בכל זאתהיו 3 נקודות, למי שלא שם לב.
היה לי קצת קשה לקרוא את זה.
בכל זאתהיו 3 נקודות, למי שלא שם לב.
הם מקבלים את זהזה של תשפ"א ? האם זה מה שצריך להגיש? והיכן ניתן להשיג טופס אישור לימודים.?
כל מי שהגיש אברך שאלתימי אמר לך שהם מקבלים את זה ??
השאלה אם קבלו דרגהמי שהגיש אברך שאלתי
קבלו תשלום על החודשים9-12השאלה אם קבלו דרגה
צריך 3 תלושים מלאים לאחר הלידה.אשתי יצאה לחל"ד במאי (5) וחזרה באוגוסט (8)
אילו תלושים צריך להביא?
אפשר גם את של לפני הלידה?
מגישים על תצהיר הורה לומד של תשפאתצהיר הורה לומד של תשפב הוא ללא אפשרות לומד בישיבה גבוהה/ כולל מה עושים?
שלושה חודשים רצופים בין 11/20 ועד 11/21תלושים של איזה חודשים יש לצרף?
לאאפשר חודש 12/2021
חייב להגיש 3 תלושים מלאים לאחר הלידהבוקר טוב,
שלחתי למשרד התמ"ת תלושים וכו, עדיין לא קיבלתי דרגה, אבל ביקשו ממני גם תלוש אחד לאחר חזרה מחל"ד,
הבעיה שהעלו לי את השכר בתקופה הזו..
השאלה אם הם יתייחסו לקביעת הדרגה לפי שלושת התלושים של שנה שעברה? או שהם גם ייחשבו את התלוש עם ההעלאה?
תודה רבה!
אישתי ילדה ב06/2021 והם אמרו לי שצריך 3 תלושים לפני הלדיה ותלוש אחד אחרי חזרה מחל"ד!!!!חייב להגיש 3 תלושים מלאים לאחר הלידה
לפי הנסיון שלי כנראה ידרשו אח"כ עוד 2 תלושיםאישתי ילדה ב06/2021 והם אמרו לי שצריך 3 תלושים לפני הלדיה ותלוש אחד אחרי חזרה מחל"ד!!!!
(השבוע דירתי איתם)
מתי זה אחר כך?פי הנסיון שלי כנראה ידרשו אח"כ עוד 2 תלושים
אחרי שתגיש תלוש אחד.מתי זה אחר כך?
אחרי לידה ביקשו ממני אישור חזרה לעבודה ועוד תלוש אחד לא שלושהחייב להגיש 3 תלושים מלאים לאחר הלידה
הם לא מוותרים על זה.
אפשר מקור?על פי פרסומי משרד הכלכלה בשנה הבאה צפוי סנכרון בין מערכות משרד הכלכלה לביטוח לאומי, ומי שיחפוץ בכך יוכל לקבל דרגה ללא צורך בשליחת תלושי שכר ומשרד הכלכלה יקבל את הנתונים הישר מהביטוח הלאומי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: