כללי מסודרת ומתוקנת!!

hagit

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
שרה כיוונת לדעת גדולים!!!
עדן תודה לך אני יעשה אתזה וישאיר תהחלטה לזוג שיחליטו בבית דפוס מה עדיף...מה יותר יפה..
שiלם תודה תודה תודה...אני יבדוק את העצה שלך ויעלה לפה עוד 5 דקות....ותגידו לי אולי זה באמת עדיף יותר!!

hagit

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
שרה כיוונת לדעת גדולים!!!
עדן תודה לך אני יעשה אתזה וישאיר תהחלטה לזוג שיחליטו בבית דפוס מה עדיף...מה יותר יפה..
שiלם תודה תודה תודה...אני יבדוק את העצה שלך ויעלה לפה עוד 5 דקות....ותגידו לי אולי זה באמת עדיף יותר!!

hagit

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לפי העצה של שולם...

תייעצו לי מה עדיף הראשון או זה....

קבצים מצורפים

• אחורי מושלם ברוך ה.jpg
    KB 700.1 · צפיות: 13

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הייתי מוריד מעט למטה את "ראויה השמחה", בשביל שלא יהיה קרוב מידי לעיטור הימני.
לא נראה לי שייצא יפה בהדפסה ההבלטה של שמות החתן והכלה.
למטה הייתי עושה רווח אחרי הנקודותיים של מאיר ודנה, ומוריד את הרווח המיותר אחרי המספר הראשון לפני הפסיק.

עד כאן מה שאני הייתי עושה, עכשיו נראה מה את תעשי.. ;)

hagit

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
חח אז הנה לקחתי תעצה הראשונה שלך....את ההבלטה אני ינסה אחד בדפוס אם לא יילך כנראה שאני ייקח עוד עצה...בכל אופן תודה רבה!!

doria12

משתמש פעיל
קודם כל, זה באמת יפה ויוקרתי.
אבל לדעתי תגדילי קצת את "מאיר ודנה" הם פיצים...
בכל זאת מדובר בחתונתם...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה