את המחירים, התפריט והמיקום של שניהם יש בגוגל.
שניהם מסעדות ברמה מאוד גבוהה.
ההבדלים עפ"י חוויות אישיות:
אנטריקוט- מקום מרווח וגדול, מקבלים שולחם ממש גדול, ומיד מגישים פרנות גדולות עם מגוון סלטים, אם משהו נגמר, הם מיד מוסיפים עוד.
לעומת סקיי ליין- לא הגישו כלום, כמה פעמים שאלנו אם אפשר לחם, בסוך אחרי שהביאו כבר את ההזמנה קיבלנו פרוסות לחם מחמצת, עם 3 מטבלים קטנים.
האוכל: באנטריקוט המנות ענקיות טריות, וממש טעימות ויש הרבה תוספות שמקבלים חופשי, בסקייליין זה בתוך המנה והיא ממש קטנה.
בא לי לפרט: הזמנו בשתי המקומות אסאדו בערך באותו מחיר, באנטריקוט קיבלמו משהו מטורף עם פול תוספות ובסקייליין מאפה מגולגל, ראינו בתוכו פטריות ורק למטה היו כמה 4 קוביות אסאדו ממש קטנות, נתתי ביס, וישר קראתי לשף לשאול אותו איך הגיעה חתיכת בשר יבש וישן - לא אסאדו לתוך המנה.
הוא התנצל ואמר ש: הקינוח על חשבון הבית- קיבלנו פרוסת עוגה!.
תכלס שילמנו אותו דבר, באנטריקוט אנחנו נהנים עד הגג, ומפוצצים, תמיד הם עוד אורזים לנו את רוב המנה לבית ובסקייליין חזרנו רעבים.
התבלבלתי בשם: סקייליין.