השאלה היתה על סינכרון בין התמ"ת לביטוח לאומירק החל מחודש 10.2021 ביטוח יודע כמה הרויח כל עובד
על חודשים קודמים אין לו מידע לפי חודש
השאלה היתה על סינכרון בין התמ"ת לביטוח לאומירק החל מחודש 10.2021 ביטוח יודע כמה הרויח כל עובד
על חודשים קודמים אין לו מידע לפי חודש
אתה אומר מידיעה שעדין אין סיכרון בתמ"ת ???הסינכרון לא קיים בין רוב משרדי הממשלה.
זה מאפשר כל מיני חגיגות ולאו דוקא לחרדיים..
מכיון שליברמן מחפש את החרדיים יש חשש שיהיה כעת סינכרון, אך רוב הסיכויים שהוא לא יתבצע משיקוליים טכניים והתנגדויות של אחרים.
אם לביטוח לאומי אין את הסכומיםהשאלה היתה על סינכרון בין התמ"ת לביטוח לאומי
אני דיברתי אתמול עם נציגה בתמ"ת והיא אמרה לי שזה לא צריך להיות אותם חודשים העיקר שיהיה בין התאריכים 11/2020 ל 11/2021 (וכמובן 3 תלושים רצופים של כל אחד)אשמח לדעת
האם ניתן להגיש תלושים עלי מהחודשים האחרונים
ועל בעלי מלפני חצי שנה ?
יש צורך בסנכרון בין הבעל לאשה ?
השאלה היתה על סינכרון בין התמ"ת לביטוח לאומי
????לגבי מקום העובדה כן
לא????
יש לך מקור?
אם כן, ביטו"ל יודע רק על עובדים בחברות גדולותהחל ממשכורות מאי 2021 חלה על מעסיקים שלהם 180 עובדים ומעלה חובה להעביר מידי חודש לביטוח לאומי דיווח שכר מפורט שכולל :
מצטרפת לשאלה1. עצמאי שהוא גם שכיר
האם הוא חייב לדווח שהוא שכיר?
כלומר, נראה שפשוט אין צורך כי יש מעמד עצמאי-
נכון לתשפ"א.אתה אומר מידיעה שעדין אין סיכרון בתמ"ת ???
החל ממשכורות של חודש אוקטובר 2021 חלה חובה זו על כל מעסיק .אם כן, ביטו"ל יודע רק על עובדים בחברות גדולות
מישהו?..הגשתי בקשה לפני שלושה ימים, ולא קיבלתי מייל חוזר עם מספר הבקשה וכו..
התקשרתי לתמ"ת, ואמרו לי שיש איזה בעיה שיש בקשות שעברו לסטטוס סגור, ולא נקלטו במערכת,
היא אמרה לי לחכות ולא לעשות כלום..
מישהו שמע על זה?
מה אני אמורה לעשות?
גם אני לא קיבלתי אישורמישהו?..
לאחר בירורים [ללא אחריות] אין סינכרון גם השנה!!גם אני לא קיבלתי אישור
2100כמה 'מותר' לי להרוויח לנפש בחודש כדי לקבל הנחה מקסימלית?
2100
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: