אני בודק בחח"י כל יום עשרות של חשבוניותאיך הגעת לסכום הזה?
הוכחתי לך בעבר[אפילו הצגתי חשבונית...באשכול שהספיק להינעל]
ששילמתי על כזה הספק...26.5 ל31 יום.....
ונראה לי שאתה הצגת לי את פופאי
תעשה חשבון 10.33+45.06=55.39
55.39*61=0.90
0.90*31=28.14
אני בודק בחח"י כל יום עשרות של חשבוניותאיך הגעת לסכום הזה?
הוכחתי לך בעבר[אפילו הצגתי חשבונית...באשכול שהספיק להינעל]
ששילמתי על כזה הספק...26.5 ל31 יום.....
נכון...ונראה לי שאתה הצגת לי את פופאי
שאלתי את הרב באתר הזה מה הוא אומר לגבי שיטת הש"ך שאסור לחתום על שטר שיש בו ריבית בכללהאם צריך שיהיה היתר עיסקא לחברה שמוכרת חשמל | דין | שאל את הרב
שאלה: שלום רבלאחרונה עבר רפורמה בחשמל ואפשר לעבור לכל מיני תתי חברות ומקבלים הנחות לחשבון החודשי של חשמל, האם חייבים לוודא שיש לחברה היתר עיסקא פעיל לפני שמצטרפים? (במקרה שלי מדובר בחברת בזק אנרג'י) תשובה: שלום וברכה, לא חייבים להצטרף דווקא לחברה שיש להם היתר עסקה, וגם אין איסור של לא תשימון...din.org.il
נכון מאד, שמתי לב.שים לב ראשית שהרב כותב >>>אולם עדיף להצטרף לחברה שיש להם היתר עסקה משום שאם יאחר שלא יהיה איסור ריבית
אני לא מכיר את הסוגיא, אבל אשמח לשאול את הרב את שאלותך האם תוכל לפרט האיסור (ומקורו) לחתום על חוזה שמחייב ריבית גם אם זה לא יוצא לפועל, ואני אעביר את השאלה.שנית מאוד תמוה ההיתר כי בחוזה שלהם רשום בפורש ריבית ויש איסור לחתום על חוזה שיש בו ריבית גם אם זה לא יצא לפועל הרי שחותמים על ריבית
האם תוכל לכוין אותי איפה נמצא הש"ך?לגבי שיטת הש"ך שאסור לחתום על שטר שיש בו ריבית בכלל
אשמח לעזרה ברישום.
נא להעלות את הפרטים בקישור בחתימהנירשמתי לאפליקציית ילו, וכשניסיתי להתחבר לפזגז באפליקציה הוא לא זיהה התאמה
היתר של בזק אני לא מצליח לקרוא אבל בשירות לשוחות אמרו שזה של הרבנות הראשיתמישהו שלח לי היתר עיסקא בזק - באתר ריבית של הרב וינד כתוב שבזק ופזגז ללא גוף רבני מוסמך.
לא ברור לי האם זה מעודכן או לא ...
בכל אופן זה ההיתר עיסקא של בזק
מעניין לברר אצל מי שיודע דברים מפורטים יותר ...
תעדכן את הרב וינד - שיעדכן באתר שלולפזגז יש היתר עיסקה של הרב קרליץ והרב וואזנרפזגז - מכון היתר עסקה למהדרין
www.iska.co.il
ניסיתי לעדכן הדף שם תקול אי אפשר לשלוח פניותתעדכן את הרב וינד - שיעדכן באתר שלו
זה לא יעזורתעדכן את הרב וינד - שיעדכן באתר שלו
יכול להיות שהוא פשוט לא מעודכןהרב וינד יש לו הגדרות שונות לגבי היתר עיסקא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: