מטבח --לא מצא חן בעייני שום אופציה ממה ששלחת --מצוב אופציה נוספת --הכיורים די קרובים לא נראה שצריך להזיז נקודת מיים ------ סקיצה מצובאשמח אם המומחים פה ידעו לעזור לי
יש לי כמה אופציות של מטבח - אשמח אם תגידו לי מה הכי מוצלח.
פינת אוכל יחידנית ועוד מול הדלת?
התחברתי מאוד למיקום של הפינת אוכל, פנימי וקרוב למטבחמטבח --לא מצא חן בעייני שום אופציה ממה ששלחת --מצוב אופציה נוספת --הכיורים די קרובים לא נראה שצריך להזיז נקודת מיים ------ סקיצה מצוב
גם מצוב אופציה לסידור החלל --יותר הגיוני שמי שנכנס בדלת לא יתקע בפינת אוכל --לשיקולכם
אופציה א' נראה לי הכי נוח לשימושאשמח אם המומחים פה ידעו לעזור לי
יש לי כמה אופציות של מטבח - אשמח אם תגידו לי מה הכי מוצלח.
קצת הסבר:
זכינו במחיר למשתכן וויתרנו על המטבח של הקבלן
עכשיו אנחנו עושים מטבח לבד.
נקודת המים נמצאת שם - אנחנו לא אוחזים בלהזיז את זה (עלות גבוהה מאד)
צפה בקובץ המצורף 1710477צפה בקובץ המצורף 1710481צפה בקובץ המצורף 1710484צפה בקובץ המצורף 1710485צפה בקובץ המצורף 1710486
בדקנו את העניין - אין אפשרות להזיז את הכיורים בלי להזיז את הניקוז וכו'מטבח --לא מצא חן בעייני שום אופציה ממה ששלחת --מצוב אופציה נוספת --הכיורים די קרובים לא נראה שצריך להזיז נקודת מיים ------ סקיצה מצוב
א. אפשר לעשות מייבש אחד גדול, לפעמים יותר נוח להפריד בגלל חלבי ובשרייש לי עוד כמה שאלות,
בחזית א - יש לי קלפה אחת מעל 2 הכיורים - אפשר לעשות מייבש אחד גדול לשתיהם? (זה נראה לי הרבה יותר נח שיש מייבש גדול.
ובחזית ב - איזה תוכנית יותר מוצלחת?
מעל הארון של הבקבוקים ותבלינים יש כיריים
כמה זה משנה אם יש ארון מעליו או לא?
זה בדיוק מה שאני מנסה להבין,א מומלץ לעשות ארון מעל כיריים אלא אם הארון ממש גבוה, לפחות מטר מעל.
איפה ארון נמוך?זה בדיוק מה שאני מנסה להבין,
למה?
קולט אדים וארון נמוך - לא טוב?
אם ככה--מבין כל האופציות לדעתי הכי מוצלח אופציה 3 --יש משטח חלבי סביר ומקסימום מרחק בין השיש לכירייםבדקנו את העניין - אין אפשרות להזיז את הכיורים בלי להזיז את הניקוז וכו'
דבר שגם עולה לנו מלא כסף (להרים ריצוף וכו')
וגם אנחנו מאבדים את האחריות של הקבלן.
רוחב של כיריים זה כ60 ס"מאיפה ארון נמוך?
תודה!!!אם ככה--מבין כל האופציות לדעתי הכי מוצלח אופציה 3 --יש משטח חלבי סביר ומקסימום מרחק בין השיש לכיריים
של משטח בשרי
רוחב של כיריים זה כ60 ס"מ
אם אני משאירה בלי ארון רק 40 - מהותי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: