שמעתי שהורידו להם את ההכשרנכתב ע"י זה אני;1674740:גרג קרית אתא, הסניף בעצמאות (לא בקניון)
הם מכניסים רק: עד"ח, רובין ולנדא במוצרים
(הם היחידים בצפון, כל השאר מכניסים את כל סגי הבד"ץ)
הבנתי שרק העלים הירוקים הם של הר' אפרתי ולא בד"ץ.נכתב ע"י אנונימית;1674928:שמעתי שהורידו להם את ההכשר
לא יודעת אם זה נכון אבל מצריך בדיקה
נכתב ע"י מלפפון;1674964:בקיצור, ממה שיצא לי מתגובות באישי ומפה, אין מסעדות בהכשר מהודר מצומת אחיהוד ודרומה.
רק בצפת יש את מנדיס.
אם מישהו כן מכיר, אשמח לדעת ולהתעדכן.
נכתב ע"י שיר770;1674993:נזכרתי, יש ג'י'קובס. בקרית אתא. נראה לי בהכשר הר' מחפוד.
נכתב ע"י Kohen;1675022:בנתניה יש את המסעדה של הרב זריצקי. הכל רובין.
נקראת CINE CINA משהו כזה.
ברחוב רמז 14
נכתב ע"י באה בטוב;1675290:אני מרשה לעצמי לקחת טרמפ על האשכול.. האם מישהו יודע על מקום כשר באיזור נהריה?
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1675059:נכון בהחלט!
צ'יינה צ'יטה.
רח' רמז 13.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: