כלומר, נובמבר 23 מול נובמבר 22 גם אם בדצמבר לא חלה כל ירידה?לפי מה שהבנתי, מספיקה ירידה בחודש נובמבר.
כלומר, נובמבר 23 מול נובמבר 22 גם אם בדצמבר לא חלה כל ירידה?לפי מה שהבנתי, מספיקה ירידה בחודש נובמבר.
איפה אפשר לראות את זה?ככה הבנתי מעיון בהוראות החוק
אם את מדווחת חד חודשי אז בודקים כל חודש לחוד.כלומר, נובמבר 23 מול נובמבר 22 גם אם בדצמבר לא חלה כל ירידה?
כןאשמח לעזרתכם
אני עוסק פטור
אני מנסה להגיש בקשה
ואחרי מילוי פרטי העסק נכתב לי הודעה שעל פי המידע שיש ברשותם אני מועברת ישר לחלק ”הצהרות”
בעצם בלי לרשום את ההכנסות שלי באוקטובר 22 ו23, דילג על 2 שלבים.
האם זה תקין?
ואם היתה ירידה של 12.5% לפחות במצטבר, המענק יינתן לשני החודשים או רק לנובמבר?אם במצטבר בחודשים 9-10 לא הייתה ירידה לעומת 22, אין זכאות למענק.
כאשר יאושר מענק דצמבר נראה מה יהיו ההוראות ומה אחוז הירידה הנדרש,ואם היתה ירידה של 12.5% לפחות במצטבר, המענק יינתן לשני החודשים או רק לנובמבר?
שר האוצר סמוטריץ-החלטתי להאריך את המתווה הפיצויים לכלל המשק גם לחודש דצמבר.כאשר יאושר מענק דצמבר נראה מה יהיו ההוראות ומה אחוז הירידה הנדרש,
כרגע אושר רק לאוקטובר ונובמבר.
לאשר את ההחלטה של השר בוועדת הכספים.שר האוצר סמוטריץ-החלטתי להאריך את המתווה הפיצויים לכלל המשק גם לחודש דצמבר.
כתוב בחוק שיש אפשרות הארכה,
אז מה אמורים לאשר?
גם 4,200המענק שעוסק פטור יכול לדרוש זה מקסימום 3150?
אם סכום הפיצוי המחושב יוצא גבוה יותר זה בעיה?
מדובר על עסק שנפתח ב31/07/23, מחשבים במחזור השנתי גם את יולי או רק מאוגוסט?
תודה@צבי1
אני גרה באשדוד ועובדת באשדוד הגשתי מסלול שכר
היום נכנס לי 60% מהסכום, כמקדמה
כתוב בטיפול, עדיין לא אושר
נקווה שיאושר בסוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: