כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

מידע שימושי מסיבת חנוכה משפחתית

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זהירות, תוכנית מסוכנת!
דורשת היערכות מוקדמת מאומצת למדי.
אבל: לפום צערא - אגרא;)

לפני הארוע, מתקשרים באנונימיות (אפשר לגייס אנשים שונים לשם כך: חברה, אחות, שכנה, וכו'...)
ומציעים לבן אדם משהו ריווחי בשבילו בדיוק לאותו תאריך ושעה של הארוע המדובר (למשל מפגש בנות דודות, או ערב לביבות, בוקר חברותי וכו'...) ומקליטים את נסיונות השכנוע ואת הסירוב של הבן אדם.
צריך לחשוב על דבר שיהיה בשבילו נסיון, אבל לא פיקוח נפש כדי שלא יהיו פשלות....:eek:

אחותי עשתה את זה למפגש של נשות המשפחה, לי היא ביימה לקוחה בשביל פרוייקט רציני שבדיוק מגיעה מעיר אחרת באותו יום ורוצה להפגש איתי וכו'..... ושומעים אותי עונה "לא יכולה, ממש ממש לא, מצטערת יש לי...." ואני מנסה לתמרן אולי היא יכולה להקדים בחצי שעה וכו', והיא מתעקשת בדיוק על השעה של הארוע שבדיוק אז יש לה חור בלו"ז הצפוף שלה;) ואם אני לא אוכל, אז היא תיקח מישהי אחרת, אין לה ברירה כי... בלה... בלה... ושוב אני מסבירה לה כמו איזה קשת הבנה שאני לא יכולה כי "יש לי ארוע שאני לא יכולה לוותר עליו! לא, ואי אפשר להזיז אותו, ונכון, אני לוקחת בחשבון שתקחי מישהי אחרת, שיהיה לך בהצלחה..."
לאמא שלי התקשרה מישהי שבדיוק הסדנא שהיא רצתה ללכת פעם שעברה והרישום כבר נסגר, אז יש שוב כמובן ביום ובשעה המסויימים, וזה פעם אחרונה שהם יעשו באזור שלה... וההמשך ידוע...
וכך לכל אחת ואחת מן המשתתפות.

בארוע עצמו, אחותי בשיא האלגנטיות מודיעה:
עשיתי מחקר קטן על "עד כמה המשפחתיות חשובה לך?" ולהלן התוצאות...
היא מוציאה נגן קטן מהכיס ורמקול נייד ומפעילה ------------------------
נ-ק-ר-ע-נ-ו מצחוק:D:D:D
לי לקח כמה שניות לקלוט מה קורה ואז פלטתי צווחה כזו:eek::D לא האמנתי שהשיחה הזו הייתה מבויימת, מי שהתקשרה אלי עשתה את זה מצוין:p

כמובן, שאם יש פה שתי אחיות בפורום אז בבקשה שרק אחת מהן תקרא את ההודעה הזו:cool:

אחרי שבועיים היה לאחותי מפגש עם נשות המשפחה של בעלה ואז שכרו אותי להתקשר לחמותה שעוסקת בייעוץ זוגי, ופיברקתי לה איזה מקרה אומלל של מישהי שחייבת לפגוש אותה דחוף כי המצב ממש על הפנים:mad:
הייתם צריכים לשמוע איך היא בשום אופן לא הסכימה לוותר על המפגש ואפילו על חלק ממנו...
מה שכן, הרווחתי איזה שעה של "ייעוץ בשלום בית" בחינם:D

תרצה

משתמש מקצוען
לדעתי, צריך לברר אם כל התכניות שיש בהן העמדת פנים כלפי המשתתפות - אין בזה "הונאת דברים". קורה הרבה פעמים שלפחות אחת מהמשתתפות נפגעת בתוך תוכה (אולי כי לא נעים לה להיות מגוחכת, והיא מרגישה מאוד מטופשת שהצליחו 'לעבוד עליה', אולי כי כש'עבדו עליה' גרמו לה ללחץ ומתח שלא פג כל כך מהר והיו לכך תוצאות לא נעימות בשטח הפרטי הביתי שלה.)

בקיצור, חכמים הזהרו בדבריכם, ובידקו טוב טוב שאין פה שרך של איסור.

(אישית, אני לא נהנית מכאלה תוכניות גם אם לא אותי העמידו במצב מביך. הספיק לי פעמים ספורות בחיי ש'עבדו עלי' בטלפון ועוד פעם אחת שלא אשכח לעולם, שחשבתי ש'עובדים עלי' ועניתי לבנ"א שיפסיק לעשות ממני צחוק ולבסוף הסתבר שהיה זה אשיות חשובה ואמיתית שדברה ברצינות ובלי שמץ של עבודה על...)

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
נכתב ע"י תרצה;1138745:
לדעתי, צריך לברר אם כל התכניות שיש בהן העמדת פנים כלפי המשתתפות - אין בזה "הונאת דברים". קורה הרבה פעמים שלפחות אחת מהמשתתפות נפגעת בתוך תוכה (אולי כי לא נעים לה להיות מגוחכת, והיא מרגישה מאוד מטופשת שהצליחו 'לעבוד עליה', אולי כי כש'עבדו עליה' גרמו לה ללחץ ומתח שלא פג כל כך מהר והיו לכך תוצאות לא נעימות בשטח הפרטי הביתי שלה.)

בקיצור, חכמים הזהרו בדבריכם, ובידקו טוב טוב שאין פה שרך של איסור.

(אישית, אני לא נהנית מכאלה תוכניות גם אם לא אותי העמידו במצב מביך. הספיק לי פעמים ספורות בחיי ש'עבדו עלי' בטלפון ועוד פעם אחת שלא אשכח לעולם, שחשבתי ש'עובדים עלי' ועניתי לבנ"א שיפסיק לעשות ממני צחוק ולבסוף הסתבר שהיה זה אשיות חשובה ואמיתית שדברה ברצינות ובלי שמץ של עבודה על...)

כל אחד מכיר היטב את סגנון משפחתו. אצל בעלי למשל מי שנעלב ממש 'הורס' את האוירה... כולם סתלבטנים מלידה, חייבים להתרגל... וזה מה שעשיתי, בלי מידי הרבה רגשות...

Ayalam

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בחירות

מתאים למשפחה גדולה, גם גברים וגם נשים
עדיף מעל 10 אנשים

כל אחד מקבל דף עם רשימה של שרים ושורה ריקה ליד כל שר
שר החינוך
שר הדתות
שר לאיכות הסביבה
שר ההסברה
שר התקשורת וכו'....

צריך לכתוב מי מהמשפחה מתאים לכל תפקיד ולפרט למה
(אין צורך למלא את כל רשימת השרים, אבל חייבים לתת לכל משתתף תפקיד)
מטעמי צניעות אפשר לוותר לגיסים ולגיסות שלא יכתבו סיבות למה בחרו אחד את השני

מעבירים למנחה הערב את כל הדפים המלאים
והוא מתחיל להקריא את כל התוצאות לכל שר
בטבלה מוכנה מראש עם כל התפקידים וכל שמות המשתתפים מסמנים כל הצבעה
ומכריזים על התוצאות

אח"כ יש פרסים...
שר החינוך- יתן הרצאה קצרה בנושא חינוכי
השר לאיכות הסביבה- אחראי לנקיון לאחר המפגש
שר התרבות- יביע את דעתו בעניני מפגשים משפחתיים
שר הרווחה- אחראי לעזרה ליולדת הבאה במשפחה
שר האוצר- יארגן קניית מתנה משותפת לשמחה הקרובה
וכו'

הרעיון הוא פירגונים לכולם בבחירת השרים, גם ירידות
אצלנו זה היה מדהים!
כולם זרקו משפטים שקשורים לבחירות-
"הלו! לא להציץ, חוק חופש הבחירה"
"מה עם שר בלי תיק?"
איפה יוסי של שר הדתות?
שרת החינוך מבקשת שיעבירו לה את השתיה וכו'

תהנו!

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
נכתב ע"י Ayalam;1139025:
מתאים למשפחה גדולה, גם גברים וגם נשים
עדיף מעל 10 אנשים

הרעיון הוא פירגונים לכולם בבחירת השרים, גם ירידות
אצלנו זה היה מדהים!
כולם זרקו משפטים שקשורים לבחירות-
"הלו! לא להציץ, חוק חופש הבחירה"
"מה עם שר בלי תיק?"
איפה יוסי של שר הדתות?
שרת החינוך מבקשת שיעבירו לה את השתיה וכו'

תהנו!

גיזעי!!

אפרתה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1137602:
רשמתי לך כמה:
תִּרְזָה – אחד מעצי הסרק שנזכרו במקרא
כָּויץ – שניתן לכווצו
כָּרַקֱריסְטיקה – החלק השלם שבלוגריתם, המספר שמשמאל לפסיק
ויויסקציה – ניתוח בגוף חי לשם לימוד תפקידו של איבר מסוים.
קטקומבה – כוך, מערה עמוקה מתחת לאדמה.

תסתכלי פה יתכן שיהיו לך עוד כמה

אולי מאוחר יותר כשכבר יהיה פה שקט, אמצא לך עוד כמה.
חני

הגדרות נוספות שהשתמשתי בהן, לכל המעונין:
1. וָרווֹת – שכבות ריבוד עונתיות או שנתיות של סלעי משקע,

2. צומור - צֻמֻר הייתה עיר פניקית לחופי הים התיכון, בסוריה של היום.

3. אפיתל - הוא רקמה המצפה משטחים חיצוניים של איברים בגוף ונמצאת בגבול בין הסביבה החיצונית לסביבה הפנימית. סוג רקמה זה הוא אחד מארבעת הסוגים הבסיסיים של רקמות הגוף,

4. צלולוזה- היא פחמימה, רב סוכר, פולימר המורכבת משרשראות ארוכות של מולקולות גלוקוז-בטא.
פחמימה נפוצה שהינה מרכיב מרכזי בדפנות התאים בצמחים, ומהווה כשליש מהמסה של הצומח בכדור הארץ.

5. בסוֹן הוא כלי נשיפה מעץ.

6. מנהרת רוח היא כלי ניסוי היוצר דגם של מצבים שונים של זרימת רוח בטבע. במנהרה, על פי רוב, היא כלי צינורי בעל קוטר משתנה שבקצהו האחד מוזרם אוויר בתנאים שונים ובקצהו השני האוויר נשאב כדי להוציאו מכלי הניסוי.

7. לתך- מידה מקראית למדידת תבואה. ההגדרה הלכתית: חצי כור/חומר.

8. כלל לופיתל- כלל בחשבון אינפיניטסימלי, המסייע בחישוב גבולות שצורתם אינה מוגדרת,

9. סכולסטיקה- שיטת למידה. שנוצרה בסוף המאה האחת עשרה בידי מלומדים ותאולוגים באירופה

10. בכר סדקי היה קצין עיראקי ממוצא כורדי שעמד בשנת 1936 בראש הפיכה צבאית, שהייתה ההפיכה הצבאית הראשונה במדינות ערב.

054

משתמש רשום
מעונינת במספר, תודה

נכתב ע"י דודיק;1120930:
אם יש לכם קצת כסף מיותר (באזור ה3000 שקל)
י שמשחק טריוויה שנקרא קליקיט שבו לכל אחד מהמשפחה יש שלט (גם ל200 איש)
ועושים חידון על המשפחה על הסבתא היסטוריה ומה שרוצים ולפני כל שאלה שמים איזה סרטון שקשור לשאלה (אפשר מחיי המשפחה היסטוריה או סתם סרטונים מצחיקים)
וכל אחד עונה עם השלט שלו ויש צבית נקודות ממוחשבת
והיתרון הנק של זה שפשוט כולם משתתפים ולא רק האלה שיושבים מקדימה או שיודעים לצעוק
אני הייתי ביום הולדת שמונים משפחתית שהיה את התכנית הזאת והיה פשוט פנטסטי
ובתור אחד ממשפחה שעושה המון מפגשים וחידונים זה היה החידון הכי מוצלח שראיתי
אבל כמובן לכל דבר יש מחיר
אם אתם מעונינים יש לי את המספר של מישהו שעושה כזה דבר (אין לי התחייבות שהוא הכי זול בכל אופן הוא הנחה את זה בצורה פנטסטית)

אשמח לקבל את המספר של המפעיל, תודה מראש

054

משתמש רשום
מעונינת במספר של מפעיל הקליקרים תודה מראש !

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
נכתב ע"י נחמי ווייס;1120985:
תוכנית "האדם ניכר בכוסו...."

משחק שיכול להתאים למבוגרים או לילדים, תלוי בסוג השאלות:

כל משתתף מקבל כוס+כפית,
מציבים במרכז השולחן 3 אבקות ג'לי: אדום, צהוב, שקוף וכו' בכל תשובה כל אחד מכניס כפית ג'לי לכוס שלו לפי הצבע המתאים לתשובה שלו.
מקריאים שאלות של מצבים שונים בחיים והתגובה לזה.
לדוגמא: מה אתה מגיב כשאתה מפסיד את האוטובוס? 1. מתעצבן=ג'לי אדום 2. מתנחם=ג'לי צהוב 3. אני אף פעם לא רץ לאוטובוסים-תמיד מגיע מוקדם לאוטובוס הבא=ג'לי שקוף.
בסוף מוסיפים מים חמים לכוס ומתגלה אופי האדם לפי התוצאה של הצבע של הג'לי בכוסו.
(יש לשים לב בעריכת התשובות שהצבעים תמיד יבטאו את אותו סוג של תגובה)

בהצלחה ובתאבון!

התוכנית שלך זכתה לתשואות במשפחתי. כמובן שציינתי שזה רעיון הלקוח מפרוג.
גיסותי כה התלהבו, עד שכמה מהן העתיקו את הרעיון גם לערבי הלביבות שנערכו מטעם הצד השני במשפחתן.

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
תודה.
עשיתי ג"כ במשפחתי, כולם נקרעו מצחוק מהסיטואציות שהעלתי והעתיקו את הרעיון לערבי לביבות מהצד השני.

אפרתה

משתמש מקצוען
אולי תעלו סגנון שאלות? כאלה שלא יגרמו בושות כי אחרי הכל רואים את התוצאות וזה הבעיה

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
האמת שלא כל כך ראו תוצאות, יצאו גוונים די דומים. כל שאלה (הכנתי רק ארבע) גררה הרבה דיונים, כך שטוב שהכנתי רק ארבע שאלות, לא ממש זוכרת את התשובות. אבל הראשונה (אדום) היתה תמיד תקיפה ובלתי מתפשרת, השניה (כתום) - כעס שמצליחים לכבוש ולא לתת לו ביטוי חיצוני, השלישית (צהוב) - סלחנות, לדון לכף זכות:

הציעו לבתך או לאחותך שידוך שעל פניו נראה טוב. את מבררת אצל מכרה ושומעת דברים שגורמים לך לסגת מההצעה. לאחר תקופה את מגלה שבתה התארסה עם המועמד.

קבלת במתנה ספר מרתק, אך לא היה ספק בידך לקוראו. חברה מבקרת אצלך ומבקשת להשאילו. לאחר תקופה היא שולחת את אחד מילדיה עם ספר מרוט למראה

כדי להכניס פרוטות נצרכות הביתה החלטת לעבוד כמטפלת על בסיס שעתי וחד פעמי, וידעת בכך את מכרותיך ושכנותיך. כעבור יומיים מהצהרתך שכנה דופקת על דלתך ומבקשת שמירטוף, כי יש לה יציאה דחופה למרפאה. כשהיא שבה היא רואה שאת מציינת בדף הממוגנט למקרר את שעת חזרתהושואלת אותך בתרעומת: מה, הכל כסף? אי אפשר קצת לעשות חסד?

הקטן של השכנים הפיל למרפסת הפתוחה שלך את החנוכייה של אחד מאחיו. בזיכי הזכוכית נופצו והתיזו שמן על כביסה נקייה שנתלתה על החבל

דסי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
ארבע, איזה שאלות מרגיזות!
אנחנו עשינו את התוכנית עם הפירות שנטחנו אחר כך.
הכי קשה היה למצוא רעיונות מסוג כזה

רותי וינברג

מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אנחנו לקחנו רעיון אחד מכאן ושילבנו ברעיון נוסף:
היה לאחד מבני המשפחה יומולדת,
כל אחד מהמשתתפים מקבל 2 פתקים- פתק אחד עם שם של אחד הנוכחים ופתק נוסף עם אחת מאותיות ה-א-ב, צריך לכצוב ברכה/ שיר/ סתם מילים הקשורות לבנ"א שכתוב לו בפתק ושהכל יתחיל באות שקיבל.
כמובן שבכל הפתקים היה את אותו שם שך בעל היומולדת, ורק החתן בעצמו קיבל שם אחר (במקרה זה- של אשתו)
חלק מהנוכחים מיד הבינו שמדובר בזה וחלק הבינו בהמשך, אבל גם כשכבר כולם הבינו- זה היה מצחיק מאד לקרוא את הברכות והשיבושים שיצאו.

אפשר כמובן לעשות את אותו רעיון גם בלי חתן מרכזי, שבאמת כל משתתף מקבל שם אחר, ואח"כ מקריאים בקול...

חורף בריא!

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
אלו השאלות ששאלנו בתוכנית "האדם ניכר בכוסו...", ודווקא היו הבדלים בגוונים.

א.בורדו
ב.אדום
ג.צהוב

יום נישואין ה17,כל אחד חושב הפעם נראה מי מפתיע את מי, הבעל חוזר מהכולל כולו מרוגש, מי יודע איזו הפתעה מחכה לו מאחורי הדלת.
האשה עם חלוק פרחוני מוכתם בכתמי אקנומיקה ניכרים, מטפחת מסמורטטת (אולי הגיע הזמן להתחדש-עברו מספיק שנים), ו----מחכה לבעל שיחזור מי יודע אולי יפתיע עם איזה זר ענק? או אולי אפי' רק עם עוגת ריבת חלב מאנג'ל?
ו------ הדלת נפתחת, ושניהם מופתעים....................................כלום, אפס נאדא, נסינג, רייע, זירו, גורנישט,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

א. בשביל מה התחתנו , מתי הוא/היא קנה/תה לי משהו?
ב. טוב מה חשבתי, שנה שעברה היה אותו סיפור.
ג. מה זה תכננתי להביא לך/לך משהו עוד אצ'פר ע"כ.

יום שישי חורפי, יוצאים לשבת להורים, כמובן שתמיד יש את זה שכל הזמן מאורגן, וברגע האחרון הוא ------עוד לא גמר משהו, רצים במדרגות , כי אוטוטו והאוטובוס האחרון כבר, אה, מי יודע אולי כבר ביציאה מהעיר.
א. כל הדרך מאשימים את ההוא על האשמה
ב. פעם זה אני ופעם זה אתה, להבא צריך להתארגן בזמן.
ג. כל עכבה לטובה.

הבטן מקרקרת ומחכה לארוחה דשינה, מגיעים למכולת, בונים על קנית ארוחת גורמה הישר מהיבואן לצרכן, ומה לעשות בדיוק הקטשקוואל (גבינה צהובה באידיש ירושלמית אזל.

א. תמיד המרפי דופק אותי, בשביל מה קוראים להם יש אם אין להם כלום??????
ב. מחפש תחליף (יכול להיות שחרמון עדיף)
ג. יופי, חסך לי כמה קלוריות. (וגם כמה שקלים)

צהריים של שבת, כל השבוע בנינו על השינה המדושנת של שבת, מאחורי דלת חדר השינה נשמעים צרחות (של הילדים, האחיינים, הנכדים) ומריבות עד כדי תלישת אוזניים ממש,

א. יוצאים מהחדר, מפליקים על ימין ועל שמאל (מי זוכר בכלל את סדרת ההרצאות של יחיאל יעקובזון)
ב. מנסים להזכר מה היתה המסקנה בהרצאה האחרונה עד שהתורן כבר פתח את הסנטר
ג. שמים את הכרית על הראש, וליתר ביטחון גם מושכים את הפוך כלפי מעלה, מתהפכים לצד השני ועושים סיבוב שלישי (על מה אתם מדברים מי בכלל צועק שם)

השעה 5:00 הרבה לפני הנץ, הנודניק מצלצל כבר פעם שלישית, רק אתמול בלילה הבעל הודיע שהפעם הוא בחיזוק מוחלט, מחר הוא קם ותיקין, ויהי מה-מתחיל את היום נורמלי. או במקרה דומה שהאישה רוצה לעשות השכמה, לארגן את הבית, להכין ארוחת צהריים לפני שהצאן מתעורר. והוא/היא לא מתעורר/ת בכלל.

א. תמיד עם החיזוקים שלו שיעשה על חשבון עצמו מה אני אשמה / שתפסיק לדמיין שהיא תצליח לשנות את עצמה היא אוהבת את המיטה והמיטה עוד יותר אוהבת אותה.
ב. מקרבים את הנודניק לאוזן של השני, ואם הוא עדיין לא שומע מכבים.
ג. ממשיכים לישון, חבל על כל רגע.

עמוק עמוק אי שם במגירה של המקפיא החבאת קופסאת עוגת מוס קצפת אישית, רשמת עליה (ליתר ביטחון) "אוגלי בן ארצי" מי בכלל ידמיין שזה שלנו (בטוח יחשבו שזה בהכשר הרבנות עזה). גמרת את הספונזה של יום חמישי/ בדיוק חזרת ממסירת חבורה מורכבת, כבר במדרגות ליקקת את השפתיים מהדובדבן שבקצפת, אבל..... אכלו אותה כבר.......

א. צרחות אני מתקשר/ת הרגע ל100, מי הגנב התורן?
ב. אולי במקרה שמתי את זה במגירה אחרת?
ג. נו שוין, כנראה שזה באמת היה טעים, אולי נשאר חתיכת לייקח במקום?

עברנו את גילה60 קין עין הרע יש גם נכדים נשואים, אבל אצלנו כלל ברזל שממנו לא זזים, כל יום שישי טלפון מהנכדים חייבים הרי אנחנו ההורים, לא מגיע לנו אביסאלע נחעס? אבל----------- תמיד יש את התורן שלא חשב כך.....

א. איזה מין בן אדם הוא, מה הוא חושב לעצמו , תמיד היה מין אגואיסט כזה!!!!!!!!
ב. כנראה הם מאוד עסוקים אולי נצלצל אליהם אנחנו, להתעניין בשלומם?
ג. תשמע כמה נכדים כבר התקשרו לאחל גוט שאבעס ממש כל הכבוד להם!

מרוץ הבוקר, בלילה כבר התארגנו עם כל הבגדים ליד המיטה שבבוקר לא יגזול לנו כמה דק' נוספות של שינה, מתלבשים, וממש לפני היציאה את המשקפיים מרכיבים, רצים רצים, סוף סוף על האוטובוס מתיישבים, וחשכו עינינו, על כפות הרגליים אל תטעו-נעלי הקרוקס האדומות של ריבקהלה!!!!!!!!!!!!!!

א. מתקשרים הביתה, צרחות, מי העיז להזיז את הנעלייים שסידרתי אתמול ע"י המיטה? מה את חושבת לעצמך?
ב. נרד בתחנה הקרובה יש שם חנות נעליים, באמת הגיע הזמן להתחדש.
ג. דווקא מעניין, נשעשע קצת את החברים.

sh12

משתמש מקצוען
נכתב ע"י sara100;1121048:
ורעיון נוסף קונים מתנות בהכל ב שקל מכל מתנה 2 זהים. מניחים לפתניות ח"פ הפוכות ומתחת לכל אחת מחביאים מתנה. משחקים משחק הזכרון.... מי שזכה מקבל את המחזיקים/מתנות. אח"כ אפשר להמשיך את זה כי כ"א מקבל 2 מחזיקים מכל סוג....

נכתב ע"י מירי456;1129821:
אפשר להחביא ג"כ מתחת לאחד הצלחות/הכוסות שטר של 100ש"ח ללא זוג ואז המשחק מקבל יותר אתגר...

עשינו את המשחק וזה היה נהדר!!!:)
הוספנו גם 10 אג' 20 ש"ח ו-200 ש"ח
ההתלהבות הרקיעה שחקים...
אבל כולם אמרו מייד, שלא יתכן שנשקיע כזה סכום במשחק הזה, ובטח מדובר בשטר מזויף---;)

TK

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י נחמי ווייס;1144782:
אלו השאלות ששאלנו בתוכנית "האדם ניכר בכוסו...", ודווקא היו הבדלים בגוונים.

א.בורדו
ב.אדום
ג.צהוב

יום נישואין ה17,כל אחד חושב הפעם נראה מי מפתיע את מי, הבעל חוזר מהכולל כולו מרוגש, מי יודע איזו הפתעה מחכה לו מאחורי הדלת.
האשה עם חלוק פרחוני מוכתם בכתמי אקנומיקה ניכרים, מטפחת מסמורטטת (אולי הגיע הזמן להתחדש-עברו מספיק שנים), ו----מחכה לבעל שיחזור מי יודע אולי יפתיע עם איזה זר ענק? או אולי אפי' רק עם עוגת ריבת חלב מאנג'ל?
ו------ הדלת נפתחת, ושניהם מופתעים....................................כלום, אפס נאדא, נסינג, רייע, זירו, גורנישט,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

א. בשביל מה התחתנו , מתי הוא/היא קנה/תה לי משהו?
ב. טוב מה חשבתי, שנה שעברה היה אותו סיפור.
ג. מה זה תכננתי להביא לך/לך משהו עוד אצ'פר ע"כ.

יום שישי חורפי, יוצאים לשבת להורים, כמובן שתמיד יש את זה שכל הזמן מאורגן, וברגע האחרון הוא ------עוד לא גמר משהו, רצים במדרגות , כי אוטוטו והאוטובוס האחרון כבר, אה, מי יודע אולי כבר ביציאה מהעיר.
א. כל הדרך מאשימים את ההוא על האשמה
ב. פעם זה אני ופעם זה אתה, להבא צריך להתארגן בזמן.
ג. כל עכבה לטובה.

הבטן מקרקרת ומחכה לארוחה דשינה, מגיעים למכולת, בונים על קנית ארוחת גורמה הישר מהיבואן לצרכן, ומה לעשות בדיוק הקטשקוואל (גבינה צהובה באידיש ירושלמית אזל.

א. תמיד המרפי דופק אותי, בשביל מה קוראים להם יש אם אין להם כלום??????
ב. מחפש תחליף (יכול להיות שחרמון עדיף)
ג. יופי, חסך לי כמה קלוריות. (וגם כמה שקלים)

צהריים של שבת, כל השבוע בנינו על השינה המדושנת של שבת, מאחורי דלת חדר השינה נשמעים צרחות (של הילדים, האחיינים, הנכדים) ומריבות עד כדי תלישת אוזניים ממש,

א. יוצאים מהחדר, מפליקים על ימין ועל שמאל (מי זוכר בכלל את סדרת ההרצאות של יחיאל יעקובזון)
ב. מנסים להזכר מה היתה המסקנה בהרצאה האחרונה עד שהתורן כבר פתח את הסנטר
ג. שמים את הכרית על הראש, וליתר ביטחון גם מושכים את הפוך כלפי מעלה, מתהפכים לצד השני ועושים סיבוב שלישי (על מה אתם מדברים מי בכלל צועק שם)

השעה 5:00 הרבה לפני הנץ, הנודניק מצלצל כבר פעם שלישית, רק אתמול בלילה הבעל הודיע שהפעם הוא בחיזוק מוחלט, מחר הוא קם ותיקין, ויהי מה-מתחיל את היום נורמלי. או במקרה דומה שהאישה רוצה לעשות השכמה, לארגן את הבית, להכין ארוחת צהריים לפני שהצאן מתעורר. והוא/היא לא מתעורר/ת בכלל.

א. תמיד עם החיזוקים שלו שיעשה על חשבון עצמו מה אני אשמה / שתפסיק לדמיין שהיא תצליח לשנות את עצמה היא אוהבת את המיטה והמיטה עוד יותר אוהבת אותה.
ב. מקרבים את הנודניק לאוזן של השני, ואם הוא עדיין לא שומע מכבים.
ג. ממשיכים לישון, חבל על כל רגע.

עמוק עמוק אי שם במגירה של המקפיא החבאת קופסאת עוגת מוס קצפת אישית, רשמת עליה (ליתר ביטחון) "אוגלי בן ארצי" מי בכלל ידמיין שזה שלנו (בטוח יחשבו שזה בהכשר הרבנות עזה). גמרת את הספונזה של יום חמישי/ בדיוק חזרת ממסירת חבורה מורכבת, כבר במדרגות ליקקת את השפתיים מהדובדבן שבקצפת, אבל..... אכלו אותה כבר.......

א. צרחות אני מתקשר/ת הרגע ל100, מי הגנב התורן?
ב. אולי במקרה שמתי את זה במגירה אחרת?
ג. נו שוין, כנראה שזה באמת היה טעים, אולי נשאר חתיכת לייקח במקום?

עברנו את גילה60 קין עין הרע יש גם נכדים נשואים, אבל אצלנו כלל ברזל שממנו לא זזים, כל יום שישי טלפון מהנכדים חייבים הרי אנחנו ההורים, לא מגיע לנו אביסאלע נחעס? אבל----------- תמיד יש את התורן שלא חשב כך.....

א. איזה מין בן אדם הוא, מה הוא חושב לעצמו , תמיד היה מין אגואיסט כזה!!!!!!!!
ב. כנראה הם מאוד עסוקים אולי נצלצל אליהם אנחנו, להתעניין בשלומם?
ג. תשמע כמה נכדים כבר התקשרו לאחל גוט שאבעס ממש כל הכבוד להם!

מרוץ הבוקר, בלילה כבר התארגנו עם כל הבגדים ליד המיטה שבבוקר לא יגזול לנו כמה דק' נוספות של שינה, מתלבשים, וממש לפני היציאה את המשקפיים מרכיבים, רצים רצים, סוף סוף על האוטובוס מתיישבים, וחשכו עינינו, על כפות הרגליים אל תטעו-נעלי הקרוקס האדומות של ריבקהלה!!!!!!!!!!!!!!

א. מתקשרים הביתה, צרחות, מי העיז להזיז את הנעלייים שסידרתי אתמול ע"י המיטה? מה את חושבת לעצמך?
ב. נרד בתחנה הקרובה יש שם חנות נעליים, באמת הגיע הזמן להתחדש.
ג. דווקא מעניין, נשעשע קצת את החברים.
הצחקתי אותי :D
אפשר להשתמש בשאלות?

shlomo054

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
ןןןןןן

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה