שיויתייש משהו מטעם אש התורה
אם מענין אני יכולה לברר יותר פרטים
בירושלים כמובן (למרות שאולי בקורונה זה לא רלוונטי)
אין שם יוצאות מן הכלל. הבנות שם ממשיכות ללימודי קלינאות תקשורת או ריפוי בעיסוק במבחר בלבד.יש סמינר בי-ם בשם "שבילים".
ממה שאני יודעת הבנות לומדות במבח"ר אבל יכול להיות שיש יוצא מן הכלל.
אין לי עוד פרטים.
איזור המרכז. לא משנה איזה עירבאיזה עיר?
לשנה זו (תשפ"ה) או לשנה הבאה (תשפ"ו)?מחפשת מסגרת ללימודי קודש במרכז. לר חייב להיות מוסד שמיועד רק לקודש, אבל שמאפשר רק קודש.
אשמח לשמוע על חוות דעת מניסיון על הרמה של התכנים והשיעורים
לשנה זו, התשפה.לשנה זו (תשפ"ה) או לשנה הבאה (תשפ"ו)?
מה היא לומדת במקביל, מקצוע או תואר?
יש כמה אפשרויות, בעיקר בירושלים. במרכז לא ידוע על מסגרות כאלה.
שוויתי של הרב ויינברגלשנה זו, התשפה.
מלכתחילה היא רצתה ללמוד מקצוע שלא קיים בסמינר ולכן האופציה היחידה הייתה תואר.
אבל חשוב לה מאוד שיעורי קודש ברמה ולכן החליטה להישאר לפחות שנה אחת בסמינר. היא התחילה את חודש אלול בסמינר אבל למרבה האכזבה זה לא מה שהיא ציפתה לו, השיעורים דלים ויבשים וחסרי מעוף, הסדנאות לא רלוונטיות לכיתה ה סמינר, ולכן החליטה לעבור למכינה ולתואר ולמצוא מסגרת מקבילה לקודש.
היא לומדת במרכז.
לא מצאתי את המספר של שיויתי והרצוג פחות נראה לי.במרכז אין תוכניות כאלה אבל אם מוצאים מסגרת מתאימה- שווה לנסוע בשביל לקבל מעטפת טובה.
- שיוויתי בירושלים. יש את המספר שלהם בהרבה מקומות. בעקרון יש קבוצות שונות ברמות דתיות שונות, וכדאי לבדוק היטב מה מתאים לא רק לפי ההגדרות הרשמיות.
- יש מטעם הרצוג תוכנית לבנות אקדמאיות- תוכנית מופת. זה פעם בשבוע בערב- תבדקו אם מתאים, זה פתוח מאד בשביל בנות שמגיעות ישר מהסמינר אבל שתדעו שזה קיים. https://herzog-lp.herzog.ac.il/mofet
אפשר לבדוק בבית המורה במרכז (בשרנסקי, גור או אפילו וולף) אם יש להם קורסים של קודש. זה בלי מסגרת חינוכית תומכת אבל יותר טוב מכלום.
בבית המורה של הסמינרים הנ"ל אפשר לקחת קורסים של קודש. זה פשוט לא מסגרת מאורגנת חינוכית, אבל אם זו האופציה היחידה להטען- היא לא רעה.לא מצאתי את המספר של שיויתי והרצוג פחות נראה לי.
ובכל המקומות שציינת אין קודש בלי מקצוע.
קורסים זה לא מסגרת, בנוסף אני חושבת שהמקומות האלו משקיעים יותר במסגרת - סממנים חיצוניים במקום תוכן. זה דומה מאוד לסמינרים.בבית המורה של הסמינרים הנ"ל אפשר לקחת קורסים של קודש. זה פשוט לא מסגרת מאורגנת חינוכית, אבל אם זו האופציה היחידה להטען- היא לא רעה.
תעשי חיפוש בפרוג, היה את המספר של שיויתי כמה פעמים. אבל חייבים לבדוק שהקבוצה (בעיקר של הבנות באקדמיה, אבל גם הקבוצות האחרות) מתאימה לה מבחינה רוחנית.
עוד אופציה- תבדקי אם במסגרות של בית ברכה (מסגרת של או"פ+ קודש) יש אפשרות להצטרף רק לקודש. יש להם סניפים בעוד מקומות חוץ מירושלים, אולי הם נותנים את האופציה.
כן, בימי חמישי.לשוותי יש גם שיעורים פתוחים לציבור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: