דרוש מידע מעוניינת לקנות מדיח כלים האם זה שימושי?

מייק 65

משתמש פעיל
צילום מקצועי
לא מתיימר לפסוק הלכה..
אבל בנוגע לרעש שמוזכר שם,
אזי המדיח כמעט ולא משמיע שום רעש, דבר שדיי הפתיע אותי. צריך להתקרב אליו ממש בשביל לשמוע שמשהו עובד בפנים.
אצלינו עושה ממש רעש
אולי קצת פחות ממכונת כביסה... אבל קצת פחות

יראת גאולה

משתמש מקצוען
אשמח לדעת כמה זמן לוקחת תוכנית של מדיח מלא כלים (משבת)
זה קצת משתנה בין המדיחים השונים. כמו שיש הבדל בין מכונות כביסה מבחינת התוכניות...
יש תוכנית מהירה של שעה, ויש תוכניות רגילות שזה בערך שעתיים שלוש.
קראתי די בעיון הרבה אשכולות בנושא.
החנות המליצה לי על קונסטרוקטה,
הכי פחות המלצות ראיתי כאן.
שמעתם על החברה הזו?
אופססס -תודה!
קונסטרוקטה ובוש מיוצרים באותם מפעלים. בקיצור לדעתי זו חברה מצויינת במדיחים (שלנו בוש).
תודה גדולה לכל המשיבים,
זה ממש עוזר!
כמה שאלות שנתקעתי בהם -
1. צלחת לסכום, דבר טוב? הכרחי? אפשר לוותר?
2. קונסטרוקטה מיוצר בגרמניה יחד עם בוש, זה נכון המשפט הזה?
3. האם כלי זכוכית משתפשפים? יורד הברק?
1. מה זה צלחת לסכום? הכוונה סלסלה לסכום? לדעתי זה נוח מאוד, יותר מאשר מגש לסכום. אבל לא ניסיתי את האפשרות השניה. בכל מקרה זה בוודאי לא קריטי, עניין של נוחות.

2. כן, ככה אומרים.
3. בכלל לא! יוצא הרבה יותר מבריק מאשר הדחה ידנית! (גם כי אין את השפשוף של הסקוצ' שבסופו של דבר כנראה כן משמעותי, וגם כי יש חומר הברקה שמבריק את הכלים, במיוחד כלי זכוכית)
הכלים שקנינו אחרי קניית המדיח, ומעולם לא הודחו ביד, נראים טוב הרבה יותר מאשר אלו שהודחו ביד במשך כמה שנים. אלו שהודחו רק במדיח ממשיכים להראות כמו חדשים גם אחרי כמה שנים!

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
ממליצה בחום.
רק מאיכות טובה.
יש לי מדיח נפרד גם לפסח
תענוג.​

ברכתי

משתמש פעיל
לגבי הברק בכלי הזכוכית
יש לי כוסות פשוטות שקיבלו עננים לבנים מהשטיפה במדיח, זה תלוי בסוג הזכוכית
כבר זרקתי כמה כוסות כאלו שלא היו ראויות יותר לשימוש...
שאר הכלים יוצאים מבריקים ואני מקפידה להשתמש במבריק לשטיפת כלים

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
לגבי הברק בכלי הזכוכית
יש לי כוסות פשוטות שקיבלו עננים לבנים מהשטיפה במדיח, זה תלוי בסוג הזכוכית
כבר זרקתי כמה כוסות כאלו שלא היו ראויות יותר לשימוש...
שאר הכלים יוצאים מבריקים ואני מקפידה להשתמש במבריק לשטיפת כלים
גם לי יש כוסות זכוכית, לא פשוטות, שקיבלו עננים מהשטיפה במדיח.
יש לי מדיח 5 שנים, כתבתי על זה הרבה פעמים כבר, בגדול לא כל אחד יהנה מזה וזה לא משתווה בכלל בכלל לקלות השימוש בחד פעמי. זו אשליה שצריך להזהיר ממנה.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לגבי מי ששאלה כמה זמן.
אצלי (אלקטרולוקס) יש תכנית אקולוגית. ואני בד"כ מפעילה אותה כי אני מפעילה את המדיח בערב ולא מפריע לי כמה זמן זה יפעל אז זה 4 שעות.
במידה ואני יותר ממהרת (לפני שבת או כשיש לי 2 נגלות משבת) אז 2.40 או 1.30 זה התכניות שיש לי התכניות היותר קצרות אני לא משתמשת בכלל (שעה וחצי שעה)
אין יום בלי מדיח. תענוג.

smiley

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מקפיצה לכמה שאלות בענייני מדיח, אשמח מאד לשמוע מנסיונכם:
1. למשפחה שכבר עם ילדים קטנים וגדולים, האם כדאי לעשות גם את המדיח החלבי גדול או מספיק של 45 ס"מ?
2. האם גם כששוטפים לבד ומניחים במדיח רק ליבוש עם דלת סגורה - הכלים מתיבשים? הרי מוותרים על הארון יבוש העליון.
תודה.

qa123

משתמש מקצוען
1. בטח את הגדול .. גם הוא לפעמים לא מספיק לי .
2. מתייבש , לא כ"כ מהר ...

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
1. למשפחה שכבר עם ילדים קטנים וגדולים, האם כדאי לעשות גם את המדיח החלבי גדול או מספיק של 45 ס"מ?
2. האם גם כששוטפים לבד ומניחים במדיח רק ליבוש עם דלת סגורה - הכלים מתיבשים? הרי מוותרים על הארון יבוש העליון.
תודה.
נראה לי שאפשר לעשות תכנית ייבוש בלבד (בפלסטיק בד" כ לא מייבש טוב)

יראת גאולה

משתמש מקצוען
תודה.
1. תלוי בהרגלים שלכם... לנו מספיק מדיח צר לחלבי, כי אין לנו סירים גדולים.

2. אני חושבת שלא, או לא מספיק. אבל מאז שיש לנו מדיח, אנחנו לא מדיחים ביד כמעט כלום.... הפעלה של מדיח זוללת פחות מים וסבון מאשר הדחה ביד.
לנו אין ארון ייבוש עליון, קנינו מייבשי כלים פשוטים של "קומה" אחת. כשהם לא בשימוש הם מולבשים אחד מעל השני ומונחים מעל המקרר. כשצריך, מורידים לשיש ומשתמשים בו.
גם כלים מהמדיח לפעמים אנחנו מניחים לייבוש, כי לפעמים הם לא מתייבשים בשוליים, ואם צריכים להפעיל מדיח נוסף, מעבירים את הכלים לייבוש סופי על השיש.

smiley

משתמש מקצוען
D I G I T A L
1. תלוי בהרגלים שלכם... לנו מספיק מדיח צר לחלבי, כי אין לנו סירים גדולים.

2. אני חושבת שלא, או לא מספיק. אבל מאז שיש לנו מדיח, אנחנו לא מדיחים ביד כמעט כלום.... הפעלה של מדיח זוללת פחות מים וסבון מאשר הדחה ביד.
לנו אין ארון ייבוש עליון, קנינו מייבשי כלים פשוטים של "קומה" אחת. כשהם לא בשימוש הם מולבשים אחד מעל השני ומונחים מעל המקרר. כשצריך, מורידים לשיש ומשתמשים בו.
גם כלים מהמדיח לפעמים אנחנו מניחים לייבוש, כי לפעמים הם לא מתייבשים בשוליים, ואם צריכים להפעיל מדיח נוסף, מעבירים את הכלים לייבוש סופי על השיש.
גם כשיש רק כמה צלחות ומעט סכו"ם, כמו אחרי ארוחת ערב את מפעילה את המדיח?
במקרים כאלה נראה שכן יש צורך במייבש
ולפרוש מתקן פעם ביום/יומיים מייבש על השיש - קצת פחות נחמד... לא?

יראת גאולה

משתמש מקצוען
גם כשיש רק כמה צלחות ומעט סכו"ם, כמו אחרי ארוחת ערב את מפעילה את המדיח?
במקרים כאלה נראה שכן יש צורך במייבש
ולפרוש מתקן פעם ביום/יומיים מייבש על השיש - קצת פחות נחמד... לא?
כן, למה לא? או שמשאירה את הכלים שיצטרפו למחר.
ולא מפריע לי מתקן ייבוש על השיש. באף אחד מהבתים שגרנו בהם לא היה ארון ייבוש עליון...

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
המדיח שלי (בוש גרמני בן 5)לא יכול לייבש כשהוא סגור.
אם אני לא פותחת אותו אחרי שימוש, גם כלים שכבר התייבשו חוזרים להיות לחים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה