7% ללא הגבלה על כל הצריכהכמה זה חיסכון בתכלס' חודשית?
7% ללא הגבלה על כל הצריכהכמה זה חיסכון בתכלס' חודשית?
אם כבר, כדי להבהיר כי הרבה מהחברות עובדות עם חברות בת,לרבים השואלים בעניין היתר עיסקה
שכידוע איסורו חמור ביותר, ויש לברר מול כל חברה אם יש לה היתר עיסקה
מכיון שגובים ריביות וכו' בפיגורי תשלומים, ויהודי חרדי לא יכול להצטרף לחברה שאין לו היתר עיסקה מהודרת...
רציתי להודיע בשבפזגז יש היתר עיסקה חתומה בביה"ד של ר' ניסים והרב וואזנר,
ומיותר לציין כי יש להם גם את ההנחה הכי גבוה בשוק של 7% הנחה על כל הצריכהפזגז - מכון היתר עסקה למהדרין
www.iska.co.il
בקיצור ניתן לקבל את אותו חשמל עם התשתיות של חברת חשמל וגביה באמצעות חברת פזגז בהנחה ובהידור
לגבי בזק שאלתי רב והוא אמר לי שזה לא קשור לכך שיש לבזק התיר עיסקא ובזק אנרג'י גם כן חייבים בפני עצמם חתום על התיר עיסקא.אם כבר, כדי להבהיר כי הרבה מהחברות עובדות עם חברות בת,
לדוגמא :
אשמח אם החברים כאן יוכלו לעלות את שאר החברות בעניין ההיתר עיסקה...
- בזק אנרג'י עובדת בשיתוף עם חברת פאוורג'ן כשותפה אז גם אם יש לבזק היתר עסקה (ואני לא יודע עם יש לה וא"כ מאיזה בי"ד) עדיין צריך שחברת פאוורג'ן תהיה לה היתר עיסקה כדין
- חברת פרטנר עובדת עם OPC (אמנם לא הצלחתי להבין האם הם עובדים בשותפות או שפרטנר רק רוכשת את החשמל מהחברת OPC ועדיין יש לשאול רב אם יש צורך בהיתר עיסקה)
כן כל בעל חשבון יכול לנייד את החשבון שלומה הכלל בשוכרים, האם הם יכולים לעבור לבד בלי לתאם עם המשכיר (המדובר כשהחשבונית על שמם של השוכרים)?
אם מדובר במונה תעו"ז כרגע עדיין לאאפשר לניוד גם עסקים וחניות?
חוץ מזה יש לבדוק עם חברת פארגוג'ין יש לה היתר עיסקה היא שותפה מלאהלגבי בזק שאלתי רב והוא אמר לי שזה לא קשור לכך שיש לבזק התיר עיסקא ובזק אנרג'י גם כן חייבים בפני עצמם חתום על התיר עיסקא.
ואם זה על המשכיר?כן כל בעל חשבון יכול לנייד את החשבון שלו
נא השאר פרטים ואנסה לעזור לכםואם זה על המשכיר?
החלפת משלמים? זה תהליך מורכב והסתבכתי בו.
חברה | קבוע (24/7) | תוכנית יום | תוכנית לילה | דרוש מונה חכם |
פזגז | 7% | לא, כ-ו-ל-ם מתניידים | ||
בזק | 7% | 15% א-ה 07:00-17:00 | 20% א-ה 07:00-23:00 | כן |
פרטנר | 5%-7% | 15% א-ה 08:00-17:00 | 20% א-ה 06:00-00:00 | כן |
סלקום | 5%-7% | 15% א-ה 07:00-17:00 | 20% א-ה 07:00-23:00 | כן |
אמישרגז | 6.5% | כן | ||
הוט מובייל | 5%-7% | 15% א-ה 07.:00-17:00 | 20% א-ה 07:00-23:00 | כן |
אלקטרה | 5%-7% | 20% א-ה 07:00-23:00 | 8%-10% 23:00-17:00 | כן |
בדיוק כמו שהיה עד היום בחרת חשמלסליחה על הבורות, אני מנסה להתחיל את התהליך ולהעביר את החשבון על שמי
איך עושים קריאת מונה? זה משהו בתוך הבית או בחדר מדרגות?
אין דבר כזה מונה בתוך הבית, זה תמיד בחוץ.סליחה על הבורות, אני מנסה להתחיל את התהליך ולהעביר את החשבון על שמי
איך עושים קריאת מונה? זה משהו בתוך הבית או בחדר מדרגות?
כשאני מנסה להעביר את החשבון על שמי על מנת להתנייד, זה דורש ממני קריאת מונה עדכניתבדיוק כמו שהיה עד היום בחרת חשמל
את מתכוונת להעביר בעלות על מונה זה משהו אחרכשאני מנסה להעביר את החשבון על שמי על מנת להתנייד, זה דורש ממני קריאת מונה עדכנית
איפה אני קוראת את זה?
אפשר להתנייד בלי להעביר בעלות?את מתכוונת להעביר בעלות על מונה זה משהו אחר
תשאיר פרטים וננסה לעזוראפשר להתנייד בלי להעביר בעלות?
כרגע המונה ע"ש בעל הדירה
ester.shmuel.biton בג'ימיילתשאיר פרטים וננסה לעזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: