אם אין לך תשובה לכך, זה לא אומר שכל האחרים רעים או צרי עין או חושבים שצריך לשלוח אחרים לכלא.
זה לא ציטוט שלי..בהגרלת לוטו בעיר נידחת בארה''ב זכה אדם שלש פעמים ברצף בפרס הראשון. בפעם השלישית לא הגיעו אליו נציגים עם צ'ק אלא שוטרים ואזיקים.
אם אין לך תשובה לכך, זה לא אומר שכל האחרים רעים או צרי עין או חושבים שצריך לשלוח אחרים לכלא.
זה לא ציטוט שלי..בהגרלת לוטו בעיר נידחת בארה''ב זכה אדם שלש פעמים ברצף בפרס הראשון. בפעם השלישית לא הגיעו אליו נציגים עם צ'ק אלא שוטרים ואזיקים.
הנחישות הזו שאם אין נתנונים אחרים זה לא מציאותי זו החלטה שרירותית של למדוד את העולם בעיניים שלכם.לעיתים אני קשה הבנה.
אם יש לך תשובה לשאלה:
''כיצד אפשר להחזיק משפחה עם שלשה ילדים ממלגת כולל רגילה + 1166 ש''ח בחודש''
אודה לך מאוד, ויהיו פה עוד רבים שיודו לך.
כל עוד אין תשובה לשאלה הזו, הסברה נותנת שחסרים נתונים.
לשם הדיוק שכחתי להוסיף.מלגת כולל, כולל ערב, כולל ש"ש, קצבת ילדים והבטחת הכנסה.
אני שמח על ההתקדמות בנתונים.כנציג קופת צדקה X שחוקרת באלף מסננים את הנתונים וחלקם ממשפחה בדרגה ראשונה זה קיים.
מלגת כולל, כולל ערב, כולל ש"ש, קצבת ילדים והבטחת הכנסה.
?שהלכה
א. מכיר אנשים שחיים על פחות .אני שמח על ההתקדמות בנתונים.
הבה ונראה
כולל ממוצע 2000 ש''ח
כולל ערב 500 ש''ח
כולל שישי שבת 500 ש''ח
קצבת ילדים 550 ש''ח
משכורת 1160 ש''ח
הבטחת הכנסה 1040 ש''ח
סה''כ 5750 ש''ח
שכירות דירה מינימום 2,500 ש''ח (שלשה ילדים אמרנו', וזה עדיין זול מאוד)
נשארו לנו ביד 3210 ש''ח שמהם אנו צריכים לספק
חשמל ? 300 ש''ח
ארנונה ומים? 200 ש''ח
גז ? 40 ש''ח
נשארו 2,600 ש''ח בשביל:
מזון ?
ביגוד ?
נסיעות ?
רפואה ?
שיעורי עזר ?
ועוד ?
לדעתי רוב מוחלט מאלו שנהנים מהקצבה הזו יש להם דירה ביד, והנה לך העיוות הראשון והבסיסי, מי שיש לו דירה יכול ליהנות מהקצבה, למרות שמי שאין לו דירה וצריך לעבוד יותר קשה בשביל לשלם שכירות, אינו יכול ליהנות מהקצבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: