גברת חוקרת
משתמש פעיל
שאלתי את מנהלת המעון, והיא אמרה לי שכיוון שהמעון הזה היה באופציה הראשונה שלי, ההרשמה שלי בטוחה ואני בפנים.לא יצא שום דבר
אמרתי אופציה שיכולה להיות
עדיין לוט בערפל
כנראה שאם יש ילדים שהתקבלו לאופציה השנייה, הם ייפלטו קודם.
שאלתי את מנהלת המעון, והיא אמרה לי שכיוון שהמעון הזה היה באופציה הראשונה שלי, ההרשמה שלי בטוחה ואני בפנים.לא יצא שום דבר
אמרתי אופציה שיכולה להיות
עדיין לוט בערפל
יכול להיותשאלתי את מנהלת המעון, והיא אמרה לי שכיוון שהמעון הזה היה באופציה הראשונה שלי, ההרשמה שלי בטוחה ואני בפנים.
כנראה שאם יש ילדים שהתקבלו לאופציה השנייה, הם ייפלטו קודם.
וכן לא הודיעו לי שיש ועדת קבלה ולא כלום!!!@המוכשר !!!
יש לך מושג במשפחתונים בעיריית ירושלים שהגשתי בקשה ומופיע לי בטיפול ולא ביקשו לצרף שום מסמך ועד עכשיו עדיין לא קיבלתי מהם שום הודעה והגננת אומרת לי שלא התקבלתי מהזה אומר?
אלו שהתקבלו לאופציה ב' זה אומר שהם לא התקבלו לאופציה א' .. הם אמורים להידפק עוד יותר??יכול להיות שזה חלק מההסדר להוציא חלק מאלו שקיבלו אופציה ב
יש שמועות שהממשיכים יכנסו על חשבון אופציה באלו שהתקבלו לאופציה ב' זה אומר שהם לא התקבלו לאופציה א' .. הם אמורים להידפק עוד יותר??
@המוכשר !!!
יש לך מושג במשפחתונים בעיריית ירושלים שהגשתי בקשה ומופיע לי בטיפול ולא ביקשו לצרף שום מסמך ועד עכשיו עדיין לא קיבלתי מהם שום הודעה והגננת אומרת לי שלא התקבלתי מהזה אומר?
וכן לא הודיעו לי שיש ועדת קבלה ולא כלום!!!
איך אני יכולה לדעת שמנהלת המעון לא מורחת אותי ובסוף היא תקבל ילדים אחרים במקומי כי עברו 21 יום?זה נקרא שהתקבלת למעון הזה
עדיין יש אי בהירות ולכן המנהלות מחכות עם הרישום
יש לך מידע מה מתקדם עם ההשגות? האם באמת יש סיכוי שיודיעו להורים שכבר התקבלו על ביטול?יש שמועות שהממשיכים יכנסו על חשבון אופציה ב
ככל שידוע לי חישוב הדרגה בסבסוד לא תואם את חישוב סדר הקבלה של הילד בועדות קבלההמוכשר שאלה: אני נרשמתי למעון עם תלושים של דרגה 3 ולא התקבלתי עקב חוסר במסמכים. אתמול קיבלתי אפשרות להשלים והתברר שהיה חסר לי אישור חזרה מחלד וכן הצהרת הורה לומד. כעת השאלה האם כשהשלמתי את המסמכים כעת יתייחסו אלי כביכול שלחתי בהתחלה [כי זה לכאו' פשוט שהייתי אמור להתקבל בהתחלה גם כשהיה לי ילד אחד התקבלתי עם תלוש שכר כזה ק"ו כעת כשיש לי כמה בלעה"ר] ? וכן שאלה נוספת האם יש מושג מתי יהיו תשובות.
לי גם היה אותו הדבר וקיבלתי תשובה מהמערכת שהיה להם בעיה גדולה גם עם מקומות במעונות וגם עם מערכת הדיוור שלא עבדה, ולכן התשובות הסופיות מתעכבות, כמו כן הם סגרו כרגע את המענה בטלפון עד לבירור העניינים,המוכשר שאלה: אני נרשמתי למעון עם תלושים של דרגה 3 ולא התקבלתי עקב חוסר במסמכים. אתמול קיבלתי אפשרות להשלים והתברר שהיה חסר לי אישור חזרה מחלד וכן הצהרת הורה לומד. כעת השאלה האם כשהשלמתי את המסמכים כעת יתייחסו אלי כביכול שלחתי בהתחלה [כי זה לכאו' פשוט שהייתי אמור להתקבל בהתחלה גם כשהיה לי ילד אחד התקבלתי עם תלוש שכר כזה ק"ו כעת כשיש לי כמה בלעה"ר] ? וכן שאלה נוספת האם יש מושג מתי יהיו תשובות.
למעשה אנשים כאלה אולי עדיף שיגישו השגה כמו שאני עשיתי אפי' שכבר נסגר הרישום, ואז הם בוחנים מחדש את התיק....יש כאלו שקיבלו הודעה שחסר להם מסמכים אבל בפועל לא היה רשום איזה מסמכים והם נפלו מועדת הקבלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: