אני לא מכיר כזו אפשרותאבל שוב אני רוצה קיצור לזה שלא אצטרך להחליף כל פעם בהגדרות
אני לא מכיר כזו אפשרותאבל שוב אני רוצה קיצור לזה שלא אצטרך להחליף כל פעם בהגדרות
אם אתה יכול לברר אשמחאני לא מכיר כזו אפשרות
אנסה לבדוק ב''נאם אתה יכול לברר אשמח
נראה לי שאתה אכן צודק.צפה בקובץ המצורף 1098305
כפי שרואים מהתמונה
בתוסף של @נ.ה. לא סומן וי
ובתוסף של @למה? כתוב שנפתח 4 פעמים
12 דקות יכול להיות שזה לא מספיק, גם לי קרה שלקח לו כמה דקות עד שהוא קלט שפתחו את המייל, אבל אח"כ כשהוא קלט - זה כתב שעה מדוייקת.נראה לי שאתה אכן צודק.
ראה תמונה....
(לא מאמין שזה פייק, אבל מה כן איני יודע...)
מזל שאני לא משתמש בזה הרבה זמן
צפה בקובץ המצורף 1099085
צודק, אח"כ הוא נתן לי מדויק12 דקות יכול להיות שזה לא מספיק, גם לי קרה שלקח לו כמה דקות עד שהוא קלט שפתחו את המייל, אבל אח"כ כשהוא קלט - זה כתב שעה מדוייקת.
בדוק בהמשך.
מה הכוונהבתקווה שאני לא מפריע !!!!
מעניין לעניין באותו עניין !
מישהו פעם שלח לי מייל וכאשר לא הגבתי לו הוא הצליח להקפיץ לי אותו לאחר כמה ימים.
אשמח אם מישהו שיודע איך עושים את זה יסביר איך עושים את זה ?
תודה !!!!!
הוא הצליח להקפיץ לי אותו לאחר כמה ימים.
הכוונה שזה לא כמו בהודעות מתוזמנות שזה שולח הודעה חדשה לגמרי אלא המייל הישן שהיה אצלי לדוגמא מס' 13 קפץ לתחילת המיילים עם כיתוב אדום שקיבלתי את ההודעה לפני כך וכך ימים והאם אני רוצה להתייחס לזה !מה הכוונה
בכל אופן ב mailtrack יש אפשרות של נודניק כל 24 או 12 שעות, אז כנראה שאז שלח את זה שנית
או הגדיר ב "הודעות מתוזמנות"
או בתשלום בתוכנה הזו:ואיך עושים שאני אראה אם המייל נפתח ובאיזו שעה.
אבל שמי שקיבל את המייל, לא ידע שיש לי אפשרות מעקב.
או בתוכנה הזו:Email Tracker for Mobile - Mailsuite - Google Workspace Marketplace
Mailsuite (formerly Mailtrack) for Mobile is available on iOS and Android. Send tracked emails and monitor opens directly through the Gmail™ app.workspace.google.com
Email Tracker for Gmail | Free Email Tracking
Email Tracking Chrome extension with no signature. Mail Tracker for Gmail. Real-time Email tracking and notifications.mailtracker.hunter.io
סינכרת את החשבון גוגל?מדוע לאחר שסגרתי את האימייל במחשב אחד ופתחתי אותו לאחמ"כ במחשב אחר, פתאום אני לא רואה את התוסף במייל?
תודה
אין אפשרות לחסום מישהו מלראות אם את פתחת,בלת"ק
1) האם ניתן להתקין את התוסף ולראות האם פתחו הודעות ששלחת, אבל לחסום שלא יוכלו לראות האם אתה פתחת הודעות שנשלחו אליך, או שלא ניתן לרקוד על כל החתונות?
2) אדם שפותח את המייל שלו מכמה מחשבים יוכל להתקין את התוסף על המייל בעצמו, או שזה מותקן על המחשב עצמו ורק מאותו מחשב יהיה את האופציה?
תודה
צריך על כל מחשב להתקין את זה.מדוע לאחר שסגרתי את האימייל במחשב אחד ופתחתי אותו לאחמ"כ במחשב אחר, פתאום אני לא רואה את התוסף במייל?
תודה
לא קשור.סינכרת את החשבון גוגל?
יכול להיות שזה קשור
בטוח? לא נשמע הגיוני שאדם לא יוכל לחסום אחרים שיראות אם פתח הודעות(בדיוק כמו בווטסאפ)?!אין אפשרות לחסום מישהו מלראות אם את פתחת,
ואפשר להתקין את זה רק על מחשב מסוים ולא על מייל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: