לעומת אתמול שהיו 92? נכון?118 חולים ביממה האחרונה
66 חולים מהבוקר
אתמול היו 116/120.לעומת אתמול שהיו 92? נכון?
זו עליה
לפי מה שראיתי זה 67/65 מהלילהבדיקות חיוביות ראשונות 121
הועתק ממשרד הבריאות תמונת מצבלפי מה שראיתי זה 67/65 מהלילה
איפה ראית 121?
או שזה עם חלק מה118 מאתמול?
אם אני לא טועה זה 2245.2012 חולים פעילים
היום מתוך 14,139 בדיקות [אתמול אני לא זוכר במדויק אבל נראה לי שהיה באיזור ה12,000].בדיקות חיוביות ראשונות 121 [אתמול היו 118]
12,929היום מתוך 14,139 בדיקות [אתמול אני לא זוכר במדויק אבל נראה לי שהיה באיזור ה12,000].
אני מתכוון ביחס לשעה שמשרה"ב פירסם בבוקר אתמול.12,929
עולם הדאטה - משרד הבריאות
דשבורד הבריאות של משרד הבריאות הינו פורטל חדשני במגזר הציבורי ובכלל, להחצנה והנגשת נתונים לציבור הרחב. מטרת הדשבורד להעמיק את הידע על תחומי האחריות של משרד הבריאות, לעודד מחקר, דיון, גיבוש תובנות ופעולות מבוססות נתונים. משרד הבריאות רואה חשיבות רבה בהשבחת נכסי המידע והצגתם לציבור בצורה פשוטה...datadashboard.health.gov.il
ביממה האחרונה 160האם זה נכון שנוספו ב2 יממות האחרונות 350 חולים?
ביום חמישי בלילה היה 17495ביממה האחרונה 160
יממה לפני זה 122
באתר https://datadashboard.health.gov.il/COVID-19/ לא התעדכן אצלי מ4/6בלוח בקרה כתוב מספר מאומתים פלוס XX מהיום
כנראה שאתם לא מעודכנים בהקלות ששר הבריאות הטרי עשה לאלו שרוצים להיבדק ....כשיש עלייה בנבדקים זה אומר שיש עלייה בכמות האנשים שמבקשים להבדק,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: