אצלינו עושה ממש רעשלא מתיימר לפסוק הלכה..
אבל בנוגע לרעש שמוזכר שם,
אזי המדיח כמעט ולא משמיע שום רעש, דבר שדיי הפתיע אותי. צריך להתקרב אליו ממש בשביל לשמוע שמשהו עובד בפנים.
אולי קצת פחות ממכונת כביסה... אבל קצת פחות
אצלינו עושה ממש רעשלא מתיימר לפסוק הלכה..
אבל בנוגע לרעש שמוזכר שם,
אזי המדיח כמעט ולא משמיע שום רעש, דבר שדיי הפתיע אותי. צריך להתקרב אליו ממש בשביל לשמוע שמשהו עובד בפנים.
כנראה זה אחד מהדברים שיש שוני בין המדיחים השונים בהתאם לחברה/מחיראצלינו עושה ממש רעש
אולי קצת פחות ממכונת כביסה... אבל קצת פחות
זה קצת משתנה בין המדיחים השונים. כמו שיש הבדל בין מכונות כביסה מבחינת התוכניות...אשמח לדעת כמה זמן לוקחת תוכנית של מדיח מלא כלים (משבת)
קונסטרוקטה ובוש מיוצרים באותם מפעלים. בקיצור לדעתי זו חברה מצויינת במדיחים (שלנו בוש).קראתי די בעיון הרבה אשכולות בנושא.
החנות המליצה לי על קונסטרוקטה,
הכי פחות המלצות ראיתי כאן.
שמעתם על החברה הזו?
אופססס -תודה!
1. מה זה צלחת לסכום? הכוונה סלסלה לסכום? לדעתי זה נוח מאוד, יותר מאשר מגש לסכום. אבל לא ניסיתי את האפשרות השניה. בכל מקרה זה בוודאי לא קריטי, עניין של נוחות.תודה גדולה לכל המשיבים,
זה ממש עוזר!
כמה שאלות שנתקעתי בהם -
1. צלחת לסכום, דבר טוב? הכרחי? אפשר לוותר?
2. קונסטרוקטה מיוצר בגרמניה יחד עם בוש, זה נכון המשפט הזה?
3. האם כלי זכוכית משתפשפים? יורד הברק?
לא כדאי לקנות זול. מדיח טוב רק כשהוא מהטובים.אשמח להמלצה על מדיח טוב ומחיר זול
ק
גם לי יש כוסות זכוכית, לא פשוטות, שקיבלו עננים מהשטיפה במדיח.לגבי הברק בכלי הזכוכית
יש לי כוסות פשוטות שקיבלו עננים לבנים מהשטיפה במדיח, זה תלוי בסוג הזכוכית
כבר זרקתי כמה כוסות כאלו שלא היו ראויות יותר לשימוש...
שאר הכלים יוצאים מבריקים ואני מקפידה להשתמש במבריק לשטיפת כלים
אצלי 2:45 שעות (מילה, חדש מאד)אשמח לדעת כמה זמן לוקחת תוכנית של מדיח מלא כלים (משבת)
אין בעיה להתקין מדיח על הרצפה, רק צריך אינסטלציה קרובה
גם כניסה וגם יצ
זה גם תלוי אם זה אינטגרלי או לא , האינטגרלי , 'סגור ' בתוך החזית, וזה יוצר בידוד ואז לא שומעים רעשכנראה זה אחד מהדברים שיש שוני בין המדיחים השונים בהתאם לחברה/מחיר
גם שלי זה מינינום 2:20אצלי 2:45 שעות
נראה לי שאפשר לעשות תכנית ייבוש בלבד (בפלסטיק בד" כ לא מייבש טוב)מקפיצה לכמה שאלות בענייני מדיח, אשמח מאד לשמוע מנסיונכם:
1. למשפחה שכבר עם ילדים קטנים וגדולים, האם כדאי לעשות גם את המדיח החלבי גדול או מספיק של 45 ס"מ?
2. האם גם כששוטפים לבד ומניחים במדיח רק ליבוש עם דלת סגורה - הכלים מתיבשים? הרי מוותרים על הארון יבוש העליון.
תודה.
1. תלוי בהרגלים שלכם... לנו מספיק מדיח צר לחלבי, כי אין לנו סירים גדולים.מקפיצה לכמה שאלות בענייני מדיח, אשמח מאד לשמוע מנסיונכם:
1. למשפחה שכבר עם ילדים קטנים וגדולים, האם כדאי לעשות גם את המדיח החלבי גדול או מספיק של 45 ס"מ?
2. האם גם כששוטפים לבד ומניחים במדיח רק ליבוש עם דלת סגורה - הכלים מתיבשים? הרי מוותרים על הארון יבוש העליון.
תודה.
גם כשיש רק כמה צלחות ומעט סכו"ם, כמו אחרי ארוחת ערב את מפעילה את המדיח?1. תלוי בהרגלים שלכם... לנו מספיק מדיח צר לחלבי, כי אין לנו סירים גדולים.
2. אני חושבת שלא, או לא מספיק. אבל מאז שיש לנו מדיח, אנחנו לא מדיחים ביד כמעט כלום.... הפעלה של מדיח זוללת פחות מים וסבון מאשר הדחה ביד.
לנו אין ארון ייבוש עליון, קנינו מייבשי כלים פשוטים של "קומה" אחת. כשהם לא בשימוש הם מולבשים אחד מעל השני ומונחים מעל המקרר. כשצריך, מורידים לשיש ומשתמשים בו.
גם כלים מהמדיח לפעמים אנחנו מניחים לייבוש, כי לפעמים הם לא מתייבשים בשוליים, ואם צריכים להפעיל מדיח נוסף, מעבירים את הכלים לייבוש סופי על השיש.
כן, למה לא? או שמשאירה את הכלים שיצטרפו למחר.גם כשיש רק כמה צלחות ומעט סכו"ם, כמו אחרי ארוחת ערב את מפעילה את המדיח?
במקרים כאלה נראה שכן יש צורך במייבש
ולפרוש מתקן פעם ביום/יומיים מייבש על השיש - קצת פחות נחמד... לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: