הבוטח בהשם
משתמש מקצוען
הנוכחי
יקרות ביחס לְמה?מי בדיוק יקנה את הדירות היקרות?
עדיין בקריית גת יש לך קהילות ויתקות ומובססותיקרות ביחס לְמה?
איפה יש בארץ דירות חדשות לחרדים במחיר כזה?
קחו בחשבון שעמנואל די קרובה למרכז, והיישוב כולו חרדי.
צודק, לכאורה קריית גת עדיפה מעמנואל אבל גם יותר יקרה (אאל"ט רק 20% מהדירות בק"ג הם בשוק חופשי. כיום דירת 3 חדרים חדשה בק"ג בשוק חופשי עולה 1.6+-)וביחד אם התוכנית של שפיר מדובר כאן על עיר חרדית בת 40 אלף יח"ד!!!
בעמנואל אפשר לקנות היום דירות חדשות בשכונה החדשה.ויענה על זה מי שיוכל לענות על מתי יבנו את הדירות בעמנואל שמובטחים זה תקופה
לא יודע איזה שכונה. באיזור העליון בפרויקט אפי קפיטל וכדומה אפשר לקנות היום דירות חדשות.בשכונת הנביאים??
לא מה שאני יודע!!
אין סתירה. היום בונים בעמנואל דירות וגם בעתיד יבנו עוד יותר.ואותה טרם החלו לבנות...
היתרי בניה אמורים להתקבל באזור חג השבועותאז אספר לך
כל הדירות של מחיר למשתכן שאמורות להיבנות בעמנואל מעתה
(ומשום מה מתעכבות)
ממוקמות בשכונה חדשה אשר בשם 'הנביאים' מכונה
ואותה טרם החלו לבנות...
ואני מחפש מי שיכול לומר לי מה קורה עם השכונה
ביאיאן עוזבים את עמנואל??אם ביאיאן עוזבים וכו'
לאביאיאן עוזבים את עמנואל??
הוא כתב את זה לאור המכתב הזה שעלה לפני כן ונמחק משום מה....ביאיאן עוזבים את עמנואל??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: