שזה "התביעה נמצאת בטיפול"שימו לב שלהרבה אנשים נכתב "מספר נכסים לא מזכה" התקשרתי לרשות המיסים ואמרו לי שזה בעיה במערכת וממחר יראו את התוצאות האמיתיות.
מחולקאמורים לקבל את כל הסכום בפעם אחת או מחולק?
בשנים האחרונות זה התקבל בפעם אחתמחולק
הסתדר כבר לפני יומיים שלא כתוב על הנכסים. אבל עדיין בטיפול.האם זה כבר הסתדר ?
כי זאת היתה תשובה לפני יומיים לכולם. עכשיו הסתדר.לי כתוב שזה בטיפול
למה אין לי הרבה נכסים?.......
עכשיו זה תקועהאם זה כבר הסתדר ?
אפשר קישור בבקשה
סיפור זהה לשלנו.שלום וברכה
ראשית, תזכורת לכל ציבור העובדים - להגיש עכשיו בקשה למענק עבודה עבור שנת 2022.
ועכשיו לשאלתי, בשנה שעברה קיבלתי מענק עבור שנת 2021, ועכשיו כשהגשנו אני ואשתי בקשה על שנת 2022 ואני בודק לפי מספר תביעה באתר של רשות המיסים מופיע לי שאיני זכאי "עקב מספר נכסים בלתי מזכה"
יש לי דירה אחת שהיא בבעלותנו, ומעבר לזה אין לי שום זכות בנכס וכ"ש לא דירה נוספת.
שתי שאלות בדבר:
תודה רבה מראש לכל העונים
- יתכן שלא מופיע שם מידע מעודכן?, שהרי הם כותבים שייקח להם 90 יום לבדיקת הבקשה או עד 15/07, ואנחנו הגשנו ממש לאחרונה, מצד שני למה מופיע אי זכאות ועוד מאותה סיבה לשנינו. אם מישהו יודע מהניסיון שלו.
- מהו מספר הנכסים שלא זכאים בו, ומה הם מזהים בטעות כנכס.
השנה מחולק לארבע פעימותבשנים האחרונות זה התקבל בפעם אחת
השנה מחולק לארבע פעימות
חחח חמודדדאני דיברתי איתם בטלפון, ענה לי נציג שלהם ליצן אמיתי ואז והוא אומר לי שהם נותנים החלטות על סמך נבואות שהם רואים שיהו לי מס’ נכסים בעתיד ולכן כבר מעכשיו אני לא זכאי,
ברגע הראשון הייתי בטוח שהתקשרתי בטעות לקו של בדיחות ואז הוא אומר לי שזה בצחוק וצריך שיהיה קצת הומור גם בעבודה המשעממת שלו
בקיצור השנה זה נראה שדחו את כל הבקשות עד ל - 15/07
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: