?תודדדה
כמה אתה לוקח על התקנה?
?תודדדה
כמה אתה לוקח על התקנה?
דגם B זה פשוט המבנה שיש אצלך לכפתור איתותמצטער ממש אבל התבלבלתי לגמרי...
יש שם הרבה דגמים, אמרת לי לקחת דגם B וזה צמצם לי את כל הדגמים ל 2 בלבד.. הבנתי נכון? או שכל הדגמים שם טובים בשבילי רק שבתמונה תופיע האות B ולא A? ואם לא אז מה כל ההבדל שם בין כולם?
אז הכל טוב שם בשבילי חוץ ממה שמופיע בתמונה דגם A ....דגם B זה פשוט המבנה שיש אצלך לכפתור איתות
ההבדל בין הדגמים זה המהירות והזיכרון הפנימי
רמקולים אף פעם לא הזמנתי מעלי אקספרסאז הכל טוב שם בשבילי חוץ ממה שמופיע בתמונה דגם A ....
תודה רבה, אזמין עכשיו, ואשמח לדעת אם יש רמקולים מתאימים לרכב כנ"ל במחיר שפוי
זה מסגרת למולטימדיה לבחור את הצד הנכון לפי התמונה +כבל נראה לי זהשלום.
אשמח להמלצה מולטימדיה לקיה פיקנטו 2014 משהו טוב ולא יקר מדי
כמו כן יש לי בעיה במגעים במסך של המובלאייי איפה אני יכול להחליף מסך וכמה אמור לעלות ?
תודה רבה.
זה יוצא יותר יקרתודה רבה אולי כדאי לקנות ביחד?
הבעיה שאני לא יודע מה לבחור ?
ואשמח לדעת האם המסך מתחבר למערכת מובלאיי ?
2 carplay עבור kia picanto בוקר 2011 - 2016 אנדרואיד 10.0 רכב אנדרואיד גפ אוטומטי מכשיר קשר - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מה הבעיה ב 1 ג'יגה רם? איטי מידי? זה נטו למוזיקה..אם זה רק למוזיק ומצלמת רוורס אז תזמין עם 2 גיגה ראם
כן זה איטי ויכול להיתקע מידי פעם ואז תגיד למה לא השקעתי עוד כמה שקליםמה הבעיה ב 1 ג'יגה רם? איטי מידי? זה נטו למוזיקה..
זה לא רק לקיה פיקנטו??כן זה איטי ויכול להיתקע מידי פעם ואז תגיד למה לא השקעתי עוד כמה שקלים
אם זה נטו למוזיקה אז אתה יכול להזמין מפה
JMCQ 2din אנדרואיד 12 Carplay רכב רדיו Multimidia נגן וידאו עבור KIA PICANTO בוקר 2011-2016 ניווט GPS IPS ראש יחידה - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
זה ספציפית לקיה פיקנטוזה לא רק לקיה פיקנטו??
אני עם סובארו אימפרזה..
אתה לא ביקשת פעם כבר?2016
אז תזמין מהקישור ההוא 1 גיגה אבל על תבנה על איכות גבוהה מידינכון, ועדיין לא סגור אם להזמין את זה.. זה דיי יקר לי ועם ההתקנה אני מגיע לאלף ש"ח בערך - לכן מברר אם לא שווה לי 1 ג'יגה או מערכת אחרת למוזיקה, תודה שוב
עריכה: וזה כמה הודעות למעלה לא בשרשור אחר..
בעיקרון אתה יכול גם להזמין מולטימדיה אוניברסלי גודל 7 אינץ ולחבר אותו בלי כל הפלסטיק מסביבנכון, ועדיין לא סגור אם להזמין את זה.. זה דיי יקר לי ועם ההתקנה אני מגיע לאלף ש"ח בערך - לכן מברר אם לא שווה לי 1 ג'יגה או מערכת אחרת למוזיקה, תודה שוב
עריכה: וזה כמה הודעות למעלה לא בשרשור אחר..
שלמה ברנד יש לך קישור אולי גם לדיבורית בלוטוס טובה ולא יקרה
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: