שלמה הלוי כהן
משתמש חדש
איפה זה?נחל אכזב מסלול מאוד נחמד לחובבי עקשן
איפה זה?נחל אכזב מסלול מאוד נחמד לחובבי עקשן
הגעת בתחבורה ציברית?אני עשיתי את המסלול הגעתי מלמעלה מכיון הכפר הדרוזי וירדנו את ההר עד צומת יגור
יש היתרים בשביל בחורים החייבים שחרור
כמעט כולם חייבים...יש היתרים בשביל בחורים החייבים שחרור
הדיון על זה כאן כמוהו כטיול במרכז העיר ובריכוז בינלאומי...זה לא במרכז העיר ולא במקום ריכוז חילוני
לא אין אפשרותאז אי אפשר לעבור את זה עם תיק בלי שהתיק ירטב
יש לך לתת לי קצת יותר פרטים איפה אני מחיל ואיפה אני מסיםלכו את יער שוויץ בצל על הסימון של שביל ישראל אין מיים
ותמשיכו איתו (עם הסימון)דרך אגב כשאתם מגיעים למעיין הקטן שמסביבו דקלים אתם לא תמצאו את הסימון אז תקיפו את הדקלים מימין!!! עד הירדנית שם יש המון מייםכשאתם מגיעים לירדנית לכו עד הסוף יש כמו מפל כזה שזורם חזק מצינור זה הפינה הכי טובה באיזור
יהיה לכם גם קטע לא מוצל אבל מזג אוויר נורמאלי היום
זה לא מידי מאתגר אבל נחמד מאוד
יש לך לתת לי קצת יותר פרטים איפה אני מחיל ואיפה אני מסים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: