מסעדה מסעדת אסאדו דרים בטיילת בטבריה בכשרות הרב לנדא

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי

קבצים מצורפים

• מודעה רשימת עסקים וכשרות בצפת תשפ''ב - עמודים מחוברים.pdf
    4.6 MB · צפיות: 192
  • מודעה רשימת עסקים וכשרות בצפת תשפ''ב - עמודים עוקבים.pdf
    4.6 MB · צפיות: 50

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
כתוב לך את ההכשר
כשר (רבנות צפת)
כשר למהדרין (רבנות צפת)
בדץ צפת (רבנות צפת)

למטה, מופיע לך פירוט מה הם מכניסים בכל רמה של כשרות.

התפרסמו כאן כמה תגובות ממש מחרידות על המסעדה שעכשיו משום מה אמי לא רואה אותן. רק שתדעו שזה ממש גרם לי לחשוב אולי לא ללכת לשם. זה מקום חדש ומתבססים על דעות של אנשים קודמים, ואני ממש שמחה שלא הקשבתי לכל השטויות שנכתבו שם אחרת רק אנחנו ההינו מפסידים. אז לכל מי שמעוניין לדעת המסעדה הזאת ברמה מאוד גבוהה, האוכל ממש טעים, מנות גדולות, שירות אישי ואדיב ומאוד זמין הכל היה מהיר ולא חיכינו הרבה זמן לאוכל, אוכל ממש טעים ומושקע- וגם מחירים סבירים לגמרי!! ייחסית לבשרי בכשרות הזאת- אפילו זה נקרא זול נראה לי וגם מנות ממש גדולות ומשביעות. בקיצור ממש נהננו ואנחנו מאוד ממליצים!!

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
התפרסמו כאן כמה תגובות ממש מחרידות על המסעדה שעכשיו משום מה אמי לא רואה אותן. רק שתדעו שזה ממש גרם לי לחשוב אולי לא ללכת לשם. זה מקום חדש ומתבססים על דעות של אנשים קודמים, ואני ממש שמחה שלא הקשבתי לכל השטויות שנכתבו שם אחרת רק אנחנו ההינו מפסידים. אז לכל מי שמעוניין לדעת המסעדה הזאת ברמה מאוד גבוהה, האוכל ממש טעים, מנות גדולות, שירות אישי ואדיב ומאוד זמין הכל היה מהיר ולא חיכינו הרבה זמן לאוכל, אוכל ממש טעים ומושקע- וגם מחירים סבירים לגמרי!! ייחסית לבשרי בכשרות הזאת- אפילו זה נקרא זול נראה לי וגם מנות ממש גדולות ומשביעות. בקיצור ממש נהננו ואנחנו מאוד ממליצים!!
איפה?

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בטבריה, עולים מהטיילת, ליד מסעדה חלבית - מאמה מיה

עד מתי

משתמש מקצוען
לא
[/QUOTE
לא נתקלתי באף תגובה לא טובה, להיפך רק המלצות

anonymous 308

משתמש צעיר
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אשמח לקבל רעיונות למקומות שאפשר ללכת אליהם בטבריה בשבוע הבא וכן מקומות כשרים וטובים
בדץ עדה חרדית לנדא רובין או קהילות

D

Deleted member 107321

אורח

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אשמח לקבל רעיונות למקומות שאפשר ללכת אליהם בטבריה בשבוע הבא וכן מקומות כשרים וטובים
יש לך שיפודיה בהכשר קהילות, ממש מול אסאדו דרים

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
עדה חרדית - זה רק זאפטיג (יש לזה פירוש באידיש?)
לנדא - רק אסאדו דרים שמעתי מחברים שמבינים שמעולה שם אך קצת יקר
רובין - כיום כבר אין
קהילות - לא זוכר נראה לי שיש

משתמש מקצוען
@anonymous 308
הנה לגונה בעבר היתה בכשרות נוה ציון כיום בכשרות קהילות

IMG-20200712-WA0032-714x1024.jpg

אך תבדקו טוב את המסביב... לעקוב אחר הבעלים והמשגיח שם

משתמש מקצוען
בשלישי שעבר הייתי שם, וראיתי משהו אך לא התעכבתי.. כי מספיק נפלתי שם קשות מבחינת כשרות!
עכשיו שאני רואה שהחליפו כשרות יתכן וגם הבעלים התחלפו.. בכל אופן לא כדאי לסמוך על התעודה שתלויה בקיר אלא על המשגיח שנמצא במקום ולא תלוי בקיר (במקרה הטוב.. או באייפון במקרה הפחות טוב.. ולאו דוקא במסעדה זו כמובן)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה