סליחה...שלחו לי תמונה.....
תנתק איתם קשר...
סליחה...שלחו לי תמונה.....
גם אני חושבת כך. המדד של מספר החולים איננו אמין. הוא תלוי גם במספר הבדיקות. כשיש פחות בדיקות - העקומה יורדת. כשיש יותר בדיקות - העקומה עולה. יש גם חולים ללא סימפטומים שכלל לא באים לבדיקה כי הם לא יודעים שהם צריכים. ובכל זאת הם חולים ואף אחד לא יודע את מצב ההדבקה בקבוצה הזו של חוסר סימפטומים.נראה לי שהמדד העיקרי הוא במצב החולים הקשה.
אפשר לראות בתמונה המצורפת את הצפי שהיה להם גם בנושא הזה (של החולים קשה), ואיפה זה נמצא כעת.גם אני חושבת כך. המדד של מספר החולים איננו אמין. הוא תלוי גם במספר הבדיקות. כשיש פחות בדיקות - העקומה יורדת. כשיש יותר בדיקות - העקומה עולה. יש גם חולים ללא סימפטומים שכלל לא באים לבדיקה כי אין להם סיבה. ובכל זאת הם חולים ואף אחד לא יודע את מצב ההדבקה סבקבוצה הזו של חוסר סימפטומים.
לעומת זאת חולים קשה הם חולים קשה. אין חולה קשה בקורונה שלא יודעים עליו. כל החולים קשה נספרי, כי הם בבית חולים עם אבחנה לקורונה. והם אמורים להיות אחוז מסוים מכלל החולים. כך שאם אחוז החולים קשה עולה רק בקצת, כנראה גם החולים בכללותם עלו רק בקצת.
אך זה לא הולך לפי כל יום. אלא מגמה של זמן מסוים.
בנוסף, מספר החולים קשה הוא זה שיקבע אם מערכת הבריאות תוכל להתמודד עם המגיפה.
אולי אתם יכולים לכתוב גם11235 חולים
110 נפטרו
133 מונשמים
אתרי החדשות
90 חולים חדשיםאולי אתם יכולים לכתוב גם
כמה נוספו מאתמול
כמו במפלס הכינרת...
תודה90 חולים חדשים
אפשר להסתכל בנתונים שהוא העלה אתמול.תודה
התכוונתי
א. כמה התווספו מלפני 24 שעות
ב. שתוסיפו את זה לעדכון היומי כל יום
תודה רבה
ביקשתי משהו צנועאפשר להסתכל בנתונים שהוא העלה אתמול.
למעשה זאת הייתה עליה של 357 חולים.
1689 החלימווכמה החלימו?
רק מוסיף11586 חולים
441 ביממה האחרונה
116 מתים
11 ביממה האחרונה
אתרי החדשות
כמעט מת 1 כל שעתיים116 מתים
11 ביממה האחרונה
באתר של משרד הבריאות עדיין 116.מס' המתים ירד ל-115
לאחר שהאחרון יצא שלילי, והתברר שנפטר ממחלת הרקע ממנה סבל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: