מתוך היכרות עם המעסיק, לא כדאי לחכות...ואפשר גם לחכות עד שהמעסיק יישלח.
הוא חייב לשלוח את הנתונים, אם לא מס הכנסה יקנוס אותו באיזה שהוא שלב.אם הייתם מכירים את המעסיק...
ואז מה עשיתם? פניתם למעסיק וביקשתם שישלים את מה שצריך להשלים, או שיש דרך אחרת (כי כל דבר לוקח לו שנים)?לנו נציג אנושי אמר איזה מעסיק בעייתי לפי מס' תיק ניכויים או משהו דומה
ועד מתי הוא יכול לסחוב את זה?הוא חייב לשלוח את הנתונים, אם לא מס הכנסה יקנוס אותו באיזה שהוא שלב.
אכן. פנינו ונושענוואז מה עשיתם? פניתם למעסיק וביקשתם שישלים את מה שצריך להשלים, או שיש דרך אחרת (כי כל דבר לוקח לו שנים)?
לאן לשלוח?פשוט מאוד
תשלחו דוח 106
כן, אבל אז לא עבדנו עם כל המעסיקים האלו.האם הגשת בעבר בדואר, כי אם לא אין מצב להגיש בפעם הראשונה מקוון
לשלוח למס הכנסה באזור שלכםלאן לשלוח?
כן, אבל אז לא עבדנו עם כל המעסיקים האלו.
יכול להיות שדיווח לביטוח לאומי ולמס הכנסה עדיין לא .תוציא מאתר ביטוח לאומי (באזור האישי)אישור תקופות ביטח ומעסיקים, שמה מצוינים כל מקומות העבודה שעבדת אי פעם פעם כולל תאריכים, אם מעסיק לא דיווח, לא יופיע המעסיק הזה בתקופה המתאימה.
יש שם שתי מעסיקים שלא דיווחו על 2017, ככה שזה לא עוזר לי הרבה.תוציא מאתר ביטוח לאומי (באזור האישי)אישור תקופות ביטח ומעסיקים, שמה מצוינים כל מקומות העבודה שעבדת אי פעם פעם כולל תאריכים, אם מעסיק לא דיווח, לא יופיע המעסיק הזה בתקופה המתאימה.
לא ברור בכלל.לשלוח למס הכנסה באזור שלכם
https://taxes.gov.il/Pages/InfoTaxesGovIl/TaxesUnits.aspx
יחידות וקבלת קהל
זה ממש לא משנה עם מי עבדתם
מס הכנסה יש רק 1 במדינה הזאת
כנראה אתם מהעשירים....לא מגיע לי מס הכנסה שלילי-הרווחתי 6400 ברוטו... כולל דמי לידה 17000, ובעלי לא עובד-אני כזו עשירה?! (2 ילדים, 4 מקומות עבודה (מ"מ)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: