לא צפוי שבית המשפט יהפוך את החלטת ראש הממשלה בפועל (- ההיא שבממשלות שמאל מכהנת רק כ) היועמ"ששזה אומר?
לא צפוי שבית המשפט יהפוך את החלטת ראש הממשלה בפועל (- ההיא שבממשלות שמאל מכהנת רק כ) היועמ"ששזה אומר?
ונאמר אמןלא צפוי שבית המשפט יהפוך את החלטת ראש הממשלה בפועל (- ההיא שבממשלות שמאל מכהנת רק כ) היועמ"ש
או שלא הבנת או שלא הבנתי.ונאמר אמן
אפר לדעת פרטים איך בדיוק?אפשר לבקש אישור דרך אתר צה"ל. אני ביקשתי וקיבלתי בן 27.
שמו כאן קישור לאתר צה"ל עם כניסה של משרד הפנים.אפר לדעת פרטים איך בדיוק?
או קישור?
תודה
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יש לי שאלה שגובלת בתביעת דיבה אז לא נשאל אותה.
אבל לב יש לה?
במשפחתונים של נאות מרגלית מופיע בחוזה שניתן לגבות מקדמה בסך 570 ש"ח שלא יוחזרו גם במקרה של ביטול רישום.אם רשמתי את בתי למעון ועכשיו בגלל הגזירה המדוברת אני לא מעוניין לשלוח, המעון יכול לעשות לי בעיות אם אני מבטל את הרישום שבוע לפני פתיחת הלימודים?
והשאלה היא ה"ה למשפחתון?
הכלל הוא שצריך להודיע חודש מראשאם רשמתי את בתי למעון ועכשיו בגלל הגזירה המדוברת אני לא מעוניין לשלוח, המעון יכול לעשות לי בעיות אם אני מבטל את הרישום שבוע לפני פתיחת הלימודים?
והשאלה היא ה"ה למשפחתון?
בטוח?לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דמי רישום לא אמורים לקבל בחזרה בכל מקרההתקבלנו למעון וכעת החלטנו להעביר למעון אחר,
בכדי להירשם בתמ"ת למעון החדש ולקבל חזרה את דמי הרישום עלינו לבטל את הרישום במעון הקודם, האם יש דרך לעשות זאת כעת לבד ללא המנהלת הקודמת? (היא כתבה לנו במייל שכרגע האתר סגור בגלל חופשה, והמנהלת החדשה אמרה לעשות דרך הקודמת).
למישהו פתרונים???
במקרה דנן אמרה לנו הגברת שאם נביא אחר במקומנו נקבל חזרה ובס"ד מצאנו.דמי רישום לא אמורים לקבל בחזרה בכל מקרה
מצב אבסורדי.מתי אמורה להיות תשובה לגבי העתירה?
רשמתי את הילדים שלי למעון ואני לא יודעת אם לבטל
ונשאר רק שבוע עד לתחילת השנה...
המעונות לא מתחשבים בכך שההורים עצמם לא יודעים מה יהיה?הכלל הוא שצריך להודיע חודש מראש
ז"א שחודש מיום ההודעה צריך לשלם בכל מקרה
לפי כמה שנים כשהיה צפי לבעיה לכל האברכים, רוב המעונות הודיעו לא לבטל את הרישום ושלא יחייבו במקרה כזההמעונות לא מתחשבים בכך שההורים עצמם לא יודעים מה יהיה?
הרי כל הסיפור התחיל פחות מחודש לפני תחילת השנה
ואם אני מבטלת את הרישום נראה לי לא הוגן שיחייבו על החודש הראשון
מנהלת המעון אמרה לכם שתחזיר?במקרה דנן אמרה לנו הגברת שאם נביא אחר במקומנו נקבל חזרה ובס"ד מצאנו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: