסימה למערכות מולטימדיה האלו?
זאת אומרת , אם אני רוצה רק וייז ופנגו?
ושלא יהיה אופציה לשום דבר נוסף?
תזמין לפחות 3 גיגה ראםמחפש מולטימדיה לטויוטה קאמרי 2015 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: