יש המלצות עליו?יש את דר' יובל דומניץ -כאר לייזר
יש עליו הרבה המלצות.יש המלצות עליו?
הבנתי שפירר ממליץ עליו
זה נכון?!
גם אני רוצה המלצהיש לימשהו המלצה על מישהו מסוים?
במכון בתל אביב
תכנסו לאשכול הלייזר יש שם את כל המיגעגם אני רוצה המלצה
חודשיים שלשתגידו כולכם
תוך כמה זמן סימתם עם הטיפות יובש?
מעניין מאודחודשיים שלש
הרבה שממשיכים זה סתם בשביל הפינוק זה מאד נחמד לשים טיפות גם לסתם אדם שלא עבר את הניתוחמעניין מאוד
כמעט כל מי ששאלתי נסחב עם זה הרבה זמן
לאהרבה שממשיכים זה סתם בשביל הפינוק זה מאד נחמד לשים טיפות גם לסתם אדם שלא עבר את הניתוח
אני עשיתי אצלוד''ר דוייב הומלץ על ידי כמה חברות קרובות, ואני מכירה אותו אישית, איש נחמד ונעים.
קצת מלחיץ בהתחשב בכך שביום ראשון הקרוב יש לי בדיקת התאמה אצלו...אני עשיתי אצלו
וכמו שכבר אמרתי אני לא מתחרטת אבל לא יצא 100%
כדאי בבדיקת התאמה לשאול האם שני העניים תקינות לגמרי כי מה שקרה אצלי ושמעתי לעוד שאח"כ הם אומרים עין שמאל לא ראתה טוב לגמרי כבר לפני הניתוח וכדו'קצת מלחיץ בהתחשב בכך שביום ראשון הקרוב יש לי בדיקת התאמה אצלו...
מה הייתה הבעיה?
הוא נפטר בפסח...אני עשיתי אצל שטרסמן
הייתי מאד מרוצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: