שלום כיתה א
משתמש צעיר
הבת שלי גם אצל רייזי
אבל בתינוקות...
מעניין אם אני מכירה אותך
אבל בתינוקות...
מעניין אם אני מכירה אותך
מעניין מי את...הבת שלי גם אצל רייזי
אבל בתינוקות...
מעניין אם אני מכירה אותך
מ8 עד 13/13:20אמהות לילדים במעונות בבני ברק שיש להם ממ"ד , למדו אצליכם היום? באיזה שעות?
זה עצוב ומעצבן שהם יכולים להחליט מה שבא להם ואין לנו ברירה אלא לשלם.שאלתי אצלינו במעון (לא עבדו 'רק' שבוע וחצי וחצי שבוע עד 13) ואמרו שמשלמים רגיל
זה עצוב ומעצבן שהם יכולים להחליט מה שבא להם ואין לנו ברירה אלא לשלם.
גם אצלנו היו סגורים 10 ימים והם גובים רגיל בלי למצמץ.
אז אצלינו הפוךלי אמרו שיזכו אותנו בחודש הבא על הימים שהמעון היה סגור
באשדוד מקיימים לימודים במספר תלמודי תורה שלא כפי הוראות פיקוד העורף .מבדיקה בפיקוד העורף עכשיו אין באשדוד כל פעילות חינוכית בשום גיל.
וכן היו היום הודעות מהעיריה להשאר קרוב למרחבים מוגנים ולא לתת לשאננות לתפוס
תוכלי לצרף את מקור המסמך?
כשאת מוצאתתעדכני...תוכלי לצרף את מקור המסמך?
מחפשת ללא הצלחה מידע בנושא מעונות עם סמל האם חייבים ממד תיקני
זה המקור שמצאתיכשאת מוצאתתעדכני...
לא מבינה איך מעון יחסית חדש (סביבות ה4 שנים) קבל רשיון וסמל מוסד מבלי שיהיה לו ממ"ד בכלללללל.
אם אני יודעת לקרוא ומבינה נכון
ואיך מתקדמים מכאן
אצלנו גבו מההורים רגיל והיום דיברתי אם אחת המטפלות והיא אמרה לי שהיא שאלה את המנהלת של המעון אם הם יקבלו משכורת רגילה כי היא שמעה שגבו רגיל אז המנהלת אמרה לה שצריך לראות ולא בטוח ויש עוד שיקולים...זה עצוב ומעצבן שהם יכולים להחליט מה שבא להם ואין לנו ברירה אלא לשלם.
גם אצלנו היו סגורים 10 ימים והם גובים רגיל בלי למצמץ.
וכשנגמרים המילים.....אצלנו גבו מההורים רגיל והיום דיברתי אם אחת המטפלות והיא אמרה לי שהיא שאלה את המנהלת של המעון אם הם יקבלו משכורת רגילה כי היא שמעה שגבו רגיל אז המנהלת אמרה לה שצריך לראות ולא בטוח ויש עוד שיקולים...
נשמע שהיא מנצלת את המצב כדי לעשות קופה
גם אצלי בדיוק אותו דבר,אני אפנה להנהלת המעון -שלפחות יחזירו לי את הגביה של החודש
כי הבן שלי לא היה במעון כבר חודש+ (מלבד 2ימי חסד) בגלל רשלנות (או לא יודעת איך לקרוא לזה) שלהם.
ומה ההנחיה הנ"ל שחייב להיות ממ"ד בכל מעון?גם אצלי בדיוק אותו דבר,
כשפניתי למנהלת המעון לגבי החזר היא ענתה לי "אני פועלת לפי ההנחיות, אם תיהיה הנחיה להחזיר נחזיר, בינתים אין שום הנחיה..."
אין לי שמץ.ומה ההנחיה הנ"ל שחייב להיות ממ"ד בכל מעון?
מי אחראי על המעונות בערית ב"ב
אני חייבת לשאול אותם כמה שאלות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: