אולי אפשר לפתוח אשכול על מסעדות במקומות נופש בכשרויות טובות?
תפתח/י!
אולי אפשר לפתוח אשכול על מסעדות במקומות נופש בכשרויות טובות?
תפתח/י!
חסר שם הרבה מידע על צפת...
תודהחסר שם הרבה מידע על צפת...
תוכל להשלים מפה:
אין פה פירוט הכשריםחסר שם הרבה מידע על צפת...
תוכל להשלים מפה:
איפה?התפרסמו כאן כמה תגובות ממש מחרידות על המסעדה שעכשיו משום מה אמי לא רואה אותן. רק שתדעו שזה ממש גרם לי לחשוב אולי לא ללכת לשם. זה מקום חדש ומתבססים על דעות של אנשים קודמים, ואני ממש שמחה שלא הקשבתי לכל השטויות שנכתבו שם אחרת רק אנחנו ההינו מפסידים. אז לכל מי שמעוניין לדעת המסעדה הזאת ברמה מאוד גבוהה, האוכל ממש טעים, מנות גדולות, שירות אישי ואדיב ומאוד זמין הכל היה מהיר ולא חיכינו הרבה זמן לאוכל, אוכל ממש טעים ומושקע- וגם מחירים סבירים לגמרי!! ייחסית לבשרי בכשרות הזאת- אפילו זה נקרא זול נראה לי וגם מנות ממש גדולות ומשביעות. בקיצור ממש נהננו ואנחנו מאוד ממליצים!!
?בטבריה, עולים מהטיילת, ליד מסעדה חלבית - מאמה מיה
לא נתקלתי באף תגובה לא טובה, להיפך רק המלצותהתפרסמו כאן כמה תגובות ממש מחרידות על המסעדה שעכשיו משום מה אמי לא רואה אותן. רק שתדעו שזה ממש גרם לי לחשוב אולי לא ללכת לשם. זה מקום חדש ומתבססים על דעות של אנשים קודמים, ואני ממש שמחה שלא הקשבתי לכל השטויות שנכתבו שם אחרת רק אנחנו ההינו מפסידים. אז לכל מי שמעוניין לדעת המסעדה הזאת ברמה מאוד גבוהה, האוכל ממש טעים, מנות גדולות, שירות אישי ואדיב ומאוד זמין הכל היה מהיר ולא חיכינו הרבה זמן לאוכל, אוכל ממש טעים ומושקע- וגם מחירים סבירים לגמרי!! ייחסית לבשרי בכשרות הזאת- אפילו זה נקרא זול נראה לי וגם מנות ממש גדולות ומשביעות. בקיצור ממש נהננו ואנחנו מאוד ממליצים!!
[/QUOTE
זשה לא במקרה...נכון, סליחה. התבלבתי עם פורום אחר של מסעדות ששם היו תגובות ממש נוראיות. נכון כאן באמת רק שיבחו
יש לך שיפודיה בהכשר קהילות, ממש מול אסאדו דריםאשמח לקבל רעיונות למקומות שאפשר ללכת אליהם בטבריה בשבוע הבא וכן מקומות כשרים וטובים
בדץ עדה חרדית לנדא רובין או קהילות
עדה חרדית - זה רק זאפטיג (יש לזה פירוש באידיש?)אשמח לקבל רעיונות למקומות שאפשר ללכת אליהם בטבריה בשבוע הבא וכן מקומות כשרים וטובים
בדץ עדה חרדית לנדא רובין או קהילות
אין!!! רק חלבי פיצה רצה (לשעבר) כיום נקראת "פיקורינו"ידוע לכם על בשרי בהכשר הרב מחפוד בטבריה?
(מלבד קוזינה)
מסעדות, שווארמה וכיו"ב.
יש משהו בטיילת.קהילות - לא זוכר נראה לי שיש
בשלישי שעבר הייתי שם, וראיתי משהו אך לא התעכבתי.. כי מספיק נפלתי שם קשות מבחינת כשרות!יש משהו בטיילת.
עכשיו שאני רואה שהחליפו כשרות יתכן וגם הבעלים התחלפו.. בכל אופן לא כדאי לסמוך על התעודה שתלויה בקיר אלא על המשגיח שנמצא במקום ולא תלוי בקיר (במקרה הטוב.. או באייפון במקרה הפחות טוב.. ולאו דוקא במסעדה זו כמובן)בשלישי שעבר הייתי שם, וראיתי משהו אך לא התעכבתי.. כי מספיק נפלתי שם קשות מבחינת כשרות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: