לפי איך שזה נראה
הם מחשיבים את המענקים - כהכנסה לכל דבר
וממילא עלול להיות הכנסה גבוה שאינה מזכה במענק עבודה
האמנם?
או שיש מה לעשות עם זה?
אני הבנתי שרק מענק הוצאות קבועות מחושב לענין זה
אולי נחכה ל @יהודה מילר ונשמע דעה מקצועית.
לפי איך שזה נראה
הם מחשיבים את המענקים - כהכנסה לכל דבר
וממילא עלול להיות הכנסה גבוה שאינה מזכה במענק עבודה
האמנם?
או שיש מה לעשות עם זה?
הצלחת לברר למה מופיע לך חצי?מופיע לי שאני אמורה לקבל רק מחצית ממה שאני מקבלת בכל שנה, יכול להיות שזה בגלל החל"ת??
מחשבים בתור הכנסה עבור מענק עבודה את כל תשלומי החל"ת מביטוח לאומי וגם את כל המענקים?אם הוא זכאי על החלק של העצמאי אז כן.
מקבל באותם התנאים של שכיר.לא הצלחתי למצוא בפורום
ידוע לכם האם עוסק פטור, מקבל מס הכנסה שלילי? גם לא בתקופת קורונה
ואם כן מה התנאים לקבל?
תודה
אם אני פותחת עכשיו עוסק פטור אני יכולה לקבל כבר על השנה הנוכחית? עבור החודשים שאני ידווח בשנה 2022?מקבל באותם התנאים של שכיר.
מקבלים בשנה שאחריאם אני פותחת עכשיו עוסק פטור אני יכולה לקבל כבר על השנה הנוכחית? עבור החודשים שאני ידווח בשנה 2022?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: