אמא ועוד..
משתמש מקצוען
יש קישור שאני יכולה לראות את מספר המאושפזים לאורך השבועיים האחרונים?
מעניין שמספר הנדבקים בערב של משרד הבריאות הוא פחות מהמספר שפורסם ע"י המל"ל בבוקר.
אולי פה (מעל המספרים של הבדיקות/חולים/מחלימים יש הסטוריית נתונים), אבל נראה לי שזה מעודכן רק עד שבוע אחורה.יש קישור שאני יכולה לראות את מספר המאושפזים לאורך השבועיים האחרונים?
לא כל כך מבין מה הכוונה עליה של 6 חולים, ושעל פי משרד הבריאות נוספו 11 חדשים.מניין הנדבקים מנגיף הקורונה בישראל עומד על 16,665, עליה של 6 חולים מאז אמש בשעה זו. מנגד, על פי משרד הבריאות, היום נוספו 11 חולים חדשים. 46 מהחולים במצב קשה, בהם 40 מונשמים. עד כה החלימו 13,574 חולים, 2,812 חולים עדיין פעילים
משרד הבריאות מעדכן הערב (רביעי) כי נכון לשעה 20:03 עומד מניין הנדבקים מנגיף הקורונה בישראל על 16,665, עליה של 6 חולים מאז אמש בשעה זו. מנגד, על פי משרד הבריאות, היום נוספו 11 חולים חדשים. מניין הקורבנות מהנגיף עומד על 279, עליה נפטר 1 ביממה האחרונה.
46 מהחולים מאושפזים במצב קשה. בהם 40 מחוברים למכונות הנשמה (עליה של 2.6% ביממה האחרונה). עוד 36 חולים במצב בינוני. עד כה החלימו והשתחררו 13,574 חולים. מניין החולים בפועל עומד על 2,812 בניכוי הנפטרים ל"ע והמחלימים ב"ה. בבתי החולים מאושפזים 143 חולים. אתמול נערכו 6,938 בדיקות, עד לשעה זו היום בוצעו 3,594.
יש פה מישהוא שיודע אם המספרים כוללים את השבים מחו"ל?האם מספרי הנדבקים כוללים את החוזרים מחו"ל שנבדקו ונמצאו חיוביים?
לפחות בהתחלה זה כלל אותם, ואם זה ככה היום אז זה הופך את התמונה כי קראתי שאחוז מהחוזרים נמצאים חיוביים
נראה שבמלל היה להם טעות דפוס במספר הכולל של המאומתים, שלפי המספר הכולל היו 9 נוספים, והם כתבו רק 2, והיה צריך להיות 16,662.מעניין שמספר הנדבקים בערב של משרד הבריאות הוא פחות מהמספר שפורסם ע"י המל"ל בבוקר.
אז נוספו מהעדכון של אתמול:חולים כללי
16,670
החלימו
13,617
גם אני התפלאתי, אבל בסה"כ אם עוקבים באתר הבינלאומי שם זה עקבי עם המספרים.זה באג במחשבון שלי שיש 36 חדשים ולא 24 כפי שכתבו????? (מס מאומתים היום מינוס מספרם אתמול)
מנגד מספר המחלימים היום מינוס מספרם אתמול שווה 113 ולא 41.
מה עובר עליהם שם???
הם כותבים עליה מהעדכון האחרון שזה בבוקר ולא מאתמולזה באג במחשבון שלי שיש 36 חדשים ולא 24 כפי שכתבו????? (מס מאומתים היום מינוס מספרם אתמול)
מה עובר עליהם שם???
גם במחשבון שלי אותו באג !זה באג במחשבון שלי שיש 36 חדשים ולא 24 כפי שכתבו????? (מס מאומתים היום מינוס מספרם אתמול)
מה עובר עליהם שם???
גם אני חשבתי כך.....בכל הימים האחרונים פרסמו מה קורה ב24 שעות האחרונות.
ואם הנ"ל הוא נכון שהמספר הוא 36, אז זה מתחיל להיות ממש מלחיץ, כי מתחילים לראות עקביות מתמדת לצערינו,
בכל אופן אני התחלתי יותר להקפיד כעת על מסיכה וריחוק.
מצב רפואי | מספר החולים | ההפרש בהשוואה ל־24 שעות קודם לכן |
קל | 1,867 | 207- |
בינוני | 34 | 3+ |
קשה מונשמים (מתוך החולים קשה) | 41 38 | 0+ 9+ |
חולים פעילים | 1,942 | 204- |
החלימו | 14,570 | 263+ |
נפטרו | 281 | 0+ |
סך הכול | 16,793 | 36+ |
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: