מסעדה מסעדה על חוף ים

שרי :)

משתמש פעיל
הרבה גם נוסעים בשבת, מה זה אומר?????
תגיד לי הכל טוב ?
מדברת איתך על חתך נרחב בציבור החרדי שמקפיד מאוד בהמון חומרות בפסח וכשהם מתארחים בפסח הם לא מקפידים על כל החומרות
איך הגעת ח"ו לנוסעים בשבת,
איפה ההשוואה ?
אבל מה לעשות שישנם המוןןןןןן כאלו ?!
היהדות פשטה רגל- בעיניך ?

באיזה שהוא מקום כן בהחלט
מעניין ?
והכל בגלל שהמחמירים יותר מהרגילים מקילים מידי פעם כמו הרגילים......

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
תגיד לי הכל טוב ?
מדברת איתך על חתך נרחב בציבור החרדי שמקפיד מאוד בהמון חומרות בפסח וכשהם מתארחים בפסח הם לא מקפידים על כל החומרות
איך הגעת ח"ו לנוסעים בשבת,
איפה ההשוואה ?
כתבתי שבאופן שיטתי זו לא דרך נכונה.
על מה הזעקה??
כי אין חובה לאכול בכל מסעדה, או בכל אולם מזדמן.. מקווה שהובנתי.
ובאופן כללי זה שהרבה מהציבור עושה מה שעושה זה לא מכשיר את הדבר.

היהדות פשטה רגל במובן עמוק יותר, מעדיף לא להתבטאות כאן.
ברור שהציבור של היום הוא לא מה שהיה לפני 20 שנה... וד"ל.

* מה זה חרדים? עוד נושא לפילוח ובירור..

משתמש פעיל
באיזה מובן עמוק ?
נכון, וברור שהדור בעוד 20 שנה לא יהיה כמו הדור של היום.... אבל ברור שיש התקדמות בכל הבחינות כולל גם במובן שיש הרבה יותר ישיבות מפעם יותר כוללים מפעם, הרבה יותר חוזרים בתשובה וכו'
אבל למה לחשוב שהיום פחות טוב מפעם ?
מה זה חרדים? עוד נושא לפילוח ובירור..
אולי זה נושא לדיון פה בפרוג ;)

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
איך המחירים?
אני לא ממש יודעת בייחס למסעדות אחרות... אני לא כל כך מכירה את השוק הזה....
עשיתי בגוגל את המסעדה, הוא הביא לי את זה...
תראי את המחירים. אני לא חושבת שהם מאוד זולים. אבל בעייני שווה כל שקל.
מסוג המסעדות שהחסה בסלט הצדדי שהזמנו- זאת חסה ירוקה, טרייה ורעננה. עגבניות שרי- אדומות, בורקות ומתוקות.
התיבול במידה. הגבינה טרייה וטעימה. הכל כזה מאוד טרי. מאוד מוקפד. מאוד מפנק.

תודה על כל התגובות,
רק לבינתים מהתגובות שקיבלתי אני מבינה שאין מספיק מסעדות נורמליות ואפילו חלביות בהכשרים שציינתי למעלה:(
אבל ישנה לי התלבטות אולי תוכלו לעזור לי בזה...
זו אמורה להיות פגישה עסקית וחשבה לי מאוד שהיא תהיה באזור בני ברק,
ואני יודעת שבעיקרון המיועדים לפגישה בעיקרון אוכלים סביב ההכשרים שכתבתי למעלה...
1. רק השאלה שלי האם יש מה לנסות לשאול אותם האם גם כשזה מסעדה הם מקפידים על הכשר קבוע שהם אוכלים בד"כ או שבמסעדה הם גם יותר גמישים בהכשרים שכל השנה הם פחות אוכלים ?
2. האם זה נושא בכלל לעלות בתור אשכול חדש נפרד ?
יש בזבטונסקי צלילי האש לא רע בכלל...

SSAA

משתמש רשום
אנחנו רוצים ללכת למסעדה בשרית על החוף עדיפות לחוף רידינג, או חוף אחר באזור בני ברק בכשרות שאנחנו אוכלים, שזה פחות או יותר רוב ההכשרים הרגילים חוץ מהרב מחפוד ובית יוסף אשמח לשמוע הצעה
או לחילופין מסעדה חלבית אפילו בהכשר בית יוסף,
מעדיפה בעיקר לשמוע קודם כל על המסעדה בשרית בעיקר מידע

לפי מה שידוע לי אין מסעדות בהכשרים הנ"ל על חוף הים לא בתל אביב ולא בהרצליה (כי רוב ההכשרים ה"טובים" לא נותנים כשרות למסעדות על החוף...)
אבל באזור בני ברק יש כל מיני מסעדות ממש מוצלחות בהכשרים ממש טובים
בשרי:
המסעדה היהודית
החשמונאים 7
חלבי:
קפה דניה
אלפרדו
היקב - נתניה
ממליץ מאד.....

משתמש מקצוען
באיזה מובן עמוק ?
איכות, טוהר, נקיות הדעת, ובאידיש אומרים יותר אידישע מאמע, יהודי יותר.. אם יקום כעת אברהם אבינו או אפי' ר' עקיבא איגר / הבן איש חי / ואני נסחף אפי' הרב שך..
הם ימצמצו בעיניים ויאמרו: מה?? זה הדור שהשארנו?? טעות!!
וזה מלווה אותנו בכל צעד ושעל בחיי היומיום בנראות, בביגוד, בדיבור, בצניעות, בשמירה על כל קוצו של יוד ועוד..
זה שפת הלב, אני מקווה שהבנת.
נכון, וברור שהדור בעוד 20 שנה לא יהיה כמו הדור של היום.... אבל ברור שיש התקדמות בכל הבחינות כולל גם במובן שיש הרבה יותר ישיבות מפעם יותר כוללים מפעם, הרבה יותר חוזרים בתשובה וכו'
לא רוצה לקטרג, יותר בכמות אך פחות באיכות. זו עובדה!!
עי' בספוילר הבא
כמובן שכל מאמץ הקטן ביותר בדורות הללו הוא חשוב לאין ערוך אצל הקב"ה. אבל אם באנו להשוות או להסתכל אחורה, ברור שהתרחקנו שנות אור (!) מהיכן שהיינו אמורים להיות..
הנה, לצערנו הרב עדיין לא נגאלנו. מה זה אומר?!
"כל דור שלא נבנה בית המקדש בימיו כאילו נחרב בימיו. פי' אם עכשיו היה עומד על תילו ביהמ"ק, היה חרב תכף ומיד ה"י

אולי זה נושא לדיון פה בפרוג ;)
וואו זה מענין מאוד!

משתמש מקצוען
אבל מה לעשות שישנם המוןןןןןן כאלו ?!
היהדות פשטה רגל- בעיניך ?

* מה זה חרדים? עוד נושא לפילוח ובירור..
נכון, וברור שהדור בעוד 20 שנה לא יהיה כמו הדור של היום.... אבל ברור שיש התקדמות* בכל הבחינות כולל גם במובן שיש הרבה יותר ישיבות מפעם יותר כוללים מפעם, הרבה יותר חוזרים בתשובה וכו'
דוגמא קטנה מאשכול סמוך:

* התקדמות??

"לא חושבת שתמיד החדרי מחשבים זה פיתרון טוב, אני מכירה מישהי שבעלה כל היום בחדרי מחשבים, יוצא בבוקר לכולל צהריים אוכל 2 דקות מה שאשתו טרחה להכין קובץ לחדר מחשבים קצת להתעדכן ומיד אח"כ כולל וחוזר בערב חזרה למחשב....
וזה לא אחד ולא שתיים ולא שלוש, יש כמה חדרי מחשבים באזור שלנו וכולם מפוצצים כל היום.......
ושלא נדבר על האמא שחייבת לקנות משהו בשיין ובאילי אקספרס ונמשכת שם שלוש ארבע שעות......... בנתיים הבית חוגג אבל היא מנהלת אותו בשלט רחוק, לו רק הייתה באזור (בבית) הייתה עוזבת את המחשב והייתה יותר עם הילדים,
אני אחרי כמה שנים שהסתפקתי אם להכניס את המחשב לבית או לא, הגעתי למסקנה שכן!! הזמן ששרפתי על המתנה בחדר מחשבים, הלא ללכת לישון כי מישהו עוד אמור להחזיר מייל דחוף.... ולחכות בחדר מחשבים במקום להתארגן לשינה ולסיים את אירגוני הבית....
כל אחד שיעשה את שיקול דעתו אבל חדרי המחשבים הם כהיום בית "אינטרנט" שמנתק מהבית!!! (בדיוק כמו הקמפיינים של האנטי אינטרנט........)"

* הכותבת: @מלכת אסתר

am creative

משתמש רשום
לא יודעת אם רלוונטי...
בבני ברק יש סולוקרנה בזבוטינסקי בשרי
ובנתניה על החוף יש את המסעדה של גלי צאנז
ומסעדה חלבית היקב https://hayekev.co.il/

עובדת עיצות

משתמש חדש
יש למיטב ידיעתי בבני ברק את המסעדה היהודית(ליד מגדלי בסר)-הכשר מצוין, אוכל מצוין ובשפע
נכון ללפני כמה שנים- אבל אישית מאוד נהניתי שם בפגישה
מרחק נסיעה קצרה מהרידינג...

משתמש פעיל
יש בזבטונסקי צלילי האש לא רע בכלל...
תודה @מתכנתת מתחילה...
הייתי ונהנתי מאוד....
היינו בהלם שזה הכשר הרב לנדאו
אגב הגעתי לפני זה למסעדה שהמליצו לי עליה סולו של השף ישראל דודק למי שמכיר/ה
אבל לצערי לא היה שם מקום.......הלכנו לצלילי האש 7 דקות הליכה וב"ה נהננו
אז מי הן שאומרות שפרוג זה פלטפורמה מיותרת ?

משתמש פעיל
הפעם אצא מגידרי ומבלי לצטט שמות ;)
אבל זכורה לי לפחות אחת מפרוג שטענה שצריך לסגור את פרוג כי זה לא ממש (בכל אופן לטענתה....) רק לצורך מקצועי
אלא שזאת כמו רשתות חברתיות אחרות..... ולא רק לצורך התייעצויות מקצועיות ע"כ ציטוט פחות או יותר מתגובתה..

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
הפעם אצא מגידרי ומבלי לצטט שמות ;)
אבל זכורה לי לפחות אחת מפרוג שטענה שצריך לסגור את פרוג כי זה לא ממש (בכל אופן לטענתה....) רק לצורך מקצועי
אלא שזאת כמו רשתות חברתיות אחרות..... ולא רק לצורך התייעצויות מקצועיות ע"כ ציטוט פחות או יותר מתגובתה..
את לא מסכימה עם זה?
הכל בסוף משמש את המקצועיות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה