תודה רבה - לפי הבדיקה שעשיתי עובד ממש יפה,מצו"ב
לא מובן איך הקובץ שלך בנוי.אבל אצלי יש בעיה שזה קובץ עם כמאתיים מקטעים ובכל מקטע צריך להגדיר מחדש שיהיה לפי 1,2,3
איך אפשר להגדיר לכל הקובץ שיהיה 1,2,3?
אני אסביר:לא מובן איך הקובץ שלך בנוי.
בכל מקרה שזה משתבש אפשר להוסיף מספור בשלב העימוד.
אני בטוח שיש, אולי הגדרה של המאקרו הנ"ל.עבודה של שעות... - אין איזה מאקרו או קסם אוטומטי
הבעיה היא שבין מעבר למעבר יש שינוי כגון שני טורים וטור אחד וזה ישבש הכלאני בטוח שיש, אולי הגדרה של המאקרו הנ"ל.
אבל אתה יכול להחליף כל מעבר מקטע בסימן כלשהו נניח @ ואח"כ לעשות החלפה חוזרת.
For Each Sec In ActiveDocument.Sections
Sec.Headers(wdHeaderFooterPrimary).LinkToPrevious = True
Sec.Footers(wdHeaderFooterPrimary).LinkToPrevious = False
Next
האם המשלים לוורד תומך באופיס 2019?ישנה תוכנה מדהימה שאני עובד איתה כבר כמה שנים, ונקראת "המשלים לוורד", בלחיצת כפתור אפשר להפוך את כל מספרי העמודים הבעייתים כגון רע או רעה או רצח וכדומה, לאותיות עבריות תקניות דהיינו ער, ערה, חצר
לא. הוא תומך עד וורד 2010 בלבד [אולי גם 2013, אבל ודאי לא יותר מזה]. אבל אם אתה רוצה אשמח לעזור לך תשלח לי את הקובץ ואסדר לך את מספרי העמודים לעברית טובה ואשלח לך שוב בחזרה, למרות שבדרך כלל יש שיבושים בין וורד 2010 שיש אצלי לוורד 2019 שיש אצלך, מכל מקום כאן שאני לא נוגע בטקסט עצמו אני חושב שלא יהיו לך שיבושיםהאם המשלים לוורד תומך באופיס 2019?
לי בעצמי יש תוסף למספור עמודים באותיות עברית, כולל מעל שצ"ב וכולל לשון נקיה,לא. הוא תומך עד וורד 2010 בלבד [אולי גם 2013, אבל ודאי לא יותר מזה].
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: