בדיוק!מצד אחד מרגיע-שזה וירוס שמסתובב
ואוי כבר מה חשבתי...
בדיוק כמו מה שהמליץ ד"ר זלנקו כשהתחיל גל הקורונה שהיה - לקחת ויטמין D ,ויטמין C ואבץ(zinc).יש אולי תרופה שעוזרת ?
סובלת מזה לא נבדקתי לקורונה אבל אחד מבני המשפחה יצא חיובי בבדיקות לא אמינות כי היום לא בודקים באמת כנראה זה התסמינים + אצלי גם כאבי גרון.גם אני חוויתי לפני כמה שבועות, הרופאה אמרה שיש עכשיו התפרצות של קורונה עם תסמינים של כאבי ראש וסחרחורות ויש שגם כואבת להם מאוד הבטן ולא כאב ממערכת העיכול. לוקח די הרבה זמן לצאת מזה.
עכשיו אנחנו רגועים..אבל תירגעו זה עובר
טפלי בזה, דרך ביקור אצל רופא כמובן...אז מה..אני עם קורונה?
סחרחורות חזקות ברמות
לא יכולה להתרכז בכלום
סחרחורוותתתת
יש אנשים שלוקח להם זמן להתאושש מקורונה.אם זה קורונה כמו שכותבים כאן, זו לא קורונה רגילה שעוברת תוך כמה ימים?
אני חווה את זה קרוב לשבועיים...
כנ"ל אותו הדבר בדיוק!לי הופיעה בפתאומיות צינון קטלני,כאבי ראש וגב עזים וכאבים באזור הפנים מעניין אם קשור או סתם התקררות לא ברורה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: