שלא יתקע לי רק רבע שעה כמו שכתבת שםאגב אני כתבתי שם(מוטי ברנד) שצריך 4 גיגה אבל הקישור הזה שאני הבאתי לך ה מערכת עצמה מהירה ומספיק 2 גיגה
שלא יתקע לי רק רבע שעה כמו שכתבת שםאגב אני כתבתי שם(מוטי ברנד) שצריך 4 גיגה אבל הקישור הזה שאני הבאתי לך ה מערכת עצמה מהירה ומספיק 2 גיגה
אני צריך לבקש למוכר שיכתוב פחות או שלבד הוא כותב פחותשלא יתקע לי רק רבע שעה כמו שכתבת שם
אצלי זה היה 4 ליבות וזה 8 ליבות שזה הבדל מאוד משמעותישלא יתקע לי רק רבע שעה כמו שכתבת שם
בדר'כ הם כותבים אבל עדיף לכתוב כי לפעמים הם לא כותביםאני צריך לבקש למוכר שיכתוב פחות או שלבד הוא כותב פחות
תעלה תמונה מהטייפ שלך@שלמה ברנד אשמח לקישור להיונדאי טראג'ט 2006 עם 4 ג'יגה ראם 7 אינץ תןדה רבה
הקישור שהבאת לי למסגרת הוא לוקח על משלוח 33 שח יש מסגרת אחרת שלא עולה משלוח?לא הבנתי מה אתה מתכון איזה דגם לקנות
זה מביא אותי למה שהבאת לי אתמול
ועדיין זה יוצא אותו מחיר בערךהקישור שהבאת לי למסגרת הוא לוקח על משלוח 33 שח יש מסגרת אחרת שלא עולה משלוח?
אם אתה יודע להתקין לבד אז שווה לך אם לא אז תלך למי שעושה לך ב200שלום וברכה
אני צריך חיישנ רוורס האם כדאי להזמין מאלי אקספרס ושמישהו יתקין לי?
אם כן אשמח לקישור
או לקנות כולל התקנה יש לי מישהו שיעשה לי במאתיים שח
תודה
זה בגלל שבמולטימדיה זה בלוטוס דור 5@שלמה ברנד אתה בטח תדע לענות לי...
יש לי חבר שקנה פריוס עם מולטימדיה אנדראויד
הוא הצליח לחבר את הפלאפון (כשר) לבלוטוס שבמערכת אבל כל כמה דקות זה מתנתק מהפלאפון וצריך לחבר שוב
מה יכולה להיות התקלה?
איזה יש לך של קנווד?@שלמה ברנד אני צריך מערכת סטריאו (לא מולטימדיה ) של רדיו אוקס וכ"ו ללנטיס 323 שתואם לחור של המערכת הנשלפת כמו שהיה פעם שהיו לוקחים בסוף הנסיעה מחשש לגניבות
תודה רבה
לא יש לו סוני כזהאיזה יש לך של קנווד?
כי אם כן יש לי בבית שפירקתי מהרכב של אח שלי לפני כמה שנים טובות
יש לי את הכל אבל אם אתה כבר מחליף יש לך כאלו עם בלוטוס ב50 שקל בעלי אקספרסלא יש לו סוני כזה
מה שיש לך זה רק הנשלף או כל המערכת כולה ?צפה בקובץ המצורף 1557218
תכתוב מאיזה איזור אתה, שלא יביאו לך מישהו מטבריה, אם אתה גר בבאר שבעאני צריך להתקין חיישני רוורס לפריוס
כמה שביררתי אצלם רוצים באזור 450 ש"ח
זה מחיר הגיוני או שאפשר להשיג ביותר זול?
ירושליםתכתוב מאיזה איזור אתה, שלא יביאו לך מישהו מטבריה, אם אתה גר בבאר שבע
אפשר גם מבני ברק והסביבהירושלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: