תודה ענקית
רציתי לשאול האם זה כולל מצלמת רכב?
מה ההבדל בין הדגמים שבקישור המצ"ב
סתם מעניין שאצלי יצא יותר יקר
תודה ענקית
לא הבנתי מה אתה מתכון איזה דגם לקנותבעיקרון זה אמור לעבוד טוב לוייז אבל אין לי עצבים לתקיעות לכן עדיף טיפה יותר מהיר
אולי בעצם עדיף להזמין את המולטימדיה הזאת
ולהזמין מסגרת בנפרד
צפה בקובץ המצורף 1542699
אשמח אם תשלח לי קישור ישירות למערכת הזו כיון שאני לא מוצא אותהלא הבנתי מה אתה מתכון איזה דגם לקנות
זה מביא אותי למה שהבאת לי אתמול
זה מתאים גם לזהזה התמונה
ואם תוכל לכתוב לי איזה דגם בדיוק
תודה רבה רבה!
היה לי טעות זה הקישור למולטימדיה אוניברסלית מומלצתאשמח אם תשלח לי קישור ישירות למערכת הזו כיון שאני לא מוצא אותה
מה שמסומן אצלך כרגע זה כולל מצלמת 360תודה ענקית
רציתי לשאול האם זה כולל מצלמת רכב?
מה ההבדל בין הדגמים שבקישור המצ"ב
סתם מעניין שאצלי יצא יותר יקרצפה בקובץ המצורף 1542743
על פי המלצתךתודה על כל התשובות!
לי יש רכב קיה קארנס 2017.
המערכת שבתמונה [שהעלה 'אסתתר'] היא גם בדיוק כמו אצלי ברכב.
ההמלצה הנ"ל מתאימה גם לגבי?
הכוונה להזמין מכאן?
הדגמים האחרים שם יותר טובים ?
[אם אני כבר מתקין, מעדיף כבר את היותר טוב]
====
אחרי שיגיע בעזר"ה, ניצור קשר על התקנה.
בסדר גמור הוא מספר לך על האופציותעל פי המלצתך
הזמנתי את הדגם הזה
צפה בקובץ המצורף 1543045
Color: EK7 8G 128G
הרדיו ekiy ek5 רדיו עבור kia carens 2013 - 2018 נגן וידאו מולטימדיה bluetooth רכב רכב USB אוטומטי קרטונים סטריאו ניווט יחידת ראש - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
האם זה בסדר ?
האם צריך להוסיף משהו
===
המוכר כותב לי
Hi, dear friend, thanks very much for your trust and order, we will send out asap! Here's the links for the installation guides, no need to buy, just check in the description details. Guide for EK7/KK5/KK3/KK2/KK1/EK5/EK3/VK5/VK3: https://www.aliexpress.com/item/1005003807652964.htmlGuide for EK1: https://www.aliexpress.com/item/1005005831182327.html?When you install it, if any problem, pls contact us to resolve first, we will do our best to resolve for you.If the power cable you used is with canbus, then you need to set canbus. Refer to below steps to set up. For EK1 model: Access in internet first and then please go app named Settings--car settings--extra settings--password 123456/8888--model choose to the photo one.For EK7/KK5/KK3/KK2/KK1/EK5/EK3 model: please GO Setting app -- Factory -- password 3368 -- Confirm -- Car model choose to the photo one.
Default power cable is for car which is NOT with factory OEM camera or amplifier, if your car was with one of them, contact us with your car original radio console front and back view to buy the jack by jack power cable to plug and play to your car. Thank you!
צפה בקובץ המצורף 1543041
צפה בקובץ המצורף 1543042
Friend,the radio you bought is included the 360 function but not included the 360 cameras.With only 360 function IC, you can not use the 360 function, you can only use it after installing 360 camera kits, you can buy camera kits later. But before installing 360 camera kits, you will use the regular reverse camera, so when you use regular camera, then you need change the radio system to regular camera modeYou can go Setting--Factory--Password 3368--Switch backup camera--change to default to switch that,like the picture shows.After switch that,pls reboot the radio.
מה שסימנת לי זה בלי סים נכון?היה לי טעות זה הקישור למולטימדיה אוניברסלית מומלצת
ובשביל וייז תזמיני מהדגם שמסומן וככל שיותר יקר הוא יותר מהיר ושימי לב שיש עם מצלמת דרך או בלי
צפה בקובץ המצורף 1543029
מהדגם הזה זה כולל סיםמה שסימנת לי זה בלי סים נכון?
ומה אתה מתכון מצלמת דרך האם הכוונה לרוורס ? ואיפה אני רואה את זהמה שסימנת לי זה בלי סים נכון?
לא מצלמת דרך זה מצלמה שמסריטה את הדרך שח'ו במקרה של תאונה יש תיעודומה אתה מתכון מצלמת דרך האם הכוונה לרוורס ? ואיפה אני רואה את זה
שאלה נוספת האם זה יתאים לקיה קארנס עם המסגרת ששלחת לי אתמול ?
לא צריך להוסיף כרגע אני מתקין בביתר אולי אם תארגן 2 שצריכים במודיעין אולי אני יעשה את זהתודה !
צריך להוסיף משהו ?
ראית גם את התמונות שהוא צירף ?
[בהתחלה הם לא עלו לאתר]
===
אני מניח שיש את פרטי יצירת קשר שלך במהלך השרשור.
כשיגיע,
בעזר"ה אפנה אליך להתקנה.
האם אתה מגיע מידי פעם למודיעין עילית ?
זה יעזור לי.
אז אם יש עוד ממודיעין עילית שמעוניינים בהתקנה.לא צריך להוסיף כרגע אני מתקין בביתר אולי אם תארגן 2 שצריכים במודיעין אולי אני יעשה את זה
אני רואה שהפער בין ה2 רם ל4 רם הוא די פער גדול האם זה מצדיק בשביל וויז להוסיף את הכסף הזהמהדגם הזה זה כולל סים
זה הבדל של 100 שקל בערך לא קריטיאני רואה שהפער בין ה2 רם ל4 רם הוא די פער גדול האם זה מצדיק בשביל וויז להוסיף את הכסף הזה
שאלה לי למה עדיף את זה מאשר את מה שאמרת לי אתמול ?זה הבדל של 100 שקל בערך לא קריטי
הוא מערכת יותר מומלצת מניסיונישאלה לי למה עדיף את זה מאשר את מה שאמרת לי אתמול ?
הוא מערכת יותר מומלצת מניסיוני
תיקחי את ה2 גיגה זה מספיק
אגב אני כתבתי שם(מוטי ברנד) שצריך 4 גיגה אבל הקישור הזה שאני הבאתי לך ה מערכת עצמה מהירה ומספיק 2 גיגהתראה בקישור כאן מה כותביםבירור | 2 GB RAM - מספיק למולטימדיה?
האם 2 ג"ב ראם מספיק למערכת מולטימדיה לשימוש באפליקציות וויז מוזיקה וכד'? (@מיישה מה שהבאת כאן של ה2 ג"ב, נראה לך שיעבוד חלק?)mitmachim.top
מה נראה לך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: