הלוואי והיו עונים שם,052-7130870
סניף אשדוד
מעצבן ממש, דרך אגב לבעלות עסקים שרואות במקרה את מה שאני כותבת כאן, אני חושבת שקודם כל חבל לכן, התקשרתי היום לחנות אחרת תוך שניה קבלתי מענה, עשה לי חשק לקנות, אני יודעת שגם אם תהיה לי בעיה יהיה לי למי לפנות, הרי כולנו רוצות לקנות קודם כל מוצר עם אבא, לא? שיהיה עם מי לדבר, אין תחליף לאנושיותהלוואי והיו עונים שם,
מנסה להשיג אותם מאתמול
בערך 30 שיחות
אין מענה
יות רנכון- עונים ומתנקים
אני לא מאמינה, ענו לי!!!
נראה לי שפשוט המספר ההוא לא נכון.מעצבן ממש, דרך אגב לבעלות עסקים שרואות במקרה את מה שאני כותבת כאן, אני חושבת שקודם כל חבל לכן, התקשרתי היום לחנות אחרת תוך שניה קבלתי מענה, עשה לי חשק לקנות, אני יודעת שגם אם תהיה לי בעיה יהיה לי למי לפנות, הרי כולנו רוצות לקנות קודם כל מוצר עם אבא, לא? שיהיה עם מי לדבר, אין תחליף לאנושיות
המספר לא נכון כי הוא לא מופיע במקום הנכון- באתר, ניסיתי להשיג מכל מיני מקומות ברור שבמצב כזה זה לא יהיה מספר נכון, חשוב מאד לתת פרטי קשר ללקוחות, שלא יצטרכו לחפש אחריכם כמו מחט בערימת שחתנראה לי שפשוט המספר ההוא לא נכון.
אולי זה מה שצריך להפנות את תשומת לב בעלות החנויות.
התכונתי למספר הזה: 052-7130870 שהוא לא נכוןהמספר לא נכון כי הוא לא מופיע
ענו לי במספר הזה- 0504140415אם יענו תעדכני
תעשי סעודת הודיה
הם לא טורחים לתת שירות
ונתנו שירות ? או ניתקו לך לך אחרי רבע שאלה ?ענו לי במספר הזה- 0504140415
האמת שהיתה לי שאלה קצרה, לא ניסיתי אותם, בכל אופן דוקא עכשיו כדאי להתקשר כי אולי החנות פחות עמוסהונתנו שירות ? או ניתקו לך לך אחרי רבע שאלה ?
@טיפ טופאם יענו תעדכני
תעשי סעודת הודיה
הם לא טורחים לתת שירות
למה ככה?@טיפ טופ
את שומעת???
בחנות באשדוד לא נותנים שירות!!!!
וזה לא רק בטלפון. גם בחנות.
מי שיכולה ליידע אותה...
לא מדברת עליה אלא על כל המוכרות הבחורות שלא יודעות מימינן ומשמאלןלמה ככה?
שבוע שבר (כנראה לפני העומס הגדול...)
התקשרתי לברר אצלה אם יש להם חולצה מסויימת
היא בעצמה בררה וחזרה אלי לענות לי...
התייחסה יפה מאד! אפילו שאמרתי לה שגם א"כ אני לא מאשדוד
וזה לקח בהחלט כמה דקות טובות...
יש לי את המספר של המנהלת הפרטי. אם זה רלוונטי תיגשי אלי במייל הפרטי דרך האתר שלי בחתימהשלום אשמח אם למישהי יש פה את המספר של טיפטופ לא משנה איזה סניף, או אם שיש איזה שרות לקוחות בנוגע לאתר,
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: