פשוט למחוק את השם שלך בהגדרותידוע לי שיש אפשרות כזאת שלא יראה בכלל שם אבל לא יודע איך
כשיש נקודה ירוקה ליד המייל זה אומר שגם לו יש את ההתקנה הזאתיש כאלה שאני רואה ליד נקודה ירוקה,
וגם הוא יכול לראות אם קראו או לא.
פשוט למחוק את השם שלך בהגדרותידוע לי שיש אפשרות כזאת שלא יראה בכלל שם אבל לא יודע איך
כשיש נקודה ירוקה ליד המייל זה אומר שגם לו יש את ההתקנה הזאתיש כאלה שאני רואה ליד נקודה ירוקה,
אין כזה דבר בלי שםפשוט למחוק את השם שלך בהגדרות
אפשר לכתוב במקום השם את כתובת המייל...אין כזה דבר בלי שם
אבל ידוע לי שאפשר למחוק את השם רק לשליחת אימייל ספציפי כלומר שהאימייל הזאת שאני שולח עכשיו יהיה בלי הפרטים רק הכתובתאפשר לכתוב במקום השם את כתובת המייל...
בדיוקאפשר לכתוב במקום השם את כתובת המייל...
לא חושבת שיש אופציה כזאת בלי לשנות בהגדרותאבל ידוע לי שאפשר למחוק את השם רק לשליחת אימייל ספציפי כלומר שהאימייל הזאת שאני שולח עכשיו יהיה בלי הפרטים רק הכתובת
זה עושה שאם תשלח לכמה אנשים את המייל, כל אחד לא יוכל לראות למי עוד שלחת.
עוד שאלות ?
עוד לא סיימנו עם השאלה "איך למחוק את השם בשליחת אימייל"עוד שאלות ?
בהגדרות לשים את הכתובת מייל ולא שםעוד לא סיימנו עם השאלה "איך למחוק את השם בשליחת אימייל"[/SPOILER]
זה מסובך כי אני לא רוצה שתמיד כשאני שולח לא יראו פרטים רק לאימייל ספציפי ואם אני משנה בהגדרות זה משנה לכל האימיילים שאשלח!בהגדרות לשים את הכתובת מייל ולא שם
צריך לשנות בהגדרות לשלוח את המייל ואז להחזיר...זה מסובך כי אני לא רוצה שתמיד כשאני שולח לא יראו פרטים רק לאימייל ספציפי ואם אני משנה בהגדרות זה משנה לכל האימיילים שאשלח!
זה לוקח זמן עד שמתעדכן!!!!!!!!!!!צריך לשנות בהגדרות לשלוח את המייל ואז להחזיר...
זה באותו רגע,זה לוקח זמן עד שמתעדכן!!!!!!!!!!!
לוקח זמן עד שרואים אצלך בכל המקומות את העידכון אך הנמען מיד מקבל עם השם החדש!זה לוקח זמן עד שמתעדכן!!!!!!!!!!!
זה באותו רגע,
לא! כבר היה לי פעם פדיחה כזאת שניסיתי לשנות השם והנמען קיבל את השם הישןלוקח זמן עד שרואים אצלך בכל המקומות את העידכון אך הנמען מיד מקבל עם השם החדש!
לאחר שריעננת את המייל??לא! כבר היה לי פעם פדיחה כזאת שניסיתי לשנות השם והנמען קיבל את השם הישן
1 אין חתימה בסוף ההודעה (ב mailtrack אפשר לשדרג בתשלום)במה הוא יותר טוב?
אשמח פירוט קצר של מעלות וחסרונות מול מיילטראק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: