המוכשר !!!
משתמש מקצוען
עדיין לא התחילבבקשה,
יש תשובה?
עדיין לא התחילבבקשה,
יש תשובה?
כנראה לא חסר מסמך אלא לפי המסמכים שהגשת אין אפשרות לקבל דרגהקיבלתי דרגה 12 ולא ציינו מה חסר לי במסמכים שצרפתי. הגיוני???
למה?כנראה לא חסר מסמך אלא לפי המסמכים שהגשת אין אפשרות לקבל דרגה
אפשר לנסות לבדוק מול המוקד
אם תרצי יעוץ אפשר לפנות אלי במייל dargabk גימייל
גם ליהתקשרתי היום אומרים לי מיקומך בתור 300 ולא לא זוכרת כמה.
זה נראה לכם הגיוני? מה אני אמורה לעשות. גם אם אחד המסמכים לא טוב אף אחד אפילו לא טורח לעדכן..
נמאס כברר
דרך המייל זה לוקח יותר זמןגם לי
פשוט לא הגיוני
למישהו יש אולי מייל או דרך אחרת לפנות אליהם
התקשרתי היום אומרים לי מיקומך בתור 300 ולא לא זוכרת כמה.
זה נראה לכם הגיוני? מה אני אמורה לעשות. גם אם אחד המסמכים לא טוב אף אחד אפילו לא טורח לעדכן..
נמאס כברר
תכנסו בשלוחה 2 בערבית בד"כ זמן ההמתנה שם הוא 15 דק'גם לי
פשוט לא הגיוני
למישהו יש אולי מייל או דרך אחרת לפנות אליהם
אין לך ברירה. 8 בבקר (בדיוק!) להרים טלפון לחכות עד שיענו. לוודא שהם קולטים את כל המסמכים ואומרים שהכל בסדר ועובר לחשב.בטלפון הם בחיים לא עונים, שלחתי מייל ועדיין לא קיבלתי תשובה. הנס שלי הןא שבינתיים המעון מוריד 1500 ולא מחיר מלא- 2700!
מראש איזה תלושים שלחת?אני ממש מיואשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! על פי כל מבחני התמיכה- גם לפי אברך כולל +96 וגם ךלפי 144 שעות בחודש- אנחנו זכאים לדרגה 3. הם דרשו תלושים גם של חודשים 8+9 - אין לי מושג למה. שלחנו להם, הדרגה נשארה על 12, והם עדיין רושמים לשלוח 8+9- שגם כבר שלחנו להם וגם מעולם לא שמעתי דבר כזה!!!!!!!!!!!!!
בטלפון הם בחיים לא עונים, שלחתי מייל ועדיין לא קיבלתי תשובה. הנס שלי הןא שבינתיים המעון מוריד 1500 ולא מחיר מלא- 2700!
או את האישור או את התלושים, תבדקי האם התלושים שלו לא יפריעו לדרגה 3שלום,
אשמח לעזרה
אם אני עובדת משרה מלאה
בעלי גם לומד וגם עובד (התלושים שלו נעים בין 30-60 שעות חודשיות)
להביא אישור כולל על לימודים מלא 36 שעות או פחות (הוא לומד מלא העבודה נעשית מעבר לשעות הכולל)
להגיש רק אישור לימודים? (התלושים שלו לא יעלו או יורידו לי את הדרגה)
תודה
לאיש אפשרות למילוי מקוון של הצהרת הורה לומד תשפ"ג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: